2015 Şubat Anneleri

selam kızlar dün kontrolümüz vardı bugün de ales'e çalıştım baya kaç gün kaldı şurada ben ancak çalışıyorum

1 kg olmuş kızım boyu da 36 cm. (internette hesapladım 932 gr diyor ama benim doktorum yuvarlayıp söylüyor hep :) )

doktor burnu büyük ailede var mı dedi; trabzonluyuz bizz olmaz mıı :) eşim de hep diyordu burnu sana benzesin diye anlaşılan babasına benzeyecek

sonra cinsiyetine baktı tekrar; "kız değil miydi bu bebek" dedi "değil mi" dedim(tabi içimden aldım pembeleri ne oluyorr diye geçirdim o arada). "yoo kız da yani kız sonuçta burnu büyük olmasaydı" dedi... ne desem bilemedim güldüm, doktor da güldü

idrarda yanma falan yok ama sadece karnımda ağrı var

benim de öyle olmuştu adet sancısı gibi; ne yanma ne batma vardı idrarda; korkmuştum baya o yüzden.
cumartesi de yakınmış için rahat etsin yarın bir ara sor istersen doktoruna için rahat eder en azından...

Herkese teşekkür ediyorum tekrar güzel dilek ve duaları için
evet canım Ayşe Berin olacak kızımın adı inşallah.. Berin farsça ve ahlakça,maneviyatça yüce yaratılışlı anlamı :)

kesinlikle davet bekliyorlar
annem geleceğini biliyor önceden hep derdi ben gelirim diye geçenlerde eşim davet etti şubata plan yapma bize geleceksin diye nasıl mutlu oldu nasıl sevindi eşimin çağırmasına ayrı bi sevindi
anne sanki bilmiyorsun geleceğini ilk defa mı duyuyorsun dedim gülüyo olsun çağırılmak ayrı güzel diyo
kv den hayır yok gelsede işe yaramaz bu aralarda hasta zaten o zaman iyileşir ama bi yardımı dokunacağını sanmam

hastanelerden de kiralaniyormus heralde özellikle o ilk günler için

Oyleymis hatta oradakiler çok pro oluyormuş ama hastanede iste o dusunduruyor.

Olumlu düşünüyorum canim sadece çok yakin bir arkadasim yasadi. Bir ay emzirdi megerse sut gelmiyormus. Bebek ac kalmis resmen. Kilodan anlasildi. Sut icinse is isten geçmişti tabi. Boyle birşey olmasından korkuyorum sadece. Rabbim bebelerimize saglikla bakmayi nasip etsin. Pimpirikli anneleeiz vesselam.

Uyuyamiyorum bennn sabahta kalkamiyorum o yuzden napcaz bole bole bu arada dun doktora gittim.doktorum burun deliklerine kadar gosterdi ama ben anlayamiyorum artik ultrasonda cok buyumus oglusum teyzeleri 1495 gr olmus boyu 40 cm masallah dedik :) iki hafta sonra nst ye girecegim heyecan basti dogum yaklasmaya basladi rabbim saglikla kucagimiza aldirsin ins birde doktoruma sordum goguslerim asiri kasiniyor diye birde birkac damla sarimsi sivi geldi dedim dar sutyen onerdi sut gelmeye baslamis dedi kasintin sivi geldiyse gecer dedi dedigi gibi oylede oldu ...

Maşallah size

Maşallah miniğe :) uyku sorunu bende de var canm , bebiş hareketleniyor geceleri duş yapıp uzanıyorum oh kıyamet kopuyor, uyku da hak getire:)

Niye dar sütyen önerdi acaba? Daha çok süt olsun diye mi ki

Maşallah miniğe :) uyku sorunu bende de var canm , bebiş hareketleniyor geceleri duş yapıp uzanıyorum oh kıyamet kopuyor, uyku da hak getire:)

Duşta değişik kokulu duş jelleri falan kullanın duşun keyfini çıkarın diye bişey okumuştum. Sen de keyfini çıkarıyorsun gerçekten kullandığın bir şey var mı Duşta?

Benim eşimde kese ile doğmuş. Normalde canlı bebek kese ile doğmak derler ama annem ben gördüm kıpırdıyordu diyo ama ebe yırtmamış hemen keseyi.

benim kardeşim de kese ile doğmuş. ebe kesip çıkarmış. annem ödüm koptu ben ne doğurdum demiş. hiç dra gitmediğinden korkmuş kadın.

doğum parası olarak da türkiyede öle 1700lü rakamlar hiç duymadım. memurlara 150 tl civarı bişey veriliyor.

Ne kdr kalabiliyor dondurucuda o sutler canım ?
canım TOMRİSİN BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM dıye bır bloğu var orda en ınce detayına kadar anlatmış..bırgoz at derım..
al benden o kadar..bende son cocugum.. ıstıyorum ustume dusulsun..bejım ve çocuklarım ıcın heyecanlanılsın falan falan falan.... ama yok.. hadı annemler ın 7. torunu kadın bıkmış çocuk görmekten te kv de ıcın aynı seyı soyleyemıcem..konuşmuyoruz zaten kı ömrümün sonuna kadarda konusmıcam ınsaallah..nasıl gelebilecek gorebılecek merak edıyorum oğlunun oğlunu.. ıns ölür de o zamana kadar benı de sıkıntısından kurtarır.
Günaydınn.77 oldum sonunda. Sevenler ayrılmaz.
günaydın balım bende 71 ı gordum uzun zaman sonra dun sabah..gunesı gordum dıye bağırasım geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…