Mis gibi yerleştir oh:) zaten minik minik bi dolu Parça ya, ağırlaşınca zor olur diye başladım ben baya sürdü :)Aynen Başlıyım Bari Ben Doğum İznine Çıkınca Yaparım Diyodum Ama Nolur Nolmaz Yapmaya Başlıcam.
Ahh Ahh Eşim Karışmasa Ben Daha Neler Alıcam Kızıma Ama Aldırmıyo Yeter Kaç Çocuk Büyür Bu Aldıklarınla Diyo Ama Gözüm Doymuyo Hep Azmış Gibime GeliyoMis gibi yerleştir oh:) zaten minik minik bi dolu Parça ya, ağırlaşınca zor olur diye başladım ben baya sürdü :)
Doğum yapan kadın işçiye doğumdan önce 90 gün prim bildirmiş olması şartı ile ; Doğum dan önceki ve doğum dan sonraki 8 haftalık süre için toplam 112 gün işsizlik ödeneği ödenir.
Hesaplama Şekli:
Çalışan aylık bürüt 1.000 TL aldığını varsayalım 1.000/30=33 tl ( günlük ücreti)
33×112 =3.733,33 TL Bu tutarın 3/2 sini iş görmezlik ödeneği olarak alır: Yani 2.488,89 TL İş görmezlik ödeneği alabilir.
Bu şekilde hesaplanıyor canım.
Dmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin dieAhh Ahh Eşim Karışmasa Ben Daha Neler Alıcam Kızıma Ama Aldırmıyo Yeter Kaç Çocuk Büyür Bu Aldıklarınla Diyo Ama Gözüm Doymuyo Hep Azmış Gibime Geliyo
Sagol canim benim hepsi melek.bunlarin ben daha bakamadim:)kızlar ıg yazanların hepsını kaydettım zaten anlarsınzı benı ozlemden
bakıcam rsımlere :) ama cansunun kızı gordum masallah allahım ne tatlı
Dmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin die
Kesinlikle yika canik sonradan hepsini bir kurutmak ve utulemek zor oluyoBen Bu Hafta Sonu Bebeğin Kıyafetlerini Yıkamaya Başlasammı ? Deterjanı da Aldım. Her Hafta Sonu Az Az Yıkamaya Başlıyım Dimi ?
hayır canım o değişmiyo sonrasına aktarıldığı için para aynı para bide 112 değil 122 gün hesaplancakpeki mesela 32. haftada izine ayrılmakla 37. haftada ayrılmak arasında ne gibi fark var hangisi daha avantajlı
yani 37 ye kadar çalışınca daha mı az ücret alıyoruz
Aynen İstiyorumki Eksiği Olmasın Herşeyi Tam Olsun. Sonra Maddi Durumları Olmayanları Düşünüyorum Diyorumki Acaba Şımarıklımı Yapıyorum. Benimkide Bilsin Varlığı Yokluğu Herşeyide Tam Olmayı Versin.Dmi sanki eksik gedik olcak cocuk üşüyecek gibi geliyor :) geçen gün Allaaah beresi yok kalın değil evdekiler die panik yaptım hemen benettondan buldum bi tane aldım :) rahatladım, tontiş başı üşümesin die
koydumm laaa. annendesındır o sırada gormemıssındır.ya ordan ne muhabbet ediliyor ne bişeytamamen resim görme amaçlı zaten seni gören cennetlik bir resmini koyamadın şuraya.
Bizimkiler Öle Değil Ben Baya Renkli Şeyler Aldım. Boya Verir Bişey Olur Onun İçin Ayırıp Yıkıcam Ama Öle Uzun Programa Atmayı Düşünmüyorum 40 Derecede 30 Dk lık Programa Atarım.ben hepsini bir makinada hassas programa atıcam düşük ısıda az devirde. renkler zaten hep birbirine yakın. zaten el kadarlar bi de nesini ayırcam ki
İhhhh Yalankoydumm laaa. annendesındır o sırada gormemıssındır.
ya ordan ne muhabbet ediliyor ne bişeytamamen resim görme amaçlı zaten seni gören cennetlik bir resmini koyamadın şuraya.
hiç de bile :) ekledim ole nolcak paylaşımları takip ederiz, ig gzl sen de aç :)
bende görmedim ? :)koydumm laaa. annendesındır o sırada gormemıssındır.
Şöyle bir fark var. Sen çalışabilir raporu alıp 37.haftaya kadar çalışınca aradaki 5 haftalık ücreti çalıştığın firmadan alıyorsun. Dogum sonrası da hakkı olan 8 haftalık(56 günlük) süreye, doğum öncesi kullanamadığın 5 haftada(35 gün) eklenir. Böylece sgk dan 91 günlük ücretini alırsın. Sgk senin brüt maaşının 2/3 ünü 16 haftanın sonunda toplu olarak ödeyecektir. Bu ücretle net maaşın arasında çok büyük bir fark oluşmuyor. Sonuç olarak 37.haftaya kadar çalışmak bebeğine daha fazla zaman ayırmanı sağlar ve işyerinden alacağın ücreti de (maaşı) hesaba katarsak biraz daha fazla ücret almış olursun.peki mesela 32. haftada izine ayrılmakla 37. haftada ayrılmak arasında ne gibi fark var hangisi daha avantajlı
yani 37 ye kadar çalışınca daha mı az ücret alıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?