Ben de doğum olduktan sonra annemle babamı çağırmayı istiyorum cunku cok ağlarım korkarım ben oralarda, onları da perişan ederim diye korkuyorum , babam belli etmez de annem cok Kotü oluyor ablamn doğuma girerken yollamıştım hastaneden gidin bi çay için fln die. Sence ayıp olur mu ?
Nimet ya tuvalete dökülmezmiş gbi geldi bi anda :)karbonat*sirke= bembeyaz yapıyor
Hiç duymadım söyliyim de alsın eşim.Klozetler için tabletler var. Yatarken bir iki tablet atarsın içine sabaha kadar tamamen dezenfekte eder kullanmadan önce sifonu çekersin tamam işte.
Kayınvalidem eşimin üzerine çok düşmüş çok temizlik yapmış eşimi kendince mikroplardan korumuş ama şu an çok pişman. Çünkü eşimin çoğu şeye alerjisi var. Bebekken tabiki dikkat edilmeli geldiği ortam çok temiz çünkü. Ama 3-4 ay sonra kısıtlamanın bi lüzumu yok gbi bana göre. Alışmalı bizim gbi olmaya.Aman diyim asiri hijyene alistirmayin cocuklari. Baska koyun mikrobu hasta eder diye bi laf vardir bizim orda az cok aliscak ki cocuk bagisikligi olsun. Cocuk 2-3 yasina gelince dr uyarisiyla fark ediyor insanlar ne yaptigini cok zorluk yasiyorlar.
benımde bas assagı dururken aynı oyleydı..ama 1 haftadır bas yukarı ve hareketler hep yukarda artık..dünden beri bebeğin hareketlerini vajianın tam üstünde hissediyorum göbeğimin çok altında ondan önce sol göbek tarafındaydı..pozisyonmu değiştirdi acaba taktım kafaya kötü senaryo yazıp duruyorum
O gülmeleri yok mu zaten benimki de aynı.Mesela bir an geliyor kafamda bir şeyler dönüyor paylaşıyorum eşimle hemen gülüyor komik geliyor ona bu kadar kafaya takmam.O halledicekmiş hastaneyi de ev ziyaretlerini de bana söylediği o bakalım neler yaşayacağız.ben gurbetteyim zaten bizimkiler gelmez de eşim tarafı hep gelir pöff, eşime söyledim dün akşam güldü bana ama söyler sanıyorum annesine
ben hep atiyorum ve bem beyaz olurperde yıkarken karbonat atıyolarmış temiz oluyormuş onu denediniz mi hiç ?
ben canım ben varım , geçen bi arkadaş dedi eve bir sürü insan geliyor rahat edemiyorsun şimdiki aklım olsa kv me gelmesinler derdim dedi , ben söylemeyi düşünüyorum ama ayıp olur falan der kesin , sanki bana ayıp olmayacak mı ? neyse ben çocukluğumdan beri evin içinde dolanan çoluk çocuk kadın sinir olurum , hele lohusayken mememi herkese göstermem gerekecek sürekli emzirecem zaten , çok kafam atarsa kendimi odaya kapatırım artık , yapabilir miyim acaba , yapsam lohusalığıma verirler mi ? kafamda deli sorular
Küçük çocukluları ben de takıyorum çünkü bebeğe zarar verirler mi ya ben görmezsem ne olur anneleri zaten boşlarlarsa ne yaparım deli gibi kendi kendime düşünüyorum bazen.Biz de küçük çocuklar çok bir de ya kıskanırlarsa falan offf çıldıriciğimmmmben özellikle küçük çocukluları takıyorum sanki
Siz yurtdışındasınız hem galiba değil mi daha da güzel oluyordur sokaklar caddeler falan ne güzel.bizim 3 yıldır gelenekselleşti artık eşimin arkadaşlarıyla eşler falan 6 kişi oluyoruz , yemek yiyoruz birimizin evinde , bizimki yılbaşı kutlaması değilde ertesi gün tatil olduğundan bir araya gelebilme şansı gibi oluyor : )))
Şanslısın kardeşen rahatı ben olacağım herhalde iki aileyede uzağız annem gelecek sadece kv ameliyat olacak yakın zamanda gelsede onlar gelmeye ben çoktan ayaklanmış olurum akrabalarımızda toplu halde birgün gelirler hayırlı olsuna o da baya zaman olur..sıkıntı vermek istemzler lohusa halde..
birkaç komşu arkadaş başkada kimse yok zaten gurbette
Ahaa bilmiodum cnm :) bi bakim bende benimde günüm varmis wuuhuwww :))mühendisler günü var. ben geçen bi şey için araştırmıştım da, Aralık ayındaydı sanki.
Cok iimis ben tek yatak ve uyku setine 400 tl verdim.. annem indirim varmis dedi varsa varsa ne kadar vardir cilek sonucta dedim baksaymisim keskeeiki yatak ve uyku setini hediye veriyorlarmış.
ayy ne analar var..benımkını ankaradan mardıne getırttık bıletlerını aldık..ben doğum sancısı çekerken tutturdu benı eve goturun burda benım yapacağım bısey yok dıye..oyle cok ısrar ettıkı yanımızda durmamak ıcın esım eve bırakıp gerı geldı hastaneye..yazık ben sancı cektıkce esım caresızlıkten yatağı koltuğu tekmeledı kızdı anneme nıye bızı yalnız bıraktı bugünde yanımızda olmayacaktıda nıye getırttık bız onu dıye.. evde bı demlık cay demlemıs oturmuş keyıf yapmış canım anam kızı aklını kaybederken
Bende yazdiktan sonra hayalini kurdum ilk anneler gunumuz olacak tamam o farkinda bile olmayacak ama benim icin en anlamli annemler gunu olacak:)Çok güzel yazmışsın canım yaaaa çok duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?