- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
Nako nun ninni bebe diye bir yünü var haftalardır istediğim renk gelmedi yaw. Bebişe bir Yelek öreyim dedim o renkleri stokta yok diyor hep. Nereden alabilirim ki başka?
canım gönlün kırılmasın isterim ama kayınvaliden de söylese annen de söylese kınanacak şeylerO gün gitsieydi sohbetine yanıma geç gelseydi de bn trafik vr bilseydim ama böyle demeseydi. Bende bilinçli bi insanım ama kul hakkı mümin kalbi herşeyden önce gelir. Düşünemiyo demekki. İnşaAllah hayırlı kolay doğum yapar ve çabucak toparlanırım
Valla banada 9 şubat geç gibi geldi. Birde kızlar genelde erken gelir derler ya. Ben kızımı 38. Haftada doğurmuştum. Benim doktorda kız bebekleri 38 haftada, erkekleri 39-40 gibi alıyoruz demiş arkadaşıma.Slm kizlar bizde gittik doktora kasinti icin ilac verdi bebis iyi karaciger enzimlerine bakti kan vrtdim bisey cikmadi herzamanki gibi insallah tablet ise yararda kasinmam bu arada benim sezeryan ama en erken 9 subatta alirim bebegi dedi tabi durursa o zamana kadr bebisim cok sinirli baksana nasil asmis suratini dedi sonra benimki tepiklemeye baslayinca hem sinirli hem yaramaz olcak bu dedi doktor ciktiktan sonra hastaneden esimede dert oomus kizima niye ole dediki diyo dedim acim ya ondan sinirlidir bebek
Tam kapalı bi hale gelmiyor sağ alttaki gibi ama yatıyor. Eğer port bebe buysa. Sağol inşallah mutlulukla kullanırızEki Görüntüle 1338304 Alt sağdaki canım portbebe özelliği arkadaşımın air olup olmadığını bilmiyorum canım ama port bebe olmadığı için vazgeçtik güle güle kullanın canım
Ben yoğurt çok.severim ama hiç yemesim gibi bir şey denk gelmedi.hergün yediğim bir kase yoğurt bir bardak süt 4 mandalina 1 muz 1 portakal 1 kivi
bunlar fix demek ben alamıyorum ama bebek alıyor aman öyle olsun zaten :)
hangi renk canım ?Nako nun ninni bebe diye bir yünü var haftalardır istediğim renk gelmedi yaw. Bebişe bir Yelek öreyim dedim o renkleri stokta yok diyor hep. Nereden alabilirim ki başka?
hakkında hayırlısı canım Allah bilir ona ne yapacağını...
hangi renk canım ?
Banada gec geldi bakalim bebeknkendi gelir zaten o almazsaValla banada 9 şubat geç gibi geldi. Birde kızlar genelde erken gelir derler ya. Ben kızımı 38. Haftada doğurmuştum. Benim doktorda kız bebekleri 38 haftada, erkekleri 39-40 gibi alıyoruz demiş arkadaşıma.
buldum bi site ama güvenilir midir bilememPamuk şeker numarası 23069
Walla bende bazen kaçırıyorum dün tulumba yedim bi tane pazarda bir dilim kek ama napiyim gözüm kalıyor bazen bide hissediyorum bünyemin tatlı istdeğini. Bence vücut ta şeker istiyor bazen
rica ederim canım :)Vay pamuk şeker var gerçekten. Bir bakıyım canım teşekkür ederim.
Benden başka herkes izlemiş valla.Ben izlemiştim suda doğum. Bide keşkesiz normal doğum yapan diye bi video vardı kadın bulabilirsem link koyarım. Çok motive oluyo şnsan. Bütün sancı sırası vs.var. Direk anneye veriyolar bebeği kucağında temizliyorlar vs. Çok hoş bi doğum.
Gecmis olsun donunce yazarsin... buyuk ihtimal dogum sancisi degildir bu aralar butur sancilar hissedebiliriz...
Canım resmi bi şikayet değil de yardım çağrısı gibi anlatabilirsin derdini bence. Bi dillendir bakalım belki vicdanli biri çıkar da gayri resmi de olsa kollar seni.
benim eşim unide öğrenciyken hakaret ettiği için hocasıni dilekceyle şikayet etti iki de tanık gösterdi mecburen kınama cezası verdiler adama, tertemiz sicilide bozulmuş oldu.
Haksızlık karşısında susma canım,lütfen
nasıl bi şey?
kendimi öyle saf hissediyorum ki, sanki sancı gelse anlamayacakmışım gibi düşünüyorum
gözün aydın canım bebişine de masallah :)Sonunda geldim, bebeğim iyi hamd olsun. 2.080 kilocuk olmuş :) nst de çok sancım çıkmadı, ama ağrılarım var doktora söyledim normal olduğunu söyledi, 35. haftaya kadar ilaçlara devam sonra ne zaman gelmek istiyorsa gelsin dedi doktor.
Alıngan tavşan bir şey yokmuş yazdığında korkacak gerçektenkorkutcak bişi mi var yazdığımdayanlış bişi mi yazdım anlamadım şimdi...
ozmn bir daha hiç bişi yazmıyım ben buraya. Çünkü herkesin hassasiyetini algılamakta zorlanıyorum ben.
Bende isterdim öle olabilmeyi ama dediğin gibi canım yapacak bişi yok.
gözün aydın canım bebişine de masallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?