2015 Şubat Anneleri

sabah uyandım yatağın içinde oturdum baktım başım dönüyor , eşime söyledim dedim bi tansiyonumu ölçelim , tansiyon 10-4 ne yapacaz şimdi dedi , dedim ayaklarımı yükseltmem lazım 5 dk yatayım öyle sonra ölçtük 10-6 olmuş kendime geldim.

bu face deki bebek yapım bakım onarım grubu hangisi kapalı olan mı bide üye sayısı 48000 üzerinde olan var o mu ?

kızlar ben ana kucağını tastamam 2 sene kullandım..bence olmazsa olmaz bır urun..
ozellıkle uyku sorunu olan bebek olursa ,kusan bırbebek olursa ..

bebek çantası(ıcıne bebek konan) 2 3 ay enfazla kullanabılıyorsunuz(oda kıs zamanı doğum yapmışsanız bebek usumesın dıye) bız kızımı çantanın ıcıne koyar bebek arabasına koyardık cantayıda ..cok rahat ettık ama cok kalıtelı bısey almayın derım hele arabanız varsa bence almayadabılırsınz...dedıgım gıbı 3 aydan sonra ıcıne sığmıyorlar..

puset e gelirsek..alan arkadaşlarım (yenı doğan boyu aldıklarından) bebek buyudugunde yenısını almak zorunda kaldılar... araba koltuguolarakta kullanılıyor ılk zamanlar..bırde elde taşımak ıcın..ama bence gereklı degıl,nıye;yenı doğan bebek araba koltuğunda oturamaz. elde taşımak ıcın desek koltuğun ağırlığı+bebegın ağırlığı taşıyana cok buyuk ezıyet,bırde kullanım suresı dedıgım gıbı kısıtlı.. gercı bazı bebek arabalarının pusetı var ama ..hanı eksıve artılarını düşünürsek dıye yazdım

Yine kafam karıştı :/ Ana kucağı, puset fotosu koysana. Bebek doğacak daha anlamadım bunların ne olduğunu

sıyah olan puset(ana kucagıda denebılıyor ayrıca tasıma ısınde kullanıldığı ıcın)
pembe olan anakucagı.. 2 sene kullandım
en sonuncu grı olan bebek çantaları..(ılk 3 ay kullanılan)

Eklentiler

• 128933622_tn70_0.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 89
  • images.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 82
  • 715-1585-xxlarge_n-bebek.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 344
ya bi arkadaşım puset 3-5 ay kullanılıyor sonra kullanılmıyor dedi , 2-3 sene mi kullandın sen ?
ben kullaniyorum canim
nere giddiginede bagli tabi,çocuk 1 yas civari yuruyor ama uzun yuruyus yapamaz yinede yorulur kucak ister illaki
ben buyukleri okula goturdugum için kuçugude tasiycam kucakda olmaz

tabi bunlari araba yoksa geçerli, heryere arabayla giderim dersen hiç lazim deil , ben havalar guzel olunca arabada olsa okula yurumeyi tercih ediyorum mesela ..

araban varsa baston pûset de yeter ..

sıyah olan puset(ana kucagıda denebılıyor ayrıca tasıma ısınde kullanıldığı ıcın)
pembe olan anakucagı.. 2 sene kullandım
en sonuncu grı olan bebek çantaları..(ılk 3 ay kullanılan)
ilk resimdeki ana kucagini içine sigana kadar kullaniyorum ben arabada, o olmazsa adim atamam disari arabayla
ikinci olan evin içinde kullanisli olabiliyor ama 6-7 aydan sonra çocuk harektliyse durmaz bunun içinde kemer de taksan kalkmak ister
sonuncudaki bebek çantasini hiç kullanmadim, vardi benim pusetin ama kullnisli bulmadim pek, simdi anca kalabalike ediyor bana ..

günaydınn :)
duyuyorlar tabi ki; aşırı tepkileri rahatsız olduklarını gösterebiliyormuş :)
özellikle günün belli saatlerinde müzik dinletiyorum ben; mozart ve beethoven bebeğe en iyi ulaşan seslermiş...
beethoven ın 5. senfonisini dinletiyorum kızıma ve mümkün olduğunca her gün yapmaya çalışıyorum; her gün belli bir müziği dinletirsek onunla sakinleşirmiş doğunca da...
eşim de hadise-prenses dinletiyor :) bakalım hangisinde sakinleşecek doğunca amann olmadı açarım saç kurutma makinesini yanında susar :)
babasının sesine de çok tepki veriyor; babası onunla konuşurken hareketleri farklılaşıyor; tamam diyorum kızı babasına şimdiden nazlanmaya başladı :)

Bir hafta kaldı kontrole sonra yeni hastaneyi deneyeceğim ve memnun kalırsam orada doğum düşüncesiz.
Hamilelikte 5.hastaneyi de denemiş olacağım.
Şu yakın olsun takıntısı başıma neler açtı

Niye yakın olsun istiyosun? İstanbul'daki trafiği biliyorum ama su geldikten sonra bile birsürü sancı zamanı geçiyormuş. Çok mu uzak hastanen?

Ah canıııım beğenmiş demek ki müziği. Duyuyorlar artık sanırım

Ben de bana biri bişey söylesin anında o lafı bile unutuyorum bu biraz psikolojik sanırım. Vücudumuz korumaya alıyor kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…