Çalışan kadınlar doğum parası alıyorlar!SEN NERdesin cimcimesultan
dogum parasi Tr de verilmiyor ya
idrarda yanma falan yok ama sadece karnımda ağrı var
Çalışan kadınlar doğum parası alıyorlar!
Herkese teşekkür ediyorum tekrar güzel dilek ve duaları içinGeçmiş olsun canım tekrar. Bence mr zararlı manyetik alan oluşturuyor sonuçta. Neyse çekmemişler zaten inşallah birdaha olmaz. Eşin konusunda son kararı sen verirsin canım yalnız karar vermek için vücudunun hormonlarca istila edildiği zamanı değil sonra bir zamanı düşün. Bu arada bebişinin adını Berin mi koyacaksın? Anlamı neymiş?
Bizde kv de gelmiyor aramıyor da. Torun olucak dedik herkes sırra kadem bastıbenim annem başka şehirde o yüzden sadece telefonla görüşüyoruz. Kendi teklif etmese de ben en azından ilk zamanlar için çağırmayı düşünüyorum. Belki de bizden bekliyorlardır daveti
bilmiyordum canim ben, gule gule harca simdiden : )niyeee
arkadaşım aldıya daha geçen ay
doğum raporu parasımı ne öyle bişey aldı 1700 lira civarı
idrarda yanma falan yok ama sadece karnımda ağrı var
hastanelerden de kiralaniyormus heralde özellikle o ilk günler için
bence hiç korkma
emzirmemen için sut gelmemesi için hiç bi sebeb yok,stres yapma, rahat ol ..
ve iste emzirmeyi hersey çok kolay oluur inan ..
stres çok etkiliyor gerçekten anne sutunu , bu butun emzirme donemi için geçerli tabiki
ben kiizmi 1 yil oglumu 20 ay emzirdim, meme ucunaki çatlaklar diisnda bi sorun yasamdim, insalalh bunuda ayni emzirrim, hiç aklima gelmedi sutun gelmeyecgi ne yalan soyleyim
olumsuz dusunmek yok
Maşallah sizeUyuyamiyorum bennn sabahta kalkamiyorum o yuzden napcaz bole bole bu arada dun doktora gittim.doktorum burun deliklerine kadar gosterdi ama ben anlayamiyorum artik ultrasonda cok buyumus oglusum teyzeleri 1495 gr olmus boyu 40 cm masallah dedik :) iki hafta sonra nst ye girecegim heyecan basti dogum yaklasmaya basladi rabbim saglikla kucagimiza aldirsin ins birde doktoruma sordum goguslerim asiri kasiniyor diye birde birkac damla sarimsi sivi geldi dedim dar sutyen onerdi sut gelmeye baslamis dedi kasintin sivi geldiyse gecer dedi dedigi gibi oylede oldu ...
Maşallah miniğe :) uyku sorunu bende de var canm , bebiş hareketleniyor geceleri duş yapıp uzanıyorum oh kıyamet kopuyor, uyku da hak getire:)Uyuyamiyorum bennn sabahta kalkamiyorum o yuzden napcaz bole bole bu arada dun doktora gittim.doktorum burun deliklerine kadar gosterdi ama ben anlayamiyorum artik ultrasonda cok buyumus oglusum teyzeleri 1495 gr olmus boyu 40 cm masallah dedik :) iki hafta sonra nst ye girecegim heyecan basti dogum yaklasmaya basladi rabbim saglikla kucagimiza aldirsin ins birde doktoruma sordum goguslerim asiri kasiniyor diye birde birkac damla sarimsi sivi geldi dedim dar sutyen onerdi sut gelmeye baslamis dedi kasintin sivi geldiyse gecer dedi dedigi gibi oylede oldu ...
kızlar gülbeniz ismi nasıl sizce
Uyuyamiyorum bennn sabahta kalkamiyorum o yuzden napcaz bole bole bu arada dun doktora gittim.doktorum burun deliklerine kadar gosterdi ama ben anlayamiyorum artik ultrasonda cok buyumus oglusum teyzeleri 1495 gr olmus boyu 40 cm masallah dedik :) iki hafta sonra nst ye girecegim heyecan basti dogum yaklasmaya basladi rabbim saglikla kucagimiza aldirsin ins birde doktoruma sordum goguslerim asiri kasiniyor diye birde birkac damla sarimsi sivi geldi dedim dar sutyen onerdi sut gelmeye baslamis dedi kasintin sivi geldiyse gecer dedi dedigi gibi oylede oldu ...
Maşallah miniğe :) uyku sorunu bende de var canm , bebiş hareketleniyor geceleri duş yapıp uzanıyorum oh kıyamet kopuyor, uyku da hak getire:)
Sgk internet sitesinden bakLitchi
Benim eşimde kese ile doğmuş. Normalde canlı bebek kese ile doğmak derler ama annem ben gördüm kıpırdıyordu diyo ama ebe yırtmamış hemen keseyi.
canım TOMRİSİN BEBEK YAPIM BAKIM ONARIM dıye bır bloğu var orda en ınce detayına kadar anlatmış..bırgoz at derım..Ne kdr kalabiliyor dondurucuda o sutler canım ?
al benden o kadar..bende son cocugum.. ıstıyorum ustume dusulsun..bejım ve çocuklarım ıcın heyecanlanılsın falan falan falan.... ama yok.. hadı annemler ın 7. torunu kadın bıkmış çocuk görmekten te kv de ıcın aynı seyı soyleyemıcem..konuşmuyoruz zaten kı ömrümün sonuna kadarda konusmıcam ınsaallah..nasıl gelebilecek gorebılecek merak edıyorum oğlunun oğlunu.. ıns ölür de o zamana kadar benı de sıkıntısından kurtarır.Zorlanırım ama yaparım zorluklara alışkınım ama bir tarafım çok zayıf. Hamilelikte çıktı ortaya. Bende değerli çocuk olmak istiyorum,nazlasınlar şımartsınlar istiyorum, bebek olacak diye benim kadar heyecanlansınlar istiyorum.
günaydın balım bende 71 ı gordum uzun zaman sonra dun sabah..gunesı gordum dıye bağırasım geldıGünaydınn.77 oldum sonunda. Sevenler ayrılmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?