2015 Şubat Anneleri

Değil evet Nisan'da Mayıs'ta anca olur. Ben ilk bebiş haberi Zaman'ından beri istiyorum ama arayanım bulanım yok ki. Unutmayı seçtim ben de.

Ben yemek yapmayı internetten öğrendim evlenince. Yemekte elim çok lezzetlidir ama hamur işleri tam aksi. En sonunda alcam bi mutfak tartısı o olcak. Herşey gramla. Azıcık az azıcık fazla olsa tutmuyo işte

bende internetle öğrendim çoğu şeyi
sadece hamur işlerinde göz kararı yada aldığı kadar diye bir tabir varya
onu hep eleştirmişimdir sanane benim gözümün kararından diye
ama şimdi hamur işlerinde bile eline su dökülemeyen ablam benden tarif ister oldu

Herkesin başına gelmiş kimse demedi böyle oluyor diye. Bizden sonrakiler ders alsın artık.
Yeğenimin d.günü var geldim ama yatıyorum korkumdan.

ben aslında bahsetmiştim o zaman ama benimki farklıydı
eşimin çay lekesi olan sweat ini yıkadım leke çıkmamış
sonra üzerine leke çıkarıcı döktüm
birde leke çıkarıcıyı deterjan gözüne komple dökmüştüm ondan köpürmüştü
hatta burada deterjan fazla gelmiştir diye yorum yapanlar olmuştu

akşam bende tam işten çıkarken havuzlarda kaydım sırt üstü gidiyordum allahtan otel misafiri tuttu eve gittim hiç kıpırdamadan yattım sabaha kadar

Kizlar dogum izni bitinceye 10ar gun rapor almayi dusunuyorum ama birsey sorucam. Mesela 10. gun sali evdeyim, carsamba hemen yeni raporu isleme koydurtabiliyor muyum yoksa cars calisip pers mi raporu isleme koyduruyorum?

5 5 olarak almayı düşünen bir arkadaş vardı iparteke ydi sanırım. Her Pazartesi raporunu göndermeyi düşünüyodu çalışmadan. Ben daha araştırmadım canım ama on on şeklinde alıcaksan da aynı mantık olmalı.

Reactions: ydm

Canım Dr lar Cumartesi çok yoğun oluyor en ilgili sandığımız Dr bile Cumartesi hızlı hızlı davranıyor. Sen de kontrollere hep Cumartesi gidiyorsun sanırım. Hafta içi akşam saatlerine randevu alabilirsen bir de öyle dene istersen. O zaman daha şok kontrol edebilir.

Bilgi de olabilir değişik olur bak. Buse de güzel isim. Bir de Beril i de düşünebilirsin ben koymayı istiyorum ama eşim selin diyor.

Bir de hoşuna giderse Buğu ismi var.

Satmıyor kimse biz de yavrunun sütünü içmiyruz merak etme canım. Yavru büyüdükten sonra fazlasından alınıyor o da anca inek besleyen birinden alınabilir. Yoksa yavrunun içeceği süte kimse karışamaz.

Sabah uyandim esime bacaklarimi dovdun mu gece dedim. nasil agridir yaa

anam gezmesinler uykuda. Nasil is bu is

O dönemlerde suyu az içiyor olabilir misin canım?

Bir kere daha yazıyorum hiçbir inek sahibi zaten buzağı büyümeden o sütü almaz. Buzağı büyür o süt çok olursa kendi için ayırır. Eşe dosta verir ama satanını hiç görmedim. Satan birisinden de almam zaten.

Bebiş dönmüş demiştin ya kafa basıncından olurmuş öyle.

Kizlar dogum izni bitinceye 10ar gun rapor almayi dusunuyorum ama birsey sorucam. Mesela 10. gun sali evdeyim, carsamba hemen yeni raporu isleme koydurtabiliyor muyum yoksa cars calisip pers mi raporu isleme koyduruyorum?
10 günlük alırsan raporları,2 gün haftasonların boşa gider.. O yüzden 5+5 şeklinde al her pazartesi,ver kurumuna tamamdır.. Gerçi ne iş yapıyosun bilmiyorum ama memurlarda en güzeli bu.. Eğer 10 gün alacaksan da doktor raporda kontrol kutucuğunu işaretler,kontrole gidip tekrar rapor alır kurumuna verirsin.. Farklı doktordan alacaksanda 11.gün gider başka doktordan rapor alıp kurumuna verirsin yeniden hastalanmış gibi.. Anlatabildim mi :)

Reactions: ydm

canım benim yaaa kıyamam sabah sabah çok güldüm
benim eşimde bir kere içmiş arkadaşlarıyla
ben uyuyordum geldi yattı bu
5 dk sonra kalktı noldu dedim
tuvalete gidiyorum sen yat dedi
ama kapının kilidini açınca anladım ne kadar sarhoş olduğunu
merdivenlerde zor yakaladım
napıyosun nereye gidiyosun diye seslendim tuvalete diyor
zor tuttum kolundan balkondan işeyecekti
ama sabah anlattım hiçbişey hatırlamıyor

Cvp icin tesekkurler,ogretmenim. 10gunluk raporu nasil almayi basaricam onu bile bilmiyorum, 5 gunluk icin sanirim tanidik dr gerekir

Ctesi, pazarlari calisiyor gibi sayiyor olabilirler mi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…