2015 Şubat Anneleri

Yok senden önce kim dedi.
Alınmamıştır şaka yapmıştır.
Pirelideve dediyse eğer anacım o pek kan revanlı şeyler izliyor zaten

Ben dedim ben geçmişi okuyodum Pirelideve acılı olanları yazmayın etkileniyorum demiş. Altında da inzarı gördüm anlatmış acısını arkadaşının. Ben de arka arkaya okuyunca kız yazma dedi sen ayrıntıya girmişsin dedim. Bana küstü

senin bir mesleğin ve kazandığın paran var neden baskı altındasın neden cevap vermiyorsun, para kazanmasan bile bu konular oturulup evin giderine göre karar verilecek durumlar ama lütfen kendini ezdirme

Anladım canım. Çok sabırlısın gerçekten, ben bu kadar sabredemezdim. Allah gönlüne göre versin inş.
Bu işlerde yaşın kullanılıyor olması da ayrı mevzu. Bi insanın davranışını eleştirmek saygısızlık olarak algılanıyor ama üslup korunarak da eleştiri yapılabilir bence. Herhalde herkes bana dokunmayan yılan bin yasasın diyo

Evet
Çok ucuzmuş. Zaten fb renkleri başka renk göremedim. Birde site güvenilir mi acaba?
Teşekkür ederim en azından varmış onu görmüş olduk. Yarın pc den iyice incelerim
valla hiçbi fikrim yok canım güvenilirliği konusunda bi de pembesi var yerli malıymıs ondan mı ucuz ki ? bu hafta da yerli malı haftası zaten :)))

Hanımlar bebekler doğduklarında oladar pis olmuyorlarki. Benim kızım doğduğunda tanıdık hemşire vardı kızımı kısacık videoya çekmiş:) inanmazsınız ama ben daha geçenlerde gördüm ve çok duygulandım:) kuzum gözlerini açmaya çalışıyo, cildi biraz pis, hafif kan fln var. Ama bi suya tutup veya bezle silip getiriyorlar. Kıyafetleri falanda kirlenmiyo yani:)

Epiduralli normal doğum olmuş onu merak etmiştim.
Epidural dediğiniz şu belden iğne vurdukları mı?
Yok ben istemem belime iğne.
Yani bende atıp tutuyorum şöyle cesaretliyim böyle süper doğum yaparım diye.
Sonra normal doğumda kesik oluyor,
Sezeryanda sonda takıyorlar,
Epidural da iğne var
Diyorum.
Sanırım ne istediğimi bilmiyorum.

Sezeryan olursa da narkozdan iyiymiş epidural.

Tanıdık hemşire,tanıdık esnaf herkes tanıdık. Sizin ne çok çevrenin var öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…