Bendende seyrek bakteri çıktı sadece ama doktor normal kültüre gerek yok diyor o uüzden sordum senin bakteri oranı neydi hatırlıyor musınhiç bir neden yoktu diğer her testim yapılmıştı hemogram tsh alt asl filan bir tek idrar testi yapılmadı doktorda onu da yapalım da kesimleşsin dedi. idrar kültürü ve idrar tahlilini verdim idrarım hemen çıktı ama kültür testi 48 saatte çıkıyor. idrar testimde bakteri çıktı doktor enfeksiyon olabilir antibiyotik yazalım dedi. öyle oldu yani aslında her gittiğimizde yapılması gerekli bu tür testlerin ama bazı doktorlar nedense istemiyor.
evet sadece aralık var beklenecek ocakta doğumlar başlar. ayrıca ocakta doğacak olsada artık o kadar endıse eeteyız heralde.hahahahahahallah seni ya dedim bu kız girmeyeli diyet mi yapıyor ne yapıyor plaka sayıyormuydunuz ben saymıyorum hala sayınca hiç geçmiyor o yüzden bıraktım kasımda bitti sayılır az kaldı aralık var önümüzde sonra allah ne verdiyse çatır çatır doğuracak bu hatunlar
Günaydın güzel anne adayları :) 10 günlük raporu evde nasıl geçirebileceğimi düşünüyorum,var mı önerileriniz?Hayırlı cumalar ve sağlıklı,huzurlu bir gün diliyorum hepimize :*
neyse mübarek cumayı lüzumsuz yaratıklardan konuşarak kırletmeyelım..
cay demledim,yatagı yorganı topladım..bugun hava hepten kapkara yahu..sabah sabah bırden de rahmet yağdı..
bıldıgın kıs gelmıs anlaşıldı..
dun ku davet e sarkıcı GOKMEN geldı..anam adam sarkı soyledıkce benım veled dedım bı sağdan çıkacak bı soldan.2 saat hıc durmadı ama ılk defa bu denlı sıddetlı hareket ettıgını gordum..esıme dedım artık gıdelım yoksa bırısı bitarafımdan çıkacak..arabaya bındık duruldu..sonra eskıye döndü hareketlerı.. seslerı duyuyorlarmıydı kızlar ya..
Doğru diyorsun canım.Valla Allah razı olsun hepinizden , iyi ki var bu topic.İçimi çok rahatlattınız kızlar hepinize teşekkür ederim.bir şey olmaz canım ne olacak. elın etkılenmıstır sadece oraya ınse zaten sende zarar görürdün.
ne yemek yapıyonuzzzz gızzzz yada yapıyonuz mu
Bendende seyrek bakteri çıktı sadece ama doktor normal kültüre gerek yok diyor o uüzden sordum senin bakteri oranı neydi hatırlıyor musın
kendımı kandırıyorum işte. bazen dıyorum bu kadar kilo almasaydım da akşamları bu kadar zorlanır mıydım acaba?Tartıya çıkmamak çözüm değil ki bacım :)
83 oldumsözde dikkat ediyorum tatlı yemiyorum
salep boza ikisininde tadını bile bılmıyorum. benım içecegım çay .Bugün canım istemiyor pastaama buraya kocaman bir Mado açılmış. Diyabetliler için sıfır şekerli salepleri varmış bak ondan alabilirim
Beylikdüzü medilife. Evet epidural sezeryan. Arkadaşımda genel aestezi istiyorudu. Anestezistle konuştu. Baya bi anlatmış. Gnel anestezide bebekte etkileniyormuş, bebekte baygın olabiliyormuş. Onuda ayıltıyorlarmış falan. Kıyamadı oda bebeğine haklı olarak. Ama çok iyidi dedi bakalım. Yeni çıktı akşamada böyle olur inşaaallah.hangi hastane. epidural dedıgın sezeryan mı .sen de oyle mı yaptıracaksın. off istemem ben oyle yaa. bayıltsınlar benı
açtım şeker ölçümü ile aynı gün olduğu için.Peki aç karnına mı yaptırdın tok karnına mı canım? Bu arada unutmamışsın teşekkürler
o lise öğrencilerine ( özellikle kızlar ) birgün bende bağırıcam zaten hem susmuyorlar hemde ağızlarından çıkanı kulakları duymuyorsenin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.
bursa da trende mi var? üni. öğrencılerını bılmıyorum ama lise öğrencılerınde bır cene var akıllara zarar. bir keresınde mınıbusçü bağırdı yeter bu da kafa dıye.
bence de birşey olmaz korkmaHaklısın ama biliyorsun o kadar takıyor ki insan en ufak şeyi bile bu dönemde,hemen buraya yazdım zaten.Sağol cevabın için canım.
senin uzak cidden ama sen sık gıtmıyorsun sankı. hoş bende sık gıtmıyorum ama bizimde araba yok. taksi ile de uzak yere gidilmiyor.
bursa da trende mi var? üni. öğrencılerını bılmıyorum ama lise öğrencılerınde bır cene var akıllara zarar. bir keresınde mınıbusçü bağırdı yeter bu da kafa dıye.
uçununde kullanim alani farkli canim
ilk resimdeki arabasi olan için $art zaten , burda o olmadan hastaneden çocugu çikaramiyorsun, bebegi kucaginda tasitmazlar yani ..
gliba 3. resimdeki de giriyor arabaya o kuvet gibi olan ama ben hiç denemedim , deidgim gibi çok kaba bisey,1. si daha pratik ..
30 haftadan itibaren annenin kilo alım kızı düşer yazıyordu dün okudum daMerhaba hayırlı cumalar herkese, kızlar kilolar ne alemdeben bu ay 1 kilo bile almamışım halbuki bu ay tıka basa yemek yedim. Çok enerji harcıyorum bebek güzel beslensin diye.. Normal mi almamam onuda anlamadım
40 haftanın içindeydi. Epidural oldu. Çık rahat geçti dedi. Odaya geldiğindede çok iyiydi. Oğluşuda çok tatlı maşaAllah:) ameliyatta hatta daha bitmedimi sıkıldım demiş:) doktorlar çok iyidi bebeğim hayatım diye konuşuyorlar hep dedi. İçin rahatladı. Bende orda yapıcam çünkü:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?