Ya ben garip biriyim cidden.
Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.
Sanki süper güçlerim varda kendime rahatsızlıkları yakıştıramıyorum.
Ruhsal olan her şeye eyvallah ama fiziksel olanları kabullenmiyor bünyem.
@InzaR gelmedi merak ettim.
Gecen ay almadi obur randevunda alalım dedi bu gidisimde yapicak yani o kesin de gec olucak iste haftaici olsa yayar uyurdum randevu saatine yakın kalkardim sorun olmazdi da yarin erken uyandirir kızım onlarakkahvaltı hazırla sen bak da olmuyor :)
Bir yerim ağrısa bile kendime konduramıyorum. O bana olmaz bu olmaz diyip duruyorum, olunca da bozuluyorum.
Bilmiyordum bunu teşekkür ederim.
Melikeden de yine haber yok.
Geçen gittiğinde çok bekletmişti. Yine aynısı olmasın inşallah. Sen bilirsin canım bari gece yatmadan önce falan bişiler ye.
Bende öyleyim, hala ben iyiyim bence zamanında doğurucam diyorum :) doktora göre heran gelebilir
Sen bu aralar çok negatif enerji yolluyorsun sanki bilincaltina. korkular yaratıp durma kendine hersey olacagina varir canim dua edicez zamanini bekliycek kuzucanlar
Canım islam fıkhı ansiklopedisi 4.cilt canım. foto çekip koyuyorum. Umarım yardımcı olur.Ben altı ay önceden başlamıştım multivitamine. Belki eksilmiştir diye vermiştir Dr ayrıca pıhtılaşma testinin sonucuna göre de tedavi prosedüründe özellikle yazılmıştı. Folik asit de kullanıyorum mesela.
Monovit d3 6 damla gündeGecmisi okuyamadim ilacinin ismi nedir ben david 3 kullaniyorum gunde 1 sise ve b12 igne
Canım islam fıkhı ansiklopedisi 4.cilt canım. foto çekip koyuyorum. Umarım yardımcı olur. Eki Görüntüle 1334356 Eki Görüntüle 1334357 Eki Görüntüle 1334359 Eki Görüntüle 1334360 Eki Görüntüle 1334366 Eki Görüntüle 1334369 Eki Görüntüle 1334370 Eki Görüntüle 1334372
doğru, rüyamda suyum ve kanamam vardı, ağlıyordum daha çok erken diye.. öyle uyandım psikolojim bozuldu iyicene. ama kendimi iyi hissediyorum öyle aman aman bir ağrım yok.
Ve bi karar verdim kolay doğum için dua listesi hazırlayıp çantaya koycam. Ben sancı çekerken başlasınlar okumaya doğuma girince boş beklemesin kimse herkes benim ve bebeğim için o duaları okusun.
Yok valla saçım bembeyaz oldu.Koç burcunun özelliği işte. Sen yaşlanmasın da
E burada peygamberimiz erkek çocuk için bir demiş işte. Hz Aişe iki demiş öyle diyor.
Evet o da kayıpMelikeden de yine haber yok.
Bana 5 gůn boyunca 1 er sise verdi bende iceriği okuyunca korkup dr aradim tekrar sordum icmelisin korkma dedi. Kan değerlerimizi yuksrltmek icin kullanicaz artık.Monovit d3 6 damla günde
Yok valla saçım bembeyaz oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?