Yanma batma yoksa demekki endişe edecek düzeyde değil.Benim doktorda şikayetin yoksa teste gerek yok deyip kestirip attı, bi ara adet sancısı gibi sancılandım onda baktı enfeksiyonum varmış. Bi daha da baktırmadı yalandan yanmam mı var desem acaba burda okudukça endişeleniyorum.
Sana katılıyorum ilk süte dokunulmamalı. Ama belki hastalar ve aşermiş hamileler için bu kural biraz esnetilebilir
Uyuyamadım. Sabah kalkıp bakacaksınız hep benim yazılarım.
Bir haftadır rahattım ama bu gece huzursuzum yine.
Rahmin aşağısına doğru çok.baskı var ve ağrı yapıyor.
Sağa sola dönemiyorum yatakta ve bacaklarım maratondan çıkmış gibi ağrıyor.
Bir yerim ağrıyınca korkuyorum çok çalışamam.diye.
Yeni başladığın doktora da bi söylesen belki o önemser.Yanma batma yoksa demekki endişe edecek düzeyde değil.
Benim aşırı kokulu akıntı var ondan endişeleniyorum ama iki kutu antibiyotik içtim,dünya Su içerim geçmiyor.
Hamilelikten önce de vardı
Bilmiyorup yatıp dinleneyim geçer belki dedim. Dün bacaklarım ayrıldıya belki ondan olmuştur dedim.Yeni başladığın doktora da bi söylesen belki o önemser.
Çatı ağrısı olabilir mi yaşadığın acaba? Ablamda hamile benden 3 hafta önde, onunda bacağına vurmuş ağrısı yürüyemiyorum bile diyo. Rahim sinirlere baskı mı ne yapıyomuş.
Senin izne ayrılma lüksün yok, inşallah sürekli bi ağrı değildir canım
Geçmiş olsun tekrarBilmiyorup yatıp dinleneyim geçer belki dedim. Dün bacaklarım ayrıldıya belki ondan olmuştur dedim.
Doğal ağrılara endişelenmiyorum.
Sen neden uyumadın? Yoksa mardin de sabah mı oldu
Geçmiş olsun tekrar
:)
Pek inanılası olmayan bişey yaşadım hala şokundayım daha da uyuyamam. Saat 4 gibi wcye uyandım baktım eşim yok yanımda banyoya bi gittim boylu boyunca uzanıyor yerde, aklım çıktı! Seslendim kalktı içim geçmiş diyoArkadaşlarıyla içmeye gitmişti midesi bulanmış klozetin önünde beklerken uyuyakalmış. Bana pek inandırıcı gelmedi ama mantıklı bişeyde gelmiyor aklıma???yastığımı battaniyemi aldım salona geçtim, soluk sesini bile duymak istemiyorum, sinirim bozuldu
En sarhoş anlarımda bile yatağın yolunu bulabildiğim için aklım mantığım almadı işteneyine inanmadın. Alkolün etkisi ile oraya kadar gitmiştir ayılamamış uyuyakalmıştır. Ama senin için korkutucu bir durum.
Benim eşim uyurgezer. Bir gece uyanmışlar mutfak tezgahında uyuyor.
Annesi beni tembihliyor gece kapıyı kilitle diye yoksa çıkıp gidiyormuş. Başka şeylerde var.
Korkuyorum bazen.
HahahaEn sarhoş anlarımda bile yatağın yolunu bulabildiğim için aklım mantığım almadı işte
Ahahaah senin eşininki daha komikmiş mutfak tezgahı! Bence sen kapıyı kilitlemekle kalma kilidi de sakla onun bilmediği bi yere. Benim kuzende de var uyurgezerlik küçükken kilidi açıp fırına gitmiş ekmek almaya, fırın kapalıymış haliyle geri dönmüş kapıyı çalmış,amcam panik halinde kim bu saatte diye açmış kapıyı, bizimki baba fırın kapalı sonra yine giderim deyip yatağına gitmiş
Ilk bu olayla öğrendiler uyurgezer olduğunu
Hahahagüldüm sabah sabah. Adamda şok olmuştur.
Valla benimde komik anılarım var ama yazılacak şeyler değil.
Kullan ilaclarıni ihmal etme canım
Alır annesi sen kafanda rahat ol yeter ki toparlar guclenir vaktini bile bekler kuzucuk
Canim bir haftadir veriyorum balli turptan zaten.hergün ihlamur iciyor keciboynuzu pekmezi veriyorum biseyler yapmamza ragmen boyle ilerledi meret
çok geçmiş olsun inşallah biran evvel toparlar ...
Günaydın canım.
Uyuyamadım. Sabah kalkıp bakacaksınız hep benim yazılarım.
Bir haftadır rahattım ama bu gece huzursuzum yine.
Rahmin aşağısına doğru çok.baskı var ve ağrı yapıyor.
Sağa sola dönemiyorum yatakta ve bacaklarım maratondan çıkmış gibi ağrıyor.
Bir yerim ağrıyınca korkuyorum çok çalışamam.diye.
Ben hala.ayaktayım.şimdi uyuycamki eşim.11-12 ancak uyanır belki beraber uyanırız.
Gerçi 4-5 saat uyuma imkanım yok.
Bezi yenidogan al bence. Hastaneden demislerdi bana bezin bir buyugunu hafif kivirarak kullaniyoruz diye. Esin yaninda olur mumkun oldugunca. Gene de lazim olursa o donem mecburen alirsiniz ama bence suan icin yenidogan bezi hazirda tut, onu kesin kullanacak nasil olsa. Insallah zamaninda dogar bebislerimiz.Gecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim
selam kızlar ara ara okumaya çalıştım baya bir yazmışsınız :)
eşimle ulus'a çıkrıkçılar yokuşuna oradan da suluhan a gittik. (istanbuldaki mahmutpaşa gibi bir yer).
bebek şekerleri için; küçük kavanozlar ve onları süslemek için malzemeleri aldım. içine renkli drajelerden koymayı düşünüyorum şimdilik. bir de onları koymak için bu araba sepeti aldım :)
Litchi haşhaşlı ekmek gördüm ulus'ta böyle gülgül yapılmıştı aklıma sen geldin... yakın otursaydın alıp bırakırdım eve gelmeden :)
S Sond başınız sağolsun canım allah sabır versin, mekanı cennet olsun inşallah...
yok ben sisiyle içince iki yudumda tikaniyorum
onceden tam tersiydi ama simdi bardakla daha fazla iebiliyorum en azidan 300 ml i bitirebiliryorum
yesil elma kabugu nu beklticemmmi içindenapicam
limon midemi fena yapiyor,midem yaniyor : (
Valla hazir ama cantaya konulmadi daha annem saolsun hallediyo o isleri.bende oturdugum yerden suslerini hallediorum odasini zaten bir bucuk ay once hazirlamistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?