2015 Şubat Anneleri

Spor ayakkabılarım rahat canım rahat giyip çıkarabiliyorum şiş olsa bile öyle. Hele bağcılarını açınca daha bir rahat. O yüzden düşündüm ama terlik de akayım o zaman. Bu arada ben evde de terlik giymem ki.

kardeşim gibisin :) eski süperstarlarını terlik gibi kullanıyor o da çok da rahat ediyor ve elini sürmeden giyip çıkarabiliyor...

Dr sana hayir seni kabul edemem falan demedi mi, daha once saglik ocagindaki drlardan birine soyledim, benim cok hastam var kabul edemem dedi !

ben istanbul'dan ankara'ya aldırırken bırak doktoru sağlık ocağı kabul etmedi beni evimin dibindeki doluymuşmuşşş; daha uzak olana gitmek zorunda kaldım. istanbul'daki doktorumdan çok memnundum ama :KK51:

Şimdi koltuğun köşesine oturuyorsun,sırtını yasla ,sağ ayağını altına al,soluda dizden kır.( ağalar gibi)
Sol dirseğini karnına daya. Başlıyor sinirlenip tekmelemeye.
Çek Elini ordan rahatsız ediyorsun diyor bebek ve tepik tepik.
Her defasında cevap verdi bana umarım işe yarar.

evet ya yanlışlıkla kolumu yaslasam göbeğime hemen tepki :) sıkıntıya gelemiyorlar ;)
benimki botlarımı bağlamamdan da rahatsız oluyor galiba :)

çok hareketsiz kaldığında son ses müziği dayıyorum karnıma valla ona kayıtsız kalamıyor kıpırdanıyor, ben de rahat ediyorum :KK46:

Hastane için terlik almak isteyenler polarise bakabilirsiniz ben ordan beğendim kayınvalidem aldı. Gerçi annem hastanede giydiğini eve getirme mikrop dolu oralar desede çaamaşır makinasında yıkayıp evdede kullanmayı planlıyorum. Yıldızlıyı düşünmüştüm ama bitmişti lacivert fiyonklu ponponluyu aldık.

Bunlar banyo terliği değil mi? Duştan sonra kullanmak için. Sanırım biri altları sağlam olsun demişti hastane için. Yürüyecekmişiz falan. Üşütmeyesin.

Hastane için terlik almak isteyenler polarise bakabilirsiniz ben ordan beğendim kayınvalidem aldı. Gerçi annem hastanede giydiğini eve getirme mikrop dolu oralar desede çaamaşır makinasında yıkayıp evdede kullanmayı planlıyorum. Yıldızlıyı düşünmüştüm ama bitmişti lacivert fiyonklu ponponluyu aldık.
bende annenın dedıgı gıbı yaoptım canım.. gercı benmkılerın basına gelmeyen kalmamıştı zaten de ..yınede ıcıme sınmeyecegı ıcın evegelır gelmez attım cope..bunlardandı benm kıde..bu sefer plastık olanlardan kullanıcam

Noldugunu anlamayip tansiyon olcturmeye kosmustum. Elim ayagim da sismisti. Tansiyon normal cikinca nette okuyup rahatlamistim senin gibi. Simdi o bebek kiziyor telefonu kapat diye : ) saglikla dogcak ins seninki de

inşallah canımmm,hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :)

Bunlar banyo terliği değil mi? Duştan sonra kullanmak için. Sanırım biri altları sağlam olsun demişti hastane için. Yürüyecekmişiz falan. Üşütmeyesin.
Altları o kadarda ince değil. Duş sonrası giyilenler gbi değil yani kalınlar. İçi peluşlu altı plastik ama imce değil. Ev terliği canım bunlar

bence burdaki kizlar okumaktan sikildi benim hikayemi. Bilincli olmasam sartlari zorlamasam iki hafta oncesinde sezeryan olcaktim. Bal gibi ise yariyor sartlari zorlamak sormak konusmak. Direk teslim olamam yani

son an jadar yataktaydim odada ayakta vs. Brnce ortalik kirlenmesin diye catalu icat etmisler. Nette okudum tamamen saglik personelinin rahatina gore bi sekil.

Bizim dogum egitimine gelen ebe de itiraf etmisti anne icin hic rahat olmadigini o dogum masalarinin..ama maalesef boyle diyor. :(

bende annenın dedıgı gıbı yaoptım canım.. gercı benmkılerın basına gelmeyen kalmamıştı zaten de ..yınede ıcıme sınmeyecegı ıcın evegelır gelmez attım cope..bunlardandı benm kıde..bu sefer plastık olanlardan kullanıcam
Kayınvalidem şık olsun dedi bende onu seçtim canım. Evde kullanmasam da ev için terliklerim panduflarım var zaten

Bunlari giycem ben .. Şimdiki lohusa terliklerinin yaninda lafi edilmez ama ben rahatima duskunum :)

Eklentiler

• IMG_20141214_211823.webp
    IMG_20141214_211823.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 117
image.webp
Altları o kadarda ince değil. Duş sonrası giyilenler gbi değil yani kalınlar. İçi peluşlu altı plastik ama imce değil. Ev terliği canım bunlar

Tamam üşütmesin de. Benim terlik Kültür'üm pek yoktur. Eve de almayı hep unutuyorum misafir de gelmiyor Allah'tan ;) ama bir ara mutlaka misafir terliği de almalıyım. Ramazan Bayramında kv ve kp ye gittiğimizde kv giymem için bir terlik vermişti çok beğendiğimi söylemiştim o da çıkarken poşete koymuş vermişti böylece bir ev terliğim oldu sonunda, işte benim evde bulunan ev terliğim ;)

Eki Görüntüle 1336384

Tamam üşütmesin de. Benim terlik Kültür'üm pek yoktur. Eve de almayı hep unutuyorum misafir de gelmiyor Allah'tan :KK66: ama bir ara mutlaka misafir terliği de almalıyım. Ramazan Bayramında kv ve kp ye gittiğimizde kv giymem için bir terlik vermişti çok beğendiğimi söylemiştim o da çıkarken poşete koymuş vermişti böylece bir ev terliğim oldu sonunda, işte benim evde bulunan ev terliğim :KK66:
Ee bu çok.güzelmiş.
Evde halı da yok diyorsun çıplak.ayakla mı dolaşıyorsun yoksa.eve ayakkabı ile mi giriyorsunuz.

Eki Görüntüle 1336384

Tamam üşütmesin de. Benim terlik Kültür'üm pek yoktur. Eve de almayı hep unutuyorum misafir de gelmiyor Allah'tan :KK66: ama bir ara mutlaka misafir terliği de almalıyım. Ramazan Bayramında kv ve kp ye gittiğimizde kv giymem için bir terlik vermişti çok beğendiğimi söylemiştim o da çıkarken poşete koymuş vermişti böylece bir ev terliğim oldu sonunda, işte benim evde bulunan ev terliğim :KK66:

çok güzellermiş canım bunlar, benim yazlık terliklerim de bu tarz ;)
ben kışın panduf giyiyorum hep ayaklarım çok üşür benim sıcacık oluyor :)
misafir için annem seri numaralı almıştı erkek-kadın çeyizime

çok güzellermiş canım bunlar, benim yazlık terliklerim de bu tarz :KK66:
ben kışın panduf giyiyorum hep ayaklarım çok üşür benim sıcacık oluyor :)
misafir için annem seri numaralı almıştı erkek-kadın çeyizime

Bu terlikler kv nin zevki canım beğendim diyince bana verdi kadıncağız ;) çeyiz olayında annem birsürü şey alarak abartmıştı zaten bir kamyon çeyiz vardı. Yalnız şöyle bir durum vardı benim Abi'm ve ablam var Abi'm 11 ablam 7 yaş büyük annem onlara çeyiz alırken bana da habire almış. Abi'm de ablam da yirmili yaşlarda evlendi ben 32 yaşındaydım. Sonra çeyizleri açtım terlikler teker teker yırtıldı kırıldı falan. Sonuç olarak evi temizleyen kadına verebildiğim bir terliğim var ;) erkek terliklerini de eski usul almış annem hiç havlu terlik tarzı bişey yoktu. Benim gidip terlik stoklamam lazım eve :)

Bu terlikler kv nin zevki canım beğendim diyince bana verdi kadıncağız :KK66: çeyiz olayında annem birsürü şey alarak abartmıştı zaten bir kamyon çeyiz vardı. Yalnız şöyle bir durum vardı benim Abi'm ve ablam var Abi'm 11 ablam 7 yaş büyük annem onlara çeyiz alırken bana da habire almış. Abi'm de ablam da yirmili yaşlarda evlendi ben 32 yaşındaydım. Sonra çeyizleri açtım terlikler teker teker yırtıldı kırıldı falan. Sonuç olarak evi temizleyen kadına verebildiğim bir terliğim var :KK66: erkek terliklerini de eski usul almış annem hiç havlu terlik tarzı bişey yoktu. Benim gidip terlik stoklamam lazım eve :)

haha iyi vermiş en azından kv :D benim hoca nikahı kıyıldığı akşam başıma verdiği örtüyü çok beğendim dedim; geldiğinde gerekirse kullanırsın dedi aldı kaldırdı :)

yazık olmuş; bendeki erkek terlikleri de yeni alındı ama eski usul deri olanlardan :)
annem de her şeyi kardeşime yedekliyor şimdi ama onunla da aramızda 9 yaş var bizim de bakalım ne olacak :)

haha iyi vermiş en azından kv :D benim hoca nikahı kıyıldığı akşam başıma verdiği örtüyü çok beğendim dedim; geldiğinde gerekirse kullanırsın dedi aldı kaldırdı :)

yazık olmuş; bendeki erkek terlikleri de yeni alındı ama eski usul deri olanlardan :)
annem de her şeyi kardeşime yedekliyor şimdi ama onunla da aramızda 9 yaş var bizim de bakalım ne olacak :)
Benim de terlik almış 36 numara ben giyiyorum.40

Back
X