2015 Şubat Anneleri

ne güzel bebişin büyüyünce tekrar yatağa ihtiyacın olmayacak,arkadaşımın oğlu büyüdü ne güzel dönüştürüverdi genç odasına,inşallah bizimde gelir o günlerimiz :)
Iki tanr bebek yatagi verio cnm kucuk olanlardan ilk baslarda ikisini ust uste koyup yuksek kullaniosun sonra buyuyunce tek yatak kullaniosun o parmakligi indir kaldir yaparken cocuklqr gorup karistiriomus tehlikeyi onlemek icin yapiolarmis..

Allah Allah demek ki rahat bi insan :))

Ben de aynen

Normalmiş canım. Hatta Dr çıkacakmış gibi hissedersin dedi ama uzun bir yol var çıkabilmesi için dedi.

katılıyorum canım sana kimseyi kovamayız bende emzirme önlüğü aldım öle yapıcam dediğin gibi yatak odasına giriyor bakıyorlar istemiyorum bende sonuçta gelecek olanlar mutlaka gelecek eşimin ailesi çok kalabalık hergün evde biri olursa hiç şaşırmam yani yorulmuştur demez gelirler allah yardımcımız olsun zaten gören bi daha mevlüte gelir o kadar sonra gelceklerini zannetmiyom ama ben 6 ay misafir ağırlarım keza 16 tane teyze var eşimde hepside çok sever izi bunlarda en az üçer çocuk :) o çocuklarınında en az ikişer çocuğu var

annede bebekte kendini toparladıktan sonra gelseler daha iyi olur..yeni doğum yapmış birini strese sokmak dışında ne işe yarıyor bu adetler..
adet olabilir ama mevlütte neden gecelik giyiliyor onu anlamadım..
normal kıyfet olsa olmaz mı?

Normalmiş canım. Hatta Dr çıkacakmış gibi hissedersin dedi ama uzun bir yol var çıkabilmesi için dedi.

yaaa normalmiymiş :S bende geçen öyle oldum hatta eşime dedim hastaneye gidelim diye o da korktu ne oldu diye sordu. dedim bebek sanki çıkacak gibi alt tarafıma vuruyor az daha vursa delip geçecek dedim o da suratıma değişik baktı sonra biraz eğildim kalktım yerimden düzeldi farklı bir pozisyon aldı.

Emzirme önlüğü nasıl bişey?

16 teyze mi maaşalah onların doguran anneye

kim düşünüyor anne ve bebeğin toparlanmasını? ben hiç görmedim herkes biran önce gidip görelim adet yerini bulsun kafasında.
bende anlamıyorum o gecelik işini. hatta abartıp abiye giyenler varmış köy yerlerinde düşün işte ne hale gelmiş durumlar. millet gösteriş peşinde,ben ise gayet mütevazi düşünüyorum bu konuda.kuaföre gidip saç ve makyaj yaptıranları söylemiyorum bile. sanki bu bir tabu olmuş bizim burada,ve ben bu tabuya gerçekten çok ters düşüyorum. umarım kavgasız gürültüsüz atlatırım.

Engellemekten ziyade biraz daha mahremimi korumak istiyorum ben.Kimse meme merakından gelmiyor evet ama ben de memelerim ortadayken bebeğimle yakınlaşmak isteyeceğim özellikle daha yeniyken herşey bu da benim gibi tüm doğum yapacakların en doğal hakkı.Ben eltimi iki kere toplamda 15 20 dakika ziyaret ettim sezeryanlı olduğu için onu da insanlara ikramlık götürmek için iki kere gittim.Sonraki ziyaretimse bir aylık falandı herhalde ki dibimizde oturuyorlar ve ablam gibidir ondan gittim rahatsız etmek istemediğim için de az geldiğimi söyledim.Yatak odasına zaten girebilecekler bana göre çok yakınlarım olmalı.Benim dediklerim olması gereken, adettendir diye neden lohusa kadın gerilsin ki.İnsanların anlayışlı ve hoşgörülü olması gerekiyor bence.Sana da tuhaf gelmiş zaten mevlüdde yaşananlar.

bu haftalarda sık pozisyon değiştirrlermiş yeni öğrendim alışmışım soldan vurmalara b garip oldum birde aklım hep erken dogumda korktum sanırım

Emzirme önlüğü nasıl bişey?

şöyle birşey canım. ben beyaz üstünde çiçek böcekli bir şey aldım. tamamen bebek alışverişine çıktığımda gördüğüm birşeydi sordum ne işe yarıyor kadın anlattı bebek emzirmek için falan diye kaptığım gibi attım sepete :)

en iyisi odaya kapanmak , lohusa depresyonu derler belki : ))

Ben de bi gun dedim galiba geliyo , sonra düşündüm suyu fln gelmesi gerekmez mi die saf saf , korktum ama baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…