2015 Şubat Anneleri

Slm kizlar bir suredir takip edemedim forumu umarim hersey yolundadir.kan sulandirici igneleri ne zmn birakmamiz gerektigini doktorla gorusen oldu mu?

Grubun demir başları buralardasiniz yine :) bende annemlere geldim yarin ve öbür gün gezmeye gidicez o yüzden cumadan geleyim dedim.zaten esimde evde hasta git sen dedi.telden girdigimden yazmak zor oluyor yav

Slm kizlar bir suredir takip edemedim forumu umarim hersey yolundadir.kan sulandirici igneleri ne zmn birakmamiz gerektigini doktorla gorusen oldu mu?
Evet ben sordum doğuma kadar dedi. Yani o sancılar geldiğinde iğne de kesilir.

Grubun demir başları buralardasiniz yine :) bende annemlere geldim yarin ve öbür gün gezmeye gidicez o yüzden cumadan geleyim dedim.zaten esimde evde hasta git sen dedi.telden girdigimden yazmak zor oluyor yav
Keyfin bol olsun ... ben de yarin sosyete pazarina gidicem insallah..

Yoğurt suyundan ne kadar konuyor canım? Bir de genelde yaş maya kullanırlar kutu mayanın markası ne?
Ne bileyim iste, 1 su bardagi filan gibi..unu hamur haline getirecek kadar..eksik ise de normal su ile tamamliyorum ben..dr.Oetker, instant maya kullaniyorum 1paket,cok kolay ve guzel oluyor.

tuvaletr kalkiorum sonra uyku muyku kalmior nasil uyucam geri simdi

Gunaydin annelerim biz sabah sporuna basladik bende sifir enerji oglumdaada enerji patlamasi var masallah cok uykum var tekmeler uyutmuyor

Aynı durumu ben de yaşadım ve çok şükür zatağa düşmedim aldığım önlemlerle.. Hemen tavuk suyuna şehriye çorbası yap,üzerine karabiber ve limon sonra hüplet sıcak sıcak.. Yatmadan nane limon ya da ıhlamur.. Burna serum fizyolojik.. Ve iyice dinlen.. Benim önlemlerim bunlardı ve işe yaradı

Benm de karnımınviçi acıyo , bu aralar böle mi olacak nedir? Çok sevndm geçmesine cnm geçmiş olsun
O acı ara ara bende de oluyor. İçeriden Yırtılmış gibi bir acı. Onlara çok takılmıyorum ama dr böyle ısrarla sancı ağrı harekette azalma olunca koşarak gel dediya daha korkar oldum.

Yani mezheplerin înancı da birbirini etkileyebilir. Doğru olan Kuran'ı kerîmdir bence. Orada da akika kurbanını evlatlar için kesilmesinden bahsediyor. Herkes içinden kalbinden nasıl geliyorsa öyle yapsın ama önce Kuran'ı Kerim'i okusun bence o en doğru yolu kalbimizle bulmamızı sağlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…