Kız bu ne heryer kan.
Alıngan tavşan bir şey yokmuş yazdığında korkacak gerçekten
Kim yazma dedi. Ben orasını görmedim.
Bende bazen birilerine alınıyorum sonra geçiyor.ruh halime göre
MaRaL nasıl yapmış kolay mı olmuş?Ben maralın doğum videolarını izlemek isterim. Başkasınınkini merak etmiyorum.
Yok senden önce kim dedi.Ben dedim yaa demez olaydım üzüldüm bak şimdi.
Yok senden önce kim dedi.
Alınmamıştır şaka yapmıştır.
Pirelideve dediyse eğer anacım o pek kan revanlı şeyler izliyor zaten
MaRaL nasıl yapmış kolay mı olmuş?
4 ayda 20 kilo vayyyyyyyy beeeee... maşallah sanaevet canım çabuk verebiliyorum çabuk da alabiliyorum :) 2 kg fazla çıksam benim için onun düzelmesi 2 gün ağzımı tutmak
4 ayda 20 kg vermiştim eşimle sevgiliyken annesi beni zayıf görsün de bir şey diyemesin diye...
Evetcanım buldum sana ayak örtüsü de olan ana kucağı&oto koltugu ama aslında bunlar brz pahalı ürünler bu neden bu kdr ucuz bilemedim dandik midir değil midir
http://www.koltukoto.gen.tr/baby-rose-ana-kucagi-oto-koltugu
Gece niye parlıyor..Gece parlayandan mi yoksa free flow olandan mi
senin bir mesleğin ve kazandığın paran var neden baskı altındasın neden cevap vermiyorsun, para kazanmasan bile bu konular oturulup evin giderine göre karar verilecek durumlar ama lütfen kendini ezdirmeGünaydın bayanlar.. Vajina bölgesindeki ağrılar epey zorluyo beni.. Mide-bağırsaklar bi tuhaf.. Psikolojik olarak da çok iyi hissetmiyorum.. Zaman yaklaştıkça kaygılarım da çoğalıyo.. Dün eşim dedi ki,doğumdan sonra özel hastaneye gitmeyeceksin,herkes gibi devlet hastanesine gideceksin.. Halbuki her masraf benim üzerimde.. Epey moralimi bozdu akşam.. Bari hamileliğimi mutlu mesut geçirseydim,onu da mı haketmiyorum
Bu adam yüzünden paradan nefret ettim,kendimden de.. Sen büyüksün ALLAHım
Doktora hocam biliyor belki yeri gelince diğerleriyle de konuşur. Bana daha çok çalışıp doçentlik sınavına girmemi söylüyor. Onda da konumla alakalı olmayan jüri geldi zaten. Off bir kez daga deniycem işte. Bir de bu kadının yalı da büyük yani onu çağırıp bu kıza neden böyle davranıyorsun diyecek kimse yok. Bana dayan birkaç yıla emekli olur diyolar. Elimde beni tehdit ettiğine veya sözle görev verdiğine dair delil yok. Madem görev veriyorsunuz yazılı verin de diyemiyorum. Statüsünü kullanıyor.
valla hiçbi fikrim yok canım güvenilirliği konusunda bi de pembesi var yerli malıymıs ondan mı ucuz ki ? bu hafta da yerli malı haftası zaten :)))Evet
Çok ucuzmuş. Zaten fb renkleri başka renk göremedim. Birde site güvenilir mi acaba?
Teşekkür ederim en azından varmış onu görmüş olduk. Yarın pc den iyice incelerim
gece düserse falan bulması kolay olsun diye heralde :))))Gece niye parlıyor..
Çocuğu alıp otobana mı çıkıcaz?
Epidural dediğiniz şu belden iğne vurdukları mı?Epiduralli normal doğum olmuş onu merak etmiştim.
Hıı.gece düserse falan bulması kolay olsun diye heralde :))))
Epidural dediğiniz şu belden iğne vurdukları mı?
Yok ben istemem belime iğne.
Yani bende atıp tutuyorum şöyle cesaretliyim böyle süper doğum yaparım diye.
Sonra normal doğumda kesik oluyor,
Sezeryanda sonda takıyorlar,
Epidural da iğne var
Diyorum.
Sanırım ne istediğimi bilmiyorum.
4 ayda 20 kilo vayyyyyyyy beeeee... maşallah sana
Tanıdık hemşire,tanıdık esnaf herkes tanıdık. Sizin ne çok çevrenin var öyle.Hanımlar bebekler doğduklarında oladar pis olmuyorlarki. Benim kızım doğduğunda tanıdık hemşire vardı kızımı kısacık videoya çekmiş:) inanmazsınız ama ben daha geçenlerde gördüm ve çok duygulandım:) kuzum gözlerini açmaya çalışıyo, cildi biraz pis, hafif kan fln var. Ama bi suya tutup veya bezle silip getiriyorlar. Kıyafetleri falanda kirlenmiyo yani:)
Bende hayatım boyunca durup dururken bir kez kilo verdim. O zamanda aşık olmuştum. 4 kilo vermiştim.Insan aşık olunca yemeden içmeden kesiliyor zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?