- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Kendime güvensem denerim de beceremiyorum işte. Cesaret gelirse yarın deneyeyimbi
Oh gözün Aydın :)
O saate kadar aç durulur mu yaw. Sonra yaptırır daha makul bir saatte bence.
gunluk 5 damla dedi dt. Devit 3 tu benimki.Damlayı hergün mü alıyordun bir de kaç damla yapıyordun ben başka vitamin almıyorum diye başladım.Monovit verdi eczacı.
ben tam tersi diye biliyorum. Kiz 2 tane. Bu cahiliye devrinde kiza kiymet vermeyenlere inat kiza fazla kesilebilir diye biliyorum. Ama birer tane kesmek yeter. Kiz ya da erkek.Erkek bebeğe iki tane kesildiği nerede yazıyor? Geçen de muhabbeti olmuştu merak ettim.
11 ama Dr hep geç alıyor.
Gunaydin anneler.
Sekerli su ictim bekliyorum hastanede. Cok gec kaldim ama cok tatli yiyorum allah korusun birsey varsa bileyim dedim.
50 lik ne kadar gecerli bir sonuc verir acaba
oğluna maşallah :) sende oğluna ayak uydur annesiGunaydin annelerim biz sabah sporuna basladik bende sifir enerji oglumdaada enerji patlamasi var masallah cok uykum var tekmeler uyutmuyor
güzel bir haftasonuna günaydın :) dün yaşadıkların olmasa iyi olurdu ama geçti gitti insanız iyimiz de var kötümüzde melek gibi olanımızda öküz olanımızda elden birşey gelmez inşallah bizler daha doğru insanlar olup yavrularımızı da o şekilde büyütebilirizGünaydınnnnn kızlar bol tepikler hepimize :) dünkü gerginliğimden sonra bugün evde sakinleştim nefret ediyorum şu insanlardan merhamet anlayış kalmamış hiç. Normalde bu tür şeylere tepkimi verir çekilirim ama şu an her yaptığım stres bebeğimide etkiler diye kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum da karakter kolay kolay değişmiyor malesef. Yavrum sağlıkla bi doğsun bunları hep unutucam .
Slm kizlar bir suredir takip edemedim forumu umarim hersey yolundadir.kan sulandirici igneleri ne zmn birakmamiz gerektigini doktorla gorusen oldu mu?
Aslında kız olsun erkek olsun bir tane akika kesilmesi gerekir peygamberimiz de erkeğe iki kesin diye sünnet etmiş öyle mi?
kızlar istanbuldaki fuara giden yada gitmeyi düşünen var mı? eşim pek gitmek istemiyordu ben istiyorum diye gidicez ama benimde oradan alacağım bir şey yok gibi karar veremedim...
Soru: Bir kardeşimiz:Canımben şöyle anladım dinimiz kolaylık dini durumun yoksa hiç kesmek gerekmiyo orta halliysen 1 tane kafii durumun iyiyse 2 kesmek daha iyi. Ben bunu anladım çünkü asaçının ağırlığınca da ya altın ya gümüş demiş peygamberimiz ama torunları için gümüş sadaka vermişler. Gücün neye yetiyorsa. Bunları eşimede okudum 7.gününde 1 tane keseriz durumumuz düzelince bi tane daha keseriz dedik. Hiç kesmesen vebali yok. ha niye kıza 1 denilip hiç 2 den bahsedilmiyo dersen onuda annem şöyle açıkladı kendisi hocadr. Erkek evlat anne babaya bakmakla yükümlüdür ama kız evleneceği için yükümlü değildir onun için erkeğe daha büyük şükür edilirmiş. Buda bi görüş sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?