2015 Şubat Anneleri

aman dikkat dusmesin kimse bu aylarda

Bilgi de olabilir değişik olur bak. Buse de güzel isim. Bir de Beril i de düşünebilirsin ben koymayı istiyorum ama eşim selin diyor.
beril olabilir. Esimde bir ciddiyet yok isim bulma konusunda.ne soylesem bi kulp takiyor
Cidden bebek sekerine baris abi oldu yazdirsm nasil olur

günaydın kızlar. nasılsınız iyimisiniz? şöyle bir konuşulanlara göz attım da sabah sabah iyi güldüm kocalarınıza ya

bu aralar benim karnım ağrıyor gibi değişik bir durumdayım. sanki yumurtalıklarım da ağrıyor gibi doğum zamanı geldikçe bu ağrılar artacak sanırım.

günaydın anne Adayları geçenlerde biri Kars kasarı bebeğe güzel kılo aldırtıyormus öyle demıstı Internette buldum acaba alsam mı

Bgn uzanmalısın baskı varsa kendini yorma tamam mı

ağrıların geçmedi mi esoba,benimde belimle karnım ağrıyor,doktora gittim idrar yolu ilaçlarımı değiştirdi antibiyotik falan verdi,inşallah kazasız atlatırız şu dönemleri...
Geçmedi valla ama ben hamlamışım heralde bacak ayrılınca ağrıttım sanırım.
Belinle karnın enfeksiyondan mı ağrıyormuş? Başka problem yokaa enfeksiyon geçer.

aman dikkat dusmesin kimse bu aylarda

beril olabilir. Esimde bir ciddiyet yok isim bulma konusunda.ne soylesem bi kulp takiyor
Cidden bebek sekerine baris abi oldu yazdirsm nasil olur

Barış berilin abisi oldu olabilir. Bebek şekerini hatıra diye saklıyacak olursan yeni bebişin okuyunca üzülebilir.

Hiç hatırlamıyorum senin meseleyi.
Seninde başına çok geliyor böyle olaylar Allah koruyor bizi valla.
Başlarda biri motordan düşmüştü yoksa o da sen miydin?

Gunlerim hastanede gecio dun geldim evime. Bidaha gelmeye kalkarsa alcaklar bebisimi bunyem artik kaldirmazmis ilaclari 35i bu tamamlasam sikintisiz dogacak ama 3 hafta sabredermi bilmiorm. Daha napiyim evden disari cikmiorm hep yatiorm nerdeyse wc ihtiyacimi yatakta yapcam esim o kadar üstüme dusuo annemler falan ama sabirsiz mi derdi ne bilemedim

Günaydın kızlarrrrrrr bol tepikler hepimize :) artık uykusuzluğa iyiden iyiye alıştım galiba . Sağlıklı mutlu güzel günlerimiz olsun hep hayırlı haberlerimiz olsun kimseler üzemesin bizi inşAllah öptüm

merhaba kızlar nasılsınız, aranızda yeniyim , bir bebeğim olacak hastane çıkışı olarak ne aldınız siz
ben bu sitede çok uygun buldum butikbebeden bile daha uygun ürünler sizce 7 'li hastane çıkışı yeterli olurmu yoksa 10'lu mu almak lazım illa siz daha tecrübelisinizdir bana bir yardım etseniz , bu arada doğumum nisanda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın anne Adayları geçenlerde biri Kars kasarı bebeğe güzel kılo aldırtıyormus öyle demıstı Internette buldum acaba alsam mı

benimde çoktandır aklımda eşime diyorum netten peynir mi alınır diyor..
güvenilir taze gönderen bir yerin dek gelmesi lazım

Hiç hatırlamıyorum senin meseleyi.
Seninde başına çok geliyor böyle olaylar Allah koruyor bizi valla.
Başlarda biri motordan düşmüştü yoksa o da sen miydin?

aaayyyy evet o da bendim
aklıma geldi bak yine
benim başımdan bela hiç eksik olmaz çocukluğumda çok aksiyonlu geçti

Günaydın. Takvimlerde de hep ağrıdan sızıdan bahsediyor zaren.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…