Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vetodan aldım bende ortopedik ve çok rahat tavsiye ederim gerçi her an crocslarımıda götürebilirim ama bakalım:))Hele şükür birisi terliğin nasıl olacağını gösterdisağol canım.
Ceyo olacaktı teşekkürler otomatik tamamlama:))Vetodan aldım bende ortopedik ve çok rahat tavsiye ederim gerçi her an crocslarımıda götürebilirim ama bakalım:))
Ben bunları mümkün değil giyemem. İçerde kanımı kaynatır sıcaktan
Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.
Madame coco da buldum cnm ben bi bak istersen 15 tl idiKesinlikle en rahatı terlik. Bende banyo terliği oluyo ya pamuklu bambu tarzı ondan alıcam. Süslemeyi düşünüyorum üstünüde:)
haha iyi vermiş en azından kvbenim hoca nikahı kıyıldığı akşam başıma verdiği örtüyü çok beğendim dedim; geldiğinde gerekirse kullanırsın dedi aldı kaldırdı :)
yazık olmuş; bendeki erkek terlikleri de yeni alındı ama eski usul deri olanlardan :)
annem de her şeyi kardeşime yedekliyor şimdi ama onunla da aramızda 9 yaş var bizim de bakalım ne olacak :)
Eki Görüntüle 1336535 Yarında bu takımı alıcam kızlar takım olacak terliklerimle ayy çok heyecanlandım şimdi![]()
Yok canım 41 numara bayan ayağı var mı?ben 41 giyiyorumm![]()
Saol canım intenetten alıcam marly markasıÇok güzelmiş nereden alıcaksın? Şimdiden güle güle kullan canım.
Zaman aşımına uğruyorlardüşünsene on onbeş sene önce alınmış hiç giyilmemiş bir iki giymede kopuyor falan. Bence anneler bu konuda uyarılmalı. Evlenmeden en fazla iki sene önce alınmalı böyle şeyler
![]()
Yok canım 41 numara bayan ayağı var mı?
Çok değil ki aldığın kilo normal , durup dururken ALINAN genelde ödem oluyor kilodan ziyade9 kilo 800 gram almışım toplamda
56.400 çıktım şoktayım durup dururken kilo almalar başlamış
arkadaş ben son ayda 20 kilo almıştım dediğinde içimden hadi len demiştim oysaki
Inan nefret ettim tıp "sektöründen" . Acımasızlık diz boyu. Acizsin ya karşılarında, bebeğe bişey olur korkunu dibine kdr kullanıyorlar, Allah vicdan versinKisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.
Gördüm canım bu terlikleri. Tabanları biraz kalın gelmişti. Daha incesini bulamazsam bunlardan alcam. Evde kullandığım bunların önü açık olanı, onuda götürmek istwmiyorum. Yarın eminönüne gitcem inşaAllah bakiim bi orda bulabilecekmiyim.Madame coco da buldum cnm ben bi bak istersen 15 tl idi
tesekkurler canim, el ormesi deil bu canim hazir aldim, o bezin altinda pamuk var iste galiba açmadan bilmeiyorumda yorgan gibi duusn, elyafda olbailirEvet canim benim de ayni boyle. Ustu el ormesi yun alti pamuklu kumas. 30C de yunlu prog da yika. genisce asarsin hem kolay kurur hem de uzamaz esnemez astigin yerden
Bişey değilHele şükür birisi terliğin nasıl olacağını gösterdisağol canım.
gönlüme göre olacagını bilsem ben verirdim.sen nasıl doğum yapmak istiyorsun ben hiç şekil olarak düşünmedim ben istanbuldayım ama nerde doğum yapabilirim diye düşünmekten delirdim tabii doğuma 3000-4000 veremem oda başka