ben baktım şimdi glukoz negatif yazıyor. lökosit 4-5, epitel 20-25 ve bakteri görüldü yazıyor.Canım benimde bugün 1 saat sonra 132 iki saat sonra 84 çıktı valla deli oldum zaten şeker yüzünden yediğim herşeyde bunda şeker var mıdır diyorum ama dün çok ama çok acıkmıştım eltimde dolma yapmış göndermiş sağolsun evde yemek yoktu yedim valla napiyim .
Ah kıyamam ya çok gıcık oldum patrona pislik adam yazık demekki kocan stres altında ve bsşına ne geleceğini bildiğinden gelemiyormuş . Nefret ediyorum böle işverenlerden
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?
Bence bişey olmaz Allahın izniyle. Biraz soğukkanlı olup olumlu düşünmek senide rahatlatır:)
Birsey olmaz cnm bebiş kımıldıyorsa merak etmeKızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
bir lokma pasta ye barı.
Canım çok teşekkürler yanıtın için, senin neden peki öyle ? Doktor ne diyor bu duruma?Allaha emanet bebişlerimizcanım panik yapma beni günde 10 defa çarpıyor
hemde sadece priz değil kapı kollarından falan her yerden çarpıyor
prizlere dokunduğumda kıvılcım çıkıyor
çok şükür bir problem yok
vücudunda elektrik vardır çıplak ayakla toprağa bas bir süre
İnşallah, çok teşekkürler canımBirsey olmaz cnm bebiş kımıldıyorsa merak etme
ben kullaniyorum canim
nere giddiginede bagli tabi,çocuk 1 yas civari yuruyor ama uzun yuruyus yapamaz yinede yorulur kucak ister illaki
ben buyukleri okula goturdugum için kuçugude tasiycam kucakda olmaz
tabi bunlari araba yoksa geçerli, heryere arabayla giderim dersen hiç lazim deil , ben havalar guzel olunca arabada olsa okula yurumeyi tercih ediyorum mesela ..
araban varsa baston pûset de yeter ..
Peki aç karnına mı yaptırdın tok karnına mı canım? Bu arada unutmamışsın teşekkürlerben baktım şimdi glukoz negatif yazıyor. lökosit 4-5, epitel 20-25 ve bakteri görüldü yazıyor.
Canım çok düşmüş yaw tansiyonun geçmiş olsun. Tuzlu peynir iyi olabilir.
Ben yanlarına gitsem onlar başka şehirde çünkü bana hiç iş yaptırmaz ne yicem diye sorar üç senelik geliniyim doğru düzgün bulaşık yıkamadım evinde. Evi sobalı üşücem diye ödü kopar.o konuda hakkını yiyemem. Hiç eşimle de arama girmez çok şükür ama işte benim yanıma gelip bakmayınca kimse annem de dahil alındım..
Canım çok teşekkürler yanıtın için, senin neden peki öyle ? Doktor ne diyor bu duruma?Allaha emanet bebişlerimiz
Duşta değişik kokulu duş jelleri falan kullanın duşun keyfini çıkarın diye bişey okumuştum. Sen de keyfini çıkarıyorsun gerçektenkullandığın bir şey var mı Duşta?
Hayırlı Cumalar anne adayları, Rabbim şu cuma vakti burada kim varsa doğumlarını kolay olmasını sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucaklarını almalarını nasip etsin (Amin)
canım sana bişi sorucam dojtorun senden neden idrar kültürü istemişti tam israr tahlilinde ne çıkmıştı?
hee kiloda .
ne kilosu kız plaka o . kiloda olsam olsam 177 olurum akıllı :)
ben senın kılolarda 5 ay önce falandım.
Bana bi hayırlı olsun demedi ya :) ben hala ordayımKız kv için ne demişin öyle tövbe tövbe. Bir suçu günahı varsa Allah verir cezasını sen öyle şeyler düşünme. Bizim de kv nin ilk torunu. En son kurban bayramında torun müjdesi vermiştik o gün bugündür arayan soran yokeşime soruyorlarmış o da iyi diyormuş. Benim telefon numaramı kaybettiler sanırım
bir şey olmaz canım ne olacak. elın etkılenmıstır sadece oraya ınse zaten sende zarar görürdün.Kızlarrr lütfen acil bilgisi olan varsa yazsın.Az evvel prizden az da olsa elimi elektrik çarptı 1 saniyeliğine.Akım düşüktü, bebeğim çok şükür hareket halinde.Yine de düşünmeden edemiyorum bir şey olmuş mudur diye.Doktorumu aradım o da yurtdışında imiş, mail attım cevabını bekliyorum.Moralim bozuldu.
Yaa kıyamam , dediğin gibi ayağımda plastik taban vardı o zaman ondan.Bundan sonra ben de çok dikkat ederim bu dediğine.Teşekkür ederim bilgilendirmen içingiydiğin kıyafetlerden ve ayakkabılarından kaynaklanıyor canım
kauçuk veya plastik tabanlı ayakkabı giyiyorsan ondandır
ben mesela yazlık ayakkabılarımla hiç çarpılmıyordum
kışlık botlarımı giymeye başladığımdan beri elektriği atamıyorum elimi saçıma yaklaştırınca saçlarım bile havalanıyor
akşam müşterinin biri telefonunu verdi şarja takarmısınız dedi
telefonu elime aldım çatır çutur ses çıktı
adamda şaşırdı elektrikmi çarptı dedi
alıştım artık evde olmuyor ama sadece o ayakkabılar varken oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?