ya bi arkadaşım puset 3-5 ay kullanılıyor sonra kullanılmıyor dedi , 2-3 sene mi kullandın sen ?
ana kucağıyla puset aynı değil mi ki ?
Yok en son anladığım bebek arabasına puset diyolarYanlış anlamadıysam tabi
kızlar ben ana kucağını tastamam 2 sene kullandım..bence olmazsa olmaz bır urun..
ozellıkle uyku sorunu olan bebek olursa ,kusan bırbebek olursa ..
bebek çantası(ıcıne bebek konan) 2 3 ay enfazla kullanabılıyorsunuz(oda kıs zamanı doğum yapmışsanız bebek usumesın dıye) bız kızımı çantanın ıcıne koyar bebek arabasına koyardık cantayıda ..cok rahat ettık ama cok kalıtelı bısey almayın derım hele arabanız varsa bence almayadabılırsınz...dedıgım gıbı 3 aydan sonra ıcıne sığmıyorlar..
puset e gelirsek..alan arkadaşlarım (yenı doğan boyu aldıklarından) bebek buyudugunde yenısını almak zorunda kaldılar... araba koltuguolarakta kullanılıyor ılk zamanlar..bırde elde taşımak ıcın..ama bence gereklı degıl,nıye;yenı doğan bebek araba koltuğunda oturamaz. elde taşımak ıcın desek koltuğun ağırlığı+bebegın ağırlığı taşıyana cok buyuk ezıyet,bırde kullanım suresı dedıgım gıbı kısıtlı.. gercı bazı bebek arabalarının pusetı var ama ..hanı eksıve artılarını düşünürsek dıye yazdım
tamamYine kafam karıştı :/ Ana kucağı, puset fotosu koysana. Bebek doğacak daha anlamadım bunların ne olduğunu
sıyah olan puset(ana kucagıda denebılıyor ayrıca tasıma ısınde kullanıldığı ıcın)
pembe olan anakucagı.. 2 sene kullandım
en sonuncu grı olan bebek çantaları..(ılk 3 ay kullanılan)
ben kullaniyorum canimya bi arkadaşım puset 3-5 ay kullanılıyor sonra kullanılmıyor dedi , 2-3 sene mi kullandın sen ?
ilk resimdeki ana kucagini içine sigana kadar kullaniyorum ben arabada, o olmazsa adim atamam disari arabaylasıyah olan puset(ana kucagıda denebılıyor ayrıca tasıma ısınde kullanıldığı ıcın)
pembe olan anakucagı.. 2 sene kullandım
en sonuncu grı olan bebek çantaları..(ılk 3 ay kullanılan)
bu face deki bebek yapım bakım onarım grubu hangisi kapalı olan mı bide üye sayısı 48000 üzerinde olan var o mu ?
neyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım..
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..
dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak..arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..
Bir hafta kaldı kontrole sonra yeni hastaneyi deneyeceğim ve memnun kalırsam orada doğum düşüncesiz.
Hamilelikte 5.hastaneyi de denemiş olacağım.
Şu yakın olsun takıntısı başıma neler açtı
neyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım..
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..
dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak..arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..
Olsun sen yine de kin tutma kalbini yorar. Ben çok çabuk affediyorum asla ve asla kimseye kin tutamıyorum kendiliğinden siliniyor içimden.
Bazen diyorum bende kinlensem,sinirli kalsam ama olmuyor.
Babamla kavga etmiştik, çok sinirli birisi bana söylemediği laf kalmadı.
o zaman dedim Allahım ne zaman unutacak olsam bu lafları aklımdan çıkarma,içim soğuması diye ama ne oldu şu anda konuşmuyoruz diye içim içimi yiyor. Her ne kadar lafları aklıma getirsem de geçmiş sinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?