Ben ablama aşure yemeye davetliyim.hiç.sevmem ama bakıcam tadına.Acı su için çiğ lahana yiyecekmişsin. Ben de bir lahana yedirmedim sana![]()
Sordum şimdi lahana varmış.yiyim bari.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben ablama aşure yemeye davetliyim.hiç.sevmem ama bakıcam tadına.Acı su için çiğ lahana yiyecekmişsin. Ben de bir lahana yedirmedim sana![]()
Bir tost yapın.bari. Benim kurtarıcım.bir şey bulamazsam çavdar ekmeği arası peynir çok severim.aynı evde kalSak açlıktan ölürmüsüz biz :)
aasure sevilmezmi kizzzBen ablama aşure yemeye davetliyim.hiç.sevmem ama bakıcam tadına.
kahretsin onu da severim benBen ablama aşure yemeye davetliyim.hiç.sevmem ama bakıcam tadına.
çavdar ekmegini nerden bulucaz kiBir tost yapın.bari. Benim kurtarıcım.bir şey bulamazsam çavdar ekmeği arası peynir çok severim.
Ne gelecek sana
hangi aci su için ?karatayin yumurtaya taktiği gibi sen de lahanaya taktın :)
Bende 1çy brd bulgurla pilav yaptım üstüne yoğurt ve nane ohh miss. 2 haftadır ilk defa doydum yaa :)ben az once kendime kisir yaptim
1 çay br bulguru isladim,salatami yaptim, iki dk da sogan salça kavurdum oldu bitti : ) yedim doydum bile
canim tatli istiyor ama yemiycem, sut içicem birazdan çocuklarla beraber
Bende anlamıyorum valla neresiyle vuruyor. Ince ince vuruyorsa ayağı yada eli, daha bi dolgunluk hissediyorsam poposu yada kafası diyorum çıkıyorum işin içinden. :)ben de sorun bende heralde bi anlamayan bnm diyordum :)
kiz onun pismesinde ne var, makarna gibi haslayip yiyceksin, teryaginda salçayi erit ,al sana sosPişirilmemiş mantıdan söz etti eşim ama evde yoğurt yok ki. Bir de bu saatten sonra nasıl pişiricem yaw![]()
ye guzum sende 3 5 at ağzına bısey olmaz o kadarcıktan..bebelere perhız yaptırıyonuz resmen heeee..bakın banacipse aşerttiniz benide...azcık yesek zararı olmaz herhalde
![]()
Hemen haslanir o ya yumurta gibi :)Pişirilmemiş mantıdan söz etti eşim ama evde yoğurt yok ki. Bir de bu saatten sonra nasıl pişiricem yaw![]()
Biz toptan alıyoruz babamın anlaştığı toptancılardan o da senin istediğini satmıyo aldığımız markalarda Türkiye yi tutmuyo
Al bi Parça olur mu ole sey :)
mide acı suyu canımhangi aci su için ?
oyymide acı suyu canım
karatayin yumurtaya taktiği gibi sen de lahanaya taktın :)
Bu saatte yiyorum geç yatayım bari bgnoyy
aksam yatmaya yakin yersek o sunun gelme riski çogaliyor
hangi aci su için ?
Ben hiç lahana almam ki eve canım ya o kocaman şeyi nasıl bitircez diye evlendik evleneli hiç almadim :) anca ankaraya gittiğimde annem çok güzel etli sarmasini yapar o zaman yerim :)Bir dene bak çekmekten iyidiryalnız çok yememek lazım gaz yapıyor.