2015 Şubat Anneleri

kız dalak yazmışlar görmüyor musun? dalak nerde Allah aşkına ne işe yarıyor.

Bizimkiler Öle Değil Ben Baya Renkli Şeyler Aldım. Boya Verir Bişey Olur Onun İçin Ayırıp Yıkıcam Ama Öle Uzun Programa Atmayı Düşünmüyorum 40 Derecede 30 Dk lık Programa Atarım.

bizim renkler hep yakın açık bebe mavisi ile krem tonları karışık şeyler. ben de beraber atıcam 30 dakkalık da yeterli. bana yumuşatıcı zararlı gibi geldi sadece deterjan koycam. bebiş deterjanı aldım. dalin.

Bizim de okul sitelerinde vesikalik vardi bu seneye kadar. Zorunlu gibi. Seninki gibi seyler yasandikca artik kaldirildi. Sonucta adimi ve bransimi bilen herkes ulasabilir cok sacma. Sen de iyi atlatmissin

Kızlar son çıkan torba yasasında doğum izni 2 hafta uzatıldı diyor 2015 için, biz bundan yararlancaz di mi?
Bilen var mı ?

http://www.haberaksiyon.com/kadin/dogum-izinleri-artti-h5094.html

bu da haberin olduğu site yalnız daha detaylı bulamadım

tabi yasalaşırsa. pek zannetmiyorum. her yeni yıla girerken aynı şeyler ısıtılıp ısıtılıp önümüze sunuluyor malesef. çalışma bakanının konuşmasını dinlemiştim. eğer doğum izinlerini uzatırsak bu çalışma hayatında iş kaybına ve kadınların istihdamının tam tersi azalmasına neden oluyormuş. bundan dolayı böyle birşey düşünmediklerini söylemişlerdi.

ama en azından bakıcı bulma konusunda yardımcı olsalar süper olur. şimdiden kara kara düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…