Yapma bunu bana yapma Doritos dedin beni benden aldın :)
Açız ya ondan canımız çekti

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapma bunu bana yapma Doritos dedin beni benden aldın :)
Ayyyy bayılırım :)yurt dışında olmanın da o zorluğu var :) gönderelim sana söyle mis gibi bi Ezine :)
senin yemek nerden gelcek kizAçız ya ondan canımız çektiArtık yemek gelse de doysak :)
var da useniyorum :) bi tek wc için kalkıyorum yerimden :) brzdan gitmem gerekecek o ara kalkmisken haslarim yumurtami :)yedim bile
ay kiyamam ya, buzlukda faaln bisey yokmu
sen nerdeydin canim daha once soylemisdin ama unuttumAyyyy bayılırım :)
Ne gelecek sanaAçız ya ondan canımız çektiArtık yemek gelse de doysak :)
Hepimiz kendimize gelicez inş:) taktıkca sorun haline geliyor gercekten :) biticek bu günler desaol canim da bu hamilelik beni ne hale sokdu , aynaya abkmak istemiyorum : (
çok kisa surede gozle gorulur derecede zayiflamistim, ve yuruduugm surece diyeti bozdugum halde geri almadim verdiklerimi
yuruyus ( spor ) çokk onemli, yedigimizi yakmamiz lazim
ama simdi ahim gitti vahim akldi, mutfaga gitmeye useniyorum yurumek soyle dursun
insalalh dogumdan sonra kisa surede eskiye donebilirim, emzirmek çok kalori yakdiriyor kadina , tabi sut olsun diye olan tatliyi yerse, yakdigi kalorinin fazlasini aldigi için ise yaramiyor : )
onumuzdekı yazın mutlaka yapacaksındır..bebegının ek gıdaları olabıldıgınce mevsımınde tuketmesı ıcın elınden gelen cabayı gosterecegınden emınım :)
siz soyleyince canim ustedi, gecen gun aldigim peynirimi gidip yeyim bari
esim bunu niye aldin kim yiycek diyordu( kendisi degisik oeynirleri oek sevmezde)
bende ben yiycem dedim,biti bile az bisey kalmisti gidip onu yeyim
sabahta gidip seker testini yaptiricam etkisi olmaz demi ?
12 saat var daaha
Peynire bayılıyorum ben de :) her öğünümde olabilir, peynirli Omlet yanına süzme onun yanına burgu şeklinde bi kahvaltımız varsut falan ben de çok aramam suan sadece icmem gerek diye içiyorum ama peynirsiz yoğurtsuz bi hayat dusunemem yaa her çeşit peynirin delisiyim
yurt dışında olmanın da o zorluğu var :) gönderelim sana söyle mis gibi bi Ezine :)
Peynire bayılıyorum ben de :) her öğünümde olabilir, peynirli Omlet yanına süzme onun yanına burgu şeklinde bi kahvaltımız var
Amerika .sen nerdeydin canim daha once soylemisdin ama unuttum
bu arada ezine hangisiydi, orgu olanmi ?
anladım topigin en tembeli bnm :) kalkıyim şu yumurtayı hasliyim :)
yok cantal deil, gogle dan abkdim simdi tomme dedikleri deilmi bu, hiç almadim galiba, bi denemem lazim onudaOlmaz hemen ye peynir chantal mı? Ben bazen onu alır yerdim benim eşim de yemezdi![]()
Amerika canımAy deme öyle ezine en çok özlenen. Burdan göndermeyiz ki ingilterede sanırım. Orası diğer yerlere göre daha sıkı bildiğim kadarıyla.