2015 Şubat Anneleri

Ilgisi olabilir. Bazi donemler kaslarimiz daha gevseklesiyor olabilir.
Guzel isim ecem ismiyle yasasin ins

Aaa bu bilgiler benim de isime yarar ins. Benimde bebis 6 gun geride 1750 suan. Bende badem.antep fistigi badem yiyorum. Muzu bilmiyodum. Kasar da cok yemiyorum yiyeyim bari. Baska bisey varmi atladigim?
Kulaktan duyma bilgiler bnm de , aslında balık yağı kapsülü daha Da mantıklı gbi . Proteini de eksik etmemeye çalışalım arkadasım

Buzagi da iciyor elbette. Ozaman normal sutu de icmememiz lazim. Ineklerin sut verimi ile insanlarin ki cok farkli : )

Yok ama benim bildigim ilk gelen sut az miktarda ve sadece yavru icin. Sonraki sut verimi tabii ki farkli. Ben ilk gelen sutun satilmamasi ve alinmamasi taraftariyim. Esim zootekni muh. Ona sordum lik 12 saat gelen bi sut zaten bu. Hayvan haklari koruyuculugum tuttu:) ama cogu insan bunu bilmiyo maalesef iste.. Az geldigini ve yavru icin onemini. Hatta sut fabrikalarina satanlari gordum ben borulari tikiyodu yapisip.

Kulaktan duyma bilgiler bnm de , aslında balık yağı kapsülü daha Da mantıklı gbi . Proteini de eksik etmemeye çalışalım arkadasım

Balik yagini dr a sordum bu hafta. Ben cok guvrnmiyorum o haplara sen ceviz ye bol bol dedi. Evet protein sart. Deneyip fayda gorduklerimizi paylaşalım

Cocuklugimdan hatirladigim buzaginin emdigi az birsey sagildigi. Satacak kadar olmaz tabi de ev halki yiyebilir

Ahh nihayet bilge ismini isteyen biri ile karsilastim:) biz de bilge istiyoruz hatta ona karar verdik ama cevreden cok ilginc tepkiler aliyorum. Ne var sanki kotu bir isimmi? Ayy hic kimseye begendiremedim sogudum artik isimden de isim.aramaktan da..zaten benim anne tarafim ozellikle biseyi begenmez. Verdikleri tepkiler yuzunden karar vrrdigim ismin arkasinda duramiyorum

Allah yardımcısı olsun kanla ilgili sorunlarla uğraşmak zor oluyor.
Benim eşim sık sık gönüllü kan verir ihtiyacı olana trombositte veriyor. Çok hassasız bu konuda.
Benimde ilik bankasında örneğim var beni de arasalar düşünmeden veririm.

hadiya
e benim kizin ismi birlesikk
simdilik memnun halinden ama buyyun ce ne isterse onu kullanmazmi
arkadaslarina emir deyin derlerse emir derler : ) demezlermi
Eşimin yeğeninin adı.
Okulda herkes Emirhan diyor.
Ben emir diyorum.
Ailesi H harfini söylemediğinden emiran diyorlar.
Çok yakışıklı ve zeki.

Neden ne güzel isim bende çok beğendim. Hiç bakma millete.

Sattıklarını duymadım ben.
Bizim köyde o sütü danaya vermiyorlar sağıp, kaynatıp peynir tarzı delikli bir yiyecek yapıyorlar.
Değişik güzel bir tadı var.

Ahh yavrucan oturunca kendini.wc de sandı demek.
Her işini halletmiş işte.

Benim doktorda şikayetin yoksa teste gerek yok deyip kestirip attı, bi ara adet sancısı gibi sancılandım onda baktı enfeksiyonum varmış. Bi daha da baktırmadı yalandan yanmam mı var desem acaba burda okudukça endişeleniyorum.

Sana katılıyorum ilk süte dokunulmamalı. Ama belki hastalar ve aşermiş hamileler için bu kural biraz esnetilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…