senin eşin nerde çalışıyor ne öküz patronmuşDOĞUM İÇİN DEGIL GIDIP gelirken zorlanıyorum. araçlarda sarsılıyorum ve zaman kaybı oluyor. malum eşim benımle pek gelmez doktora .
geçen işe gec kalmıştı patronuna esımle hastanedeyiz dedı . patronu sen hastanede mı çalışıyorsun burda mı demıs. şimdiye kadar bır kez gelmıstı oysa hastaneye . demekkı sureklı gıden esler gıbı olsa ıkı günde ısten çıkaracaklar.
Eşimin maaşına da bebek için 17 lira zam yapacaklarmış. 17 lira bez parasını karşılamaz bile! Çok komik. 3 çocuğu gelde yap şimdi. Ek iş olmadan geçinilir mi hiç ?.Cok dusuk bir rakam gercekten...
83 oldumkız neyde 77 oldun kiloda mı :S anamm ben 81 i gördüm artıkama çok ilginçtir yavaşladı kilo alımım her gün tartılıyorum valla
uçununde kullanim alani farkli canimPeki ilkini mi öneriyorsun bize canım?
senin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.ben yatıp öleyim o zamanbursarayla bizim buradan oraya 1 saat sürüyor. son haftalar babam getirip götürecek mecburen. eşim zaten çalışıyor sürekli benimle gelemez. ama artık bundan sonra en geç saate alıcam randevuları en azından tenha oluyor ortalık. tren resmen üni öğrencileriyle dolup taşıyor. birde çeneleri bir açık vır vır hep konuşuyorlar. yakın hastaneleri kesinlikle tercih etmem çünkü hepsini denemiş öğrenmiş ağzımın payını almış bulunduğumdan en uzağı şimdilik makul duruyor.birde uzak olmasa tadından yenmez :)
hee kiloda .kız neyde 77 oldun kiloda mı :S anamm ben 81 i gördüm artıkama çok ilginçtir yavaşladı kilo alımım her gün tartılıyorum valla
40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)Kaç haftalık alıyorlar. Normal olarak sezeryan oluyor değil mi? Hayırlısı ile gelsin.
bir şirkette çalışıyor.senin eşin nerde çalışıyor ne öküz patronmuş
Canım benimde bugün 1 saat sonra 132 iki saat sonra 84 çıktı valla deli oldum zaten şeker yüzünden yediğim herşeyde bunda şeker var mıdır diyorum ama dün çok ama çok acıkmıştım eltimde dolma yapmış göndermiş sağolsun evde yemek yoktu yedim valla napiyim .Şekerim bugün de 94 çıktı ben artık azıcık da olsa tatlı bişiler yiyebilir miyim ki?
Ah kıyamam ya çok gıcık oldum patrona pislik adam yazık demekki kocan stres altında ve bsşına ne geleceğini bildiğinden gelemiyormuş . Nefret ediyorum böle işverenlerdenDOĞUM İÇİN DEGIL GIDIP gelirken zorlanıyorum. araçlarda sarsılıyorum ve zaman kaybı oluyor. malum eşim benımle pek gelmez doktora .
geçen işe gec kalmıştı patronuna esımle hastanedeyiz dedı . patronu sen hastanede mı çalışıyorsun burda mı demıs. şimdiye kadar bır kez gelmıstı oysa hastaneye . demekkı sureklı gıden esler gıbı olsa ıkı günde ısten çıkaracaklar.
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?ben yatıp öleyim o zamanbursarayla bizim buradan oraya 1 saat sürüyor. son haftalar babam getirip götürecek mecburen. eşim zaten çalışıyor sürekli benimle gelemez. ama artık bundan sonra en geç saate alıcam randevuları en azından tenha oluyor ortalık. tren resmen üni öğrencileriyle dolup taşıyor. birde çeneleri bir açık vır vır hep konuşuyorlar. yakın hastaneleri kesinlikle tercih etmem çünkü hepsini denemiş öğrenmiş ağzımın payını almış bulunduğumdan en uzağı şimdilik makul duruyor.birde uzak olmasa tadından yenmez :)
ben en son 98 iken tartılmıştım. 100 ü görmek ıstemedıgım ıcın bıraktım.Bende hergün tartılma yöntemiyle psikolojik baskı yapıyorum kendime
hangi hastane. epidural dedıgın sezeryan mı .sen de oyle mı yaptıracaksın. off istemem ben oyle yaa. bayıltsınlar benı40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)
Bence bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz soğukkanlı olup olumlu düşünmek senide rahatlatır:)Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
Tartıya çıkmamak çözüm değil ki bacım :)ben en son 98 iken tartılmıştım. 100 ü görmek ıstemedıgım ıcın bıraktım.
bu kontrolde bır seyler yapıp doktoru katekulliye getırıp tartılmasam dıyorum.
artık cok almıyorum sanki ama yınede 2 kilo almışımdır mutlaka bir ayda. off yaa
Haklısın ama biliyorsun o kadar takıyor ki insan en ufak şeyi bile bu dönemde,hemen buraya yazdım zaten.Sağol cevabın için canım.Bence bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz soğukkanlı olup olumlu düşünmek senide rahatlatır:)
Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
ye azcık canım ya bişi olmaz bnm de canim cheesecake çekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?