2015 Şubat Anneleri

Benim arkadaş 2014 Şubat annesi 4 aile sürekli görüşüyorlar bizde katıldık onlara gayet keyifli oluyor.o yüzden böyle bişeyler söyledim.ama uygun değilse yapacak bişey yok tabi.

Ben katılmak isterim neden olmasin ki iyi fikir...

video yok mu doğumu gösteren ben onu mu ızlesem acaba.
acık acık gosterıyorlar mı*?
nasıl olsa normal yapmıycam dıye ızlermısım.
kım cesaret edebılır ızlemeye.

Ben maralın doğum videolarını izlemek isterim. Başkasınınkini merak etmiyorum.

Ben ayrıntıyı seviyorum öğreniyoruz da Pirelideve hassasım demiş ya onun altında senin yazdıklarını okuyunca öyle dedim canım. Öğrenelim tabii bizi neyin beklediğini bilelim.

Burada haklıyken haksız konumuna düşebilirim. Statülerimiz farklı. Benim elimde delil yok falan. Sadece benim sözüme bakarak soruşturma açsalar bile yine de birşey çıkmaz bunun sonunda.

Canımmmmm ben seni üzmedim di mi Kötü bişey söylemek istemedim ki. Gem yazmazsak nasıl anlaşıcaz. Özür dilerim seni üzdüysem Bak Ankara'dan gelirim tanışmaya ona göre.

Ya ben bir de şeyi anlamıyorum bak bebişleriniz biraz büyüsün göreceksiniz mesela pikniklere yada yılbaşlarında bayramlarda filan toplaşılıyor millet çocuğu kucağından alır sen iş yapasın diye onu da hiç anlamam bana yardım etmek istiyorsan bebek benim kucağımda dursun da sen işleri yapıver bi zahmet hiç karşılaşmadım böyle biriyle sen benim bebeğime annelik yapamazsın ama bi çay servisini mesela diyim pekala yaparsın bari onu yap

Benim annem sağolsun bakar çocuklarıma ama sonrasında öyle bir laf ediyor ki bazen insanın ağrına gidiyor şurda birbirimize yakın oturuyoruz diye kv ve kp bile 3. bebeğe karıştılar sana 2 tane tam geliyor sen o şekilde onaylıyorsun diye 2 çocuk mu yapacağım yani?Yada bazıları diyor mesela "1taneyle yetinme yap bi tane daha" yani bunlar akıl verilerek olacak işler değil sen 1 tane istersin öteki belki 4-5 tane yapacak o tamamen karı-koca arasındaki bir konu bence ve diğerlerinin dahil olması kesinlikle mi kesinlikle hoşuma gitmiyor.Zaten diğerlerinin yapacağı tek şey doğan bebeğe maaşallah diyip sevmek olacak onu da yapmaya üşeniyorlarsa hiiiiiiiiç gelmesinler zerre kadar da umurumda olmaz ben kova burcuyum akraba talukat pek takmam kafama ama oldu mu da tam olsun isterim herkes üzerine düşeni yapacak zaten bu tür olaylarda insanları daha rahat tanıyorsunuz.Arkadaşlarınızı da komşularınızı da akrabalarınızı da.Ben çoğu zaman kendimi çok yalnız hissettim insanlar "yapabileceğimiz birşey var mı?" demeye korkar olmuşlar tabii herkes herkese söyleyecek değil ama söylemiyorsa da benim çevremde olmasınlar benim görüşüm böyle.

İmkanın varsa bence de iş için yardımcı tutup senin bebekle ilgilenmen daha iyi.Eşin de yardımcı olur sana büyük ihtimalle.Birkaç hafta içinde zaten insan alışıyor bebişinin huylarına,bir de uzun zaman uyuyor olacak o arada işlerini de yapabilirsin yapamadığın da kalsın sanki ne olacak yani Bizim evin halini bi görseniz

Maşallah bak kilosu da iyi olmuş
demek iyi besledin son zamanlarda.

Maşallah bak kilosu da iyi olmuş
demek iyi besledin son zamanlarda.

hergün yediğim bir kase yoğurt bir bardak süt 4 mandalina 1 muz 1 portakal 1 kivi
bunlar fix demek ben alamıyorum ama bebek alıyor aman öyle olsun zaten :)

39 haftalık mı alacaklar. O sırada normal doğarsa ne olacak peki.

Bulduğumu yedim süt içeyim bari bir de.
Walla bende bazen kaçırıyorum dün tulumba yedim bi tane pazarda bir dilim kek ama napiyim gözüm kalıyor bazen bide hissediyorum bünyemin tatlı istdeğini. Bence vücut ta şeker istiyor bazen

39 haftalık mı alacaklar. O sırada normal doğarsa ne olacak peki.
Ilk basta 11 subatbdedi dedim somestra denk gelseydi yok en erken 9 subatbdedi nirmal nasil gelicekki acaba suyum gelsede alir direk sezeryana heralde ilk kizimdada ultrason tarihi 9 eyluldu o gun alicakti kadin 1 eylulde iste nisan deniliyo sanirim kan gelince 1 eylulde almisti nekdr dursa okdr iyi diyo kontrollerin siklascak bebekte sorun olmadiginsurece bekleriz dedi

Ben cok uyguna ve cok cici pijama aldim.20 tl senfoni marka ihrac fazlasi bu kez beni memnun etti
güle güle kullan ben yıllar önce senfoni marka pijama almıştım hala kullanırım ve çok memnunum nerden buldun 20 tl.ye. ben bugün penye mooddan 46 tl.ye pijama aldım Allah sağlıcakla giymeyi nasip etsin

Nako nun ninni bebe diye bir yünü var haftalardır istediğim renk gelmedi yaw. Bebişe bir Yelek öreyim dedim o renkleri stokta yok diyor hep. Nereden alabilirim ki başka?

Canım resmi bi şikayet değil de yardım çağrısı gibi anlatabilirsin derdini bence. Bi dillendir bakalım belki vicdanli biri çıkar da gayri resmi de olsa kollar seni.
benim eşim unide öğrenciyken hakaret ettiği için hocasıni dilekceyle şikayet etti iki de tanık gösterdi mecburen kınama cezası verdiler adama, tertemiz sicilide bozulmuş oldu.
Haksızlık karşısında susma canım,lütfen

hergün yediğim bir kase yoğurt bir bardak süt 4 mandalina 1 muz 1 portakal 1 kivi
bunlar fix demek ben alamıyorum ama bebek alıyor aman öyle olsun zaten :)

Sen bayağı bir zayıftın değil mi canım toplamda kaç kilo aldın merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…