2015 Şubat Anneleri

senin eşin nerde çalışıyor ne öküz patronmuş

Peki ilkini mi öneriyorsun bize canım?
uçununde kullanim alani farkli canim
ilk resimdeki arabasi olan için $art zaten , burda o olmadan hastaneden çocugu çikaramiyorsun, bebegi kucaginda tasitmazlar yani ..

gliba 3. resimdeki de giriyor arabaya o kuvet gibi olan ama ben hiç denemedim , deidgim gibi çok kaba bisey,1. si daha pratik ..

kizlar pusetin içinde ana kucagi olmuyormu zaten ?
pusetin bi kaç aparati oluyor, ilk baslarda 6 ay falan ana kucagini takiyoruz, çocuk oturmaya baslayincada diger aparata geçiyoruz ( oda oturuyor arkaya yatiyor falan içii abston puset gibi yani .. )

senin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.
bursa da trende mi var? üni. öğrencılerını bılmıyorum ama lise öğrencılerınde bır cene var akıllara zarar. bir keresınde mınıbusçü bağırdı yeter bu da kafa dıye.

Bende hergün tartılma yöntemiyle psikolojik baskı yapıyorum kendime

Kaç haftalık alıyorlar. Normal olarak sezeryan oluyor değil mi? Hayırlısı ile gelsin.
40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)

senin eşin nerde çalışıyor ne öküz patronmuş
bir şirkette çalışıyor.
birde çok kıymetli eleman gider diye ödleri kopuyor. piyasada aynı işi yapanlar hep peşinde.
patronun kendi eşi yeni doğum yaptı. adam her seferinde kendı de gitti eşi ile hastaneye ama başkasına gelınce para verıyorlarya gitmesın ıstıyorlar.

Şekerim bugün de 94 çıktı ben artık azıcık da olsa tatlı bişiler yiyebilir miyim ki?
Canım benimde bugün 1 saat sonra 132 iki saat sonra 84 çıktı valla deli oldum zaten şeker yüzünden yediğim herşeyde bunda şeker var mıdır diyorum ama dün çok ama çok acıkmıştım eltimde dolma yapmış göndermiş sağolsun evde yemek yoktu yedim valla napiyim .
Ah kıyamam ya çok gıcık oldum patrona pislik adam yazık demekki kocan stres altında ve bsşına ne geleceğini bildiğinden gelemiyormuş . Nefret ediyorum böle işverenlerden
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?

Bende hergün tartılma yöntemiyle psikolojik baskı yapıyorum kendime
ben en son 98 iken tartılmıştım. 100 ü görmek ıstemedıgım ıcın bıraktım.
bu kontrolde bır seyler yapıp doktoru katekulliye getırıp tartılmasam dıyorum.
artık cok almıyorum sanki ama yınede 2 kilo almışımdır mutlaka bir ayda. off yaa

Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.

Şeker kontrolümüde yaptırdım. Doktor normal insanların şekeri seviyesinde dedi. Çok güzel uygulamışsın diyeti dedi. Hocam boşuna 3,5 kg vermedim dedim:) bi kitapçık verdi baya geniş bi liste. Yemem gerekenleri söyledi. Arada ölç şekerini kontrol et dedi. Ama pirinç yasak.

hangi hastane. epidural dedıgın sezeryan mı .sen de oyle mı yaptıracaksın. off istemem ben oyle yaa. bayıltsınlar benı

Bence bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz soğukkanlı olup olumlu düşünmek senide rahatlatır:)

Tartıya çıkmamak çözüm değil ki bacım :)

canım panik yapma beni günde 10 defa çarpıyor
hemde sadece priz değil kapı kollarından falan her yerden çarpıyor
prizlere dokunduğumda kıvılcım çıkıyor
çok şükür bir problem yok
vücudunda elektrik vardır çıplak ayakla toprağa bas bir süre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…