Komikler :)Ayyy özür dilerim yaaa sabah sabah
Ctesi, pazarlari calisiyor gibi sayiyor olabilirler mi :)
Ankaradakiler 32. Hafta raporunuzu bereden aldınız hastane bulmam lazım yaw.
aman dikkat dusmesin kimse bu aylardaben aslında bahsetmiştim o zaman ama benimki farklıydı
eşimin çay lekesi olan sweat ini yıkadım leke çıkmamış
sonra üzerine leke çıkarıcı döktüm
birde leke çıkarıcıyı deterjan gözüne komple dökmüştüm ondan köpürmüştü
hatta burada deterjan fazla gelmiştir diye yorum yapanlar olmuştu
akşam bende tam işten çıkarken havuzlarda kaydım sırt üstü gidiyordum allahtan otel misafiri tuttu eve gittim hiç kıpırdamadan yattım sabaha kadar
beril olabilir. Esimde bir ciddiyet yok isim bulma konusunda.ne soylesem bi kulp takiyorBilgi de olabilir değişik olur bak. Buse de güzel isim. Bir de Beril i de düşünebilirsin ben koymayı istiyorum ama eşim selin diyor.
Pekmez iki Kaşık sabahları , bundan fayda gördümBalik yagini dr a sordum bu hafta. Ben cok guvrnmiyorum o haplara sen ceviz ye bol bol dedi. Evet protein sart. Deneyip fayda gorduklerimizi paylaşalım
Bgn uzanmalısın baskı varsa kendini yorma tamam mıUyuyamadım. Sabah kalkıp bakacaksınız hep benim yazılarım.
Bir haftadır rahattım ama bu gece huzursuzum yine.
Rahmin aşağısına doğru çok.baskı var ve ağrı yapıyor.
Sağa sola dönemiyorum yatakta ve bacaklarım maratondan çıkmış gibi ağrıyor.
Bir yerim ağrıyınca korkuyorum çok çalışamam.diye.
çalışmaya mı karar verdin :)
Geçmedi valla ama ben hamlamışım heralde bacak ayrılınca ağrıttım sanırım.ağrıların geçmedi mi esoba,benimde belimle karnım ağrıyor,doktora gittim idrar yolu ilaçlarımı değiştirdi antibiyotik falan verdi,inşallah kazasız atlatırız şu dönemleri...
aman dikkat dusmesin kimse bu aylarda
beril olabilir. Esimde bir ciddiyet yok isim bulma konusunda.ne soylesem bi kulp takiyor
Cidden bebek sekerine baris abi oldu yazdirsm nasil olur
Hiç hatırlamıyorum senin meseleyi.ben aslında bahsetmiştim o zaman ama benimki farklıydı
eşimin çay lekesi olan sweat ini yıkadım leke çıkmamış
sonra üzerine leke çıkarıcı döktüm
birde leke çıkarıcıyı deterjan gözüne komple dökmüştüm ondan köpürmüştü
hatta burada deterjan fazla gelmiştir diye yorum yapanlar olmuştu
akşam bende tam işten çıkarken havuzlarda kaydım sırt üstü gidiyordum allahtan otel misafiri tuttu eve gittim hiç kıpırdamadan yattım sabaha kadar
Bence sadece Beril e özel olsun şekeri :) 2. Cocuk olduğumdan gına geldi bu yaşıma kdr da ondan diyorumBarış berilin abisi oldu olabilir. Bebek şekerini hatıra diye saklıyacak olursan yeni bebişin okuyunca üzülebilir.
günaydın anne Adayları geçenlerde biri Kars kasarı bebeğe güzel kılo aldırtıyormus öyle demıstı Internette buldum acaba alsam mı
Hiç hatırlamıyorum senin meseleyi.
Seninde başına çok geliyor böyle olaylar Allah koruyor bizi valla.
Başlarda biri motordan düşmüştü yoksa o da sen miydin?
Günaydın. Takvimlerde de hep ağrıdan sızıdan bahsediyor zaren.günaydın kızlar. nasılsınız iyimisiniz? şöyle bir konuşulanlara göz attım da sabah sabah iyi güldüm kocalarınıza ya
bu aralar benim karnım ağrıyor gibi değişik bir durumdayım. sanki yumurtalıklarım da ağrıyor gibi doğum zamanı geldikçe bu ağrılar artacak sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?