Benim arkadaş 2014 Şubat annesi 4 aile sürekli görüşüyorlar bizde katıldık onlara gayet keyifli oluyor.o yüzden böyle bişeyler söyledim.ama uygun değilse yapacak bişey yok tabi.
video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.
korkutcak bişi mi var yazdığımdayanlış bişi mi yazdım anlamadım şimdi...
ozmn bir daha hiç bişi yazmıyım ben buraya. Çünkü herkesin hassasiyetini algılamakta zorlanıyorum ben.
Bende isterdim öle olabilmeyi ama dediğin gibi canım yapacak bişi yok.
nasıl katlanıyorsun o kadına ya ben senin yerinde olsam üstlerimi geçtim çoktan bimer'e şikayet etmiştim. Geçen tahlil yaptırmak için izin istedim vermediler rapor aldım sağlık ocağından aradan zaman geçiyor o raporun parasını maaşımdan keseceklerini söylüyorlar yeak yaa bende onu size yedirecek göz var mı hemen sizi sgk'ya şikayet ederim dedim....bunların gözlerini korkutmadan olmuyo canım....
canım buldum sana ayak örtüsü de olan ana kucağı&oto koltugu ama aslında bunlar brz pahalı ürünler bu neden bu kdr ucuz bilemedim dandik midir değil midiradı ne bılmıyorum işte o soldakı taşıma şeyisi.
cunku evde kullanılan o beşik gibi şeye de ana kucağı dıyorlar. hepsı bırbırıne karıştı.
Gece parlayandan mi yoksa free flow olandan mieşim bana aventin 2li silikonundan getirdi canım
gece parlayan canımGece parlayandan mi yoksa free flow olandan mi
korkutcak bişi mi var yazdığımdayanlış bişi mi yazdım anlamadım şimdi...
ozmn bir daha hiç bişi yazmıyım ben buraya. Çünkü herkesin hassasiyetini algılamakta zorlanıyorum ben.
Bende isterdim öle olabilmeyi ama dediğin gibi canım yapacak bişi yok.
hakkında hayırlısı canım Allah bilir ona ne yapacağını...Burada haklıyken haksız konumuna düşebilirim. Statülerimiz farklı. Benim elimde delil yok falan. Sadece benim sözüme bakarak soruşturma açsalar bile yine de birşey çıkmaz bunun sonunda.
katılıyorum sana canım. ben de hamileliğimin önceki döneminde kötüydüm anneme gel yardım et azcık kal bizde dedim. kadın bi yemek yapıo başka bişeye ellemio. temizlik hizmet yine bana bakıo. bi de evde anne olunca tabi daha derli toplu olmak zorunda kalıosun. gidince daha da çağırmadım. kendi işimi kendim yapıom çok zorlanırsam da yapmıyorum. ama herkesın annesı bole deil onu da biliyorum. şans meselesi yani.
doğumda gelcekler elbet ama çok uzatmadan yollicam valla. biliyorum ki onlar bebekle ilgilenmek isticekler ev işleri bana kalcak. ne anladım öle hizmetten. ben bebekle ilgilenir yardıma da birini tutarım daha iyi. annene şunu yap bunu yap diemiosun ama yardımcına sölersin.
Maşallah bak kilosu da iyi olmuşselam kızlar ben geldim
kızımı gördüm çok şükür
maşallah kilosu 1743 gram çıktı
doktor ilk kez kesin olarak 1 hafta önde olduğunu ve doumun normal tarihinin 14 şubata kaydığıı söyledi
karnım yumuşamış çok güzel dedi
ayın 25 inde rapor almaya gideceğim o gün çalışmayacaksın raporunu alıp yatacaksın dedi
şimdilik bir sıkıntı yok risk kalmamış karnında çıkmış yukarı ama rapor aldıktan sonra oturmamaya dikkat et dedi
her ne kadar son evreye girsekte aslında annelerin pek umursamayıp en çok tehlikeye girdikleri dönemdesin dedi
rapor aldıktan sonra yatış veriyor
artık kontroller 15 güne düştü
eşimde çıkınca bak birde kars kaşarı istedin onuda yesen çocuk 5 kilo doğacak diyor
Maşallah bak kilosu da iyi olmuş
demek iyi besledin son zamanlarda.
39 haftalık mı alacaklar. O sırada normal doğarsa ne olacak peki.Slm kizlar bizde gittik doktora kasinti icin ilac verdi bebis iyi karaciger enzimlerine bakti kan vrtdim bisey cikmadi herzamanki gibi insallah tablet ise yararda kasinmam bu arada benim sezeryan ama en erken 9 subatta alirim bebegi dedi tabi durursa o zamana kadr bebisim cok sinirli baksana nasil asmis suratini dedi sonra benimki tepiklemeye baslayinca hem sinirli hem yaramaz olcak bu dedi doktor ciktiktan sonra hastaneden esimede dert oomus kizima niye ole dediki diyo dedim acim ya ondan sinirlidir bebek
Walla bende bazen kaçırıyorum dün tulumba yedim bi tane pazarda bir dilim kek ama napiyim gözüm kalıyor bazen bide hissediyorum bünyemin tatlı istdeğini. Bence vücut ta şeker istiyor bazenBulduğumu yedimsüt içeyim bari bir de.
Ilk basta 11 subatbdedi dedim somestra denk gelseydi yok en erken 9 subatbdedi nirmal nasil gelicekki acaba suyum gelsede alir direk sezeryana heralde ilk kizimdada ultrason tarihi 9 eyluldu o gun alicakti kadin 1 eylulde iste nisan deniliyo sanirim kan gelince 1 eylulde almisti nekdr dursa okdr iyi diyo kontrollerin siklascak bebekte sorun olmadiginsurece bekleriz dedi39 haftalık mı alacaklar. O sırada normal doğarsa ne olacak peki.
güle güle kullan ben yıllar önce senfoni marka pijama almıştım hala kullanırım ve çok memnunum nerden buldun 20 tl.ye. ben bugün penye mooddan 46 tl.ye pijama aldım Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsinBen cok uyguna ve cok cici pijama aldim.20 tl senfoni marka ihrac fazlasi bu kez beni memnun etti
Elimde delil yok ki. Yazılı belge olsa şikayet ederim belki de sözle söylüyor. Demedim kendi uyduruyor da diyebilir şikayet edersem. Yani sözle baskı var hep böyleydi yurt dışına post doktora yapmaya gidiyorum bana diyor ki ders zamanı burda olmalısın. Sözde söylüyor çünkü resmi izinler alınmış oluyor. Yaw çok zor gerçekten. Türkiye'de kimsenin çalışmadığı konuda çalışayım kariyer yapayım diye uğraştım. Bunu başıma getirdiler bazen diyorum başla biryere mi gitsem. Hem yükselmemi hem bilimsel çalışmamı engelliyor bu durum. Sürekli bir streste oluyorum yaw.
hergün yediğim bir kase yoğurt bir bardak süt 4 mandalina 1 muz 1 portakal 1 kivi
bunlar fix demek ben alamıyorum ama bebek alıyor aman öyle olsun zaten :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?