2015 Şubat Anneleri

Hele şükür birisi terliğin nasıl olacağını gösterdi :KK66: sağol canım.
Vetodan aldım bende ortopedik ve çok rahat tavsiye ederim gerçi her an crocslarımıda götürebilirim ama bakalım:))

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    1,7 KB · Görüntüleme: 67
Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.

sen nasıl doğum yapmak istiyorsun ben hiç şekil olarak düşünmedim ben istanbuldayım ama nerde doğum yapabilirim diye düşünmekten delirdim tabii doğuma 3000-4000 veremem oda başka

haha iyi vermiş en azından kv :D benim hoca nikahı kıyıldığı akşam başıma verdiği örtüyü çok beğendim dedim; geldiğinde gerekirse kullanırsın dedi aldı kaldırdı :)

yazık olmuş; bendeki erkek terlikleri de yeni alındı ama eski usul deri olanlardan :)
annem de her şeyi kardeşime yedekliyor şimdi ama onunla da aramızda 9 yaş var bizim de bakalım ne olacak :)

Zaman aşımına uğruyorlar ;) düşünsene on onbeş sene önce alınmış hiç giyilmemiş bir iki giymede kopuyor falan. Bence anneler bu konuda uyarılmalı. Evlenmeden en fazla iki sene önce alınmalı böyle şeyler ;)

Zaman aşımına uğruyorlar :KK66: düşünsene on onbeş sene önce alınmış hiç giyilmemiş bir iki giymede kopuyor falan. Bence anneler bu konuda uyarılmalı. Evlenmeden en fazla iki sene önce alınmalı böyle şeyler :KK66:

tekstil üzerine yoğunlaşmış durumda şu an... terzi olduğu için battaniye, havlu, alt açma, yastık kılıfı vs. bebek için hazırladıklarını çift hazırlıyor :)

Yok canım 41 numara bayan ayağı var mı?

var canım varr :) kardeşim de 41 ama benim ayağım ince şükür boy uydu mu sorun olmuyor ayakkabı bulmam...
birkaç marka var klasik ayakkabı için oralardan alıyorum 40 numara kalıbı büyük veya 41 numarası var...

düğün kına nişan falan özel yaptırdım ayakkabılarımı hep

9 kilo 800 gram almışım toplamda
56.400 çıktım şoktayım durup dururken kilo almalar başlamış
arkadaş ben son ayda 20 kilo almıştım dediğinde içimden hadi len demiştim oysaki
Çok değil ki aldığın kilo normal , durup dururken ALINAN genelde ödem oluyor kilodan ziyade

Kisiye gore degisir. Catal pek rahat degil anne acisindan. Tamamen saglik personeline gore bir tasarim.
Egitimde onceden ogretmenin dovmesi normaldi eti senin kemigi benimdi simdi degisti. Saglikta da degismei gereken anlayislar var. Beden benim agri sanci gelince nasil rahat edersem oyle dogurabilmeliyim. Kesi ihtimali de azaliyor baska pozisyonlarda. Kac yil oncesine kadar tarlada doguranlar catala mi cikmisti. Tek yol degil yani. Cok okudum cok arastirdim da konyada boyle dr yok. ah istanbulda olaydim.
gayet ic anadoludayim ama bilincli hastayim. Dr en iyisini bilirden once kendi bedenim uzerinde ilk soz hakki benim.
Inan nefret ettim tıp "sektöründen" . Acımasızlık diz boyu. Acizsin ya karşılarında, bebeğe bişey olur korkunu dibine kdr kullanıyorlar, Allah vicdan versin

Madame coco da buldum cnm ben bi bak istersen 15 tl idi
Gördüm canım bu terlikleri. Tabanları biraz kalın gelmişti. Daha incesini bulamazsam bunlardan alcam. Evde kullandığım bunların önü açık olanı, onuda götürmek istwmiyorum. Yarın eminönüne gitcem inşaAllah bakiim bi orda bulabilecekmiyim.

Evet canim benim de ayni boyle. Ustu el ormesi yun alti pamuklu kumas. 30C de yunlu prog da yika. genisce asarsin hem kolay kurur hem de uzamaz esnemez astigin yerden
tesekkurler canim, el ormesi deil bu canim hazir aldim, o bezin altinda pamuk var iste galiba açmadan bilmeiyorumda yorgan gibi duusn, elyafda olbailir
asmiyorum o zaman

Hele şükür birisi terliğin nasıl olacağını gösterdi :KK66: sağol canım.
Bişey değil :-) daha güzelleri var renk renk rahat yüksek Alçak :-) benimki Alçak olsun bu terlik meselesi bizim evde bir haftadır var :KK70: kv hiç kullanmadığı terliğini verdi hastaneyede götürün dedi, yok hacı istemem dedim niye diyor renk uymuyor :KK70:dün eşime dedim terliğimi falan almam lazım, terliği napacan diyor herif :rolleyes: iki tane alacam birini sağa birini sola koyacam daha rahat olurum dedim :KK70:şaka maka doğumhaneye yatakta gidiyorsun ya ben ilk doğumda doğurdum Allah terlik yok 1 gün spor ayakkabımla idare ettim kesin çaldılar dedim Meğerse hemşire yastığımın altına koymuş :KK70:

Artik banada uyjular harammm yarin doktorumu aricam kasiniyorum basladi lanet diye bakim gel dicekmi

Brnde terlik almadim daha bakmadimda acikcasi ama su polarisin paylasan arkadas kimdi haturlamiyorum hosuma gutti onlardan olabikir

sen nasıl doğum yapmak istiyorsun ben hiç şekil olarak düşünmedim ben istanbuldayım ama nerde doğum yapabilirim diye düşünmekten delirdim tabii doğuma 3000-4000 veremem oda başka
gönlüme göre olacagını bilsem ben verirdim.
geçende paylaştıgın doğum hikayesindeki gibi doktorla dogum yapmak için verirdim gibi geliyor o parayı. millet sezeryana veriyor aynı parayı istanbulda

Back
X