kız dalak yazmışlar görmüyor musun? dalak nerde Allah aşkına ne işe yarıyor.Demekki Benim Anotomi,Biyoloji,Vücut Tanımı Adı Her Neyse Sıfır Sıfır SıfırYok Kızlar Bu Dedikleriniz Hiç Anlamıyorum Fark Etmiyorum Ama Bazen Dediğiniz Gibi Sol Göğüsümün Altı Acıyo Kaburga Oluyo Orası Herhalde Bende Kendi Kendime Çok Oturmaktan Oluyo Herhalde Diyodum ki Meğersem Yavrum Yapıyomuş
Bizimkiler Öle Değil Ben Baya Renkli Şeyler Aldım. Boya Verir Bişey Olur Onun İçin Ayırıp Yıkıcam Ama Öle Uzun Programa Atmayı Düşünmüyorum 40 Derecede 30 Dk lık Programa Atarım.
kız ben aynaya bakmıyorum dıyorum, sız vücut yüz dıyorsunuz.İhhhh Yalaneslaa İnanma Sadece Göbüşünü Koydu Oda Yarım Göbüş Ne Yüz Gözüküyo Ne Vücut
facede grup mu var ? ben onu bılmıyorum.bız ıyıyız sen nasılsın guzum
facebook kurtarmıyo mu
Canim ikiside cok guzel ama ilk olan sabahlikli nettenmi aldin bide kaliplari nasil cok hosuma gitti o
Bizim de okul sitelerinde vesikalik vardi bu seneye kadar. Zorunlu gibi. Seninki gibi seyler yasandikca artik kaldirildi. Sonucta adimi ve bransimi bilen herkes ulasabilir cok sacma. Sen de iyi atlatmissinÇok iyi ediyorsun. Ben ilk italyaya gittimde bir sapığım çıkmıştı. Vesikalık bir resmim vardı okulun sayfasında. Türkiye'den biri o resmimi alıp yanına da kukla resimler ekleyip çalıştığım laboratuvara maillerle göndermeye başlamıştı. O sakıncalı aidsli falan yazıyordu açık saçık resimler de koymaya başlamıştı. Birsürü şey yazıyordu. Laboratuvardaki bazı kişiler bu ne mailleri böyle çalışamıyoruz demişlerdiAllah'tan baştaki profesör benim süpervisorume konuğumuzu üzmeyelim gerekirse gönderen kişiyi direk kara listeye alalım demişti. Ay ne çektim yaw polislere gittim İngilizce'den İtalyanca'ya çevirttim yazılanları sonra interpole gittim. Babam Türkiye'de polise gitti kendisi başvurması gerekiyor demişler ilk izin bulduğum zaman Türkiye'de polise gittim ama iki buçuk ay geçmişti. Savcının gönderdiği evrakda maillerin internet cafeden atıldığı yazıyordu bulamadılar yani kim yaptı. Ondan sonra herkese acaba bu mu yaptı diye bakar oldum
Takip edeyim senibenim var canım takip edebilirsin kadiresra1 instagram adım. çok aktif değilim ama yinede var bir kaç resmim
Cok guzwlmis canim iyi gunlerde kullan bende bi bakmaya cikarsam bukurum otarz seyler heraldecanım sabahlıklı olanı da diğerini de deneyerek dükkandan aldım. sabahlıklı olan bildiğin bol pijama ve üzerindede polar sabahlık var.
Doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 8 hafta olmak üzere toplam 16 hafta izinin var canım. Bu durum tekil gebelikle için geçerli tabi. Doğum öncesi kullanmadığın izin doğum sonrasına aktarılabiliyor.ama 16 hafta izin yapmıyomuyuz ? neden 8 hafta
beceremedim . eve gıdınce telden denerim .İntagramdan Grup Kurulmuyo Canım Sadece Resimler Görünüyo Oda Birbirimizi Görmek Maksatlı
ben seni bulamadım ?benim var canım takip edebilirsin kadiresra1 instagram adım. çok aktif değilim ama yinede var bir kaç resmim
Cok guzwlmis canim iyi gunlerde kullan bende bi bakmaya cikarsam bukurum otarz seyler heralde
net 1.000 tl dir o . brüt asgari ücret zaten 1.134 tlAyyy Ben 1,000 Tl Alıyorum Bu Durumda Doğum Param 2,488 TL mi Alıcam Çok Az Değilmi
hayır ikisi içinde aynı süre boyunca olacak rapor süren.peki mesela 32. haftada izine ayrılmakla 37. haftada ayrılmak arasında ne gibi fark var hangisi daha avantajlı
yani 37 ye kadar çalışınca daha mı az ücret alıyoruz
http://www.haberaksiyon.com/kadin/dogum-izinleri-artti-h5094.html
bu da haberin olduğu site yalnız daha detaylı bulamadım
http://www.haberaksiyon.com/kadin/dogum-izinleri-artti-h5094.html
bu da haberin olduğu site yalnız daha detaylı bulamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?