2015 Şubat Anneleri

Saolun kızlar işin aslı şu ki üst kat komşumuzla netı ortak kullanıyoruz sözleşme bıtmıs gıdıp yenılemelerı gerekıyormus ama bı turlu gıdemedıler 2 gündür ... Yarına Allah klerim bekliyoruz bakkalım gönülleri olurda gıderlerse ıyı olacak

hangi sehirdesin. 15 haftalik bir arkadas var nobet icin bile rapor vermemis dr.u. Ah rapor almasi kolay bir sehirde olaydim
Ayvalıktayım canım. Benim doktor da hamile kaldığın an nöbetten düşebilirsin artık yönetmelik değişti gibi bişey söylemişti. Gerçi ben bilmiyordum 24 e kadar tuttum nöbet. Neden bu kadar zorlaştırırlar bu gibi şeyleri anlamıyorum ki.. Nihayetinde keyfi şeyler değil bunlar.

Aslında o pis değişiyor, kimi bebek kanlar içinde kimide temiz doğuyormuş kimi susuz doğum yapıyor kimisinden kanamayla beraber benim doğumda bir suyum geldi allahım o ne litrelerce, eltim 3 çocuğunu kuru doğurmuş 4. De sulu doğum yapmış

Bence saygısız küstah ve aptallar ordusu olarak yeni nesil geliyor. Sen ben bir iki çocuk yapıyoruz bu orduyu seri üretime geçirenler en az beş tane yapıyor.
Sağlıkla bebeğimi doğurmak ilk duam. 2. ise insani değerlere sahip saygılı düzgün bi çocuk yetiştirebilmek. Yeni nesili yakınen gözlemlediğim için en büyük korkum çocuğumu düzgün yetiştirememek

İçindeki
koruyuculuk hissi hep "sıcak tutayım" olarak kendini dışarı vuruyor bu aralar :) sanki üşücek dmi öyle geliyor insana

Çok uzucu birsey haklisin ama yıpratma kendini ...

Hmm demek öyle kanama da olabiliyormuş. Geçmiş olsun tekrar canım. Ne olur dinlen bol bol. Misafirlere de sinir oluyorum gelmesinler artık. Hem çalışıyorsun gem misafir ağırlıyorsun
Bnmki tamamen saflık, çevremde bakıyorum ciddi ciddi insan azmış , bir daha ayak basabilecekler mi ? Inan kararlılığıma ben bile şaşkınım suan

Kesinlikle cok doğru yapıyorsun , boşvermezsek cesaret edemezler

Hey maşallah benle dalga geçiyordunuz seninki 3 kg olmuş.nerdeyse. Laa maşallah kuzucana benimki yanında minnacık kalkmış.
Hayırlısı olsun.

Erken kalkman gerekiyor mu, hani kendi işin ya şöyle 10a kadar yataktan çıkmasan?

Birebir aynıları var canım, normal galiba
İstesem yatarım ama rahat edemiyorum.sanıyorum.her iş kalacak
Kafa takıntılı. Tahta eksik diyorum.kimse inanmıyor.
Biz biraz işkolikiz.

Zor nefes alma bende de var cnm , taşıyamama durumu da var , normal ağırlaştın diolar

Hey maşallah benle dalga geçiyordunuz seninki 3 kg olmuş.nerdeyse. Laa maşallah kuzucana benimki yanında minnacık kalkmış.
Hayırlısı olsun.
Dr sımdı doğsa sıkıntısı olmaz ne yedın de bu kadar büyüdü bu cocuk dedı valla bende bu kadarını beklemıyodum kılosuna sevınemedım bıle dönmemıs olması Dr U dırek normal dogum fıkrınden uzaklaştırdı bır ihtimal döner artık dedı bende yok daha zamanı var mutlaka döner dedım ama canımda sıkılmadı degıl

maaşallah yavruna
ne yedin ne içtin böyle iyi kilo almış
4 kilodan fazla olur birde normal doğurursan helal sana

Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.

Kızlar benim ilk dogumum sezeryandı. Ve ben göbeğimi sarmıştım. Annemler sarılması gerektiğini söylediler. Maşallah hiç bişi kalmamıştı. Bundada öyle yapacağım.

inş döner cnm ger sey yolunda olur

İçindeki

koruyuculuk hissi hep "sıcak tutayım" olarak kendini dışarı vuruyor bu aralar :) sanki üşücek dmi öyle geliyor insana
Harbi üşüyecek takıntılı oldum
Ne yapsam o yönde düşünerek yapıyorum. Sanki kış hiç bitmeyecek

Maşallah ne kadar şanslınız ya ben hangi hafta kaç kilo aldı bilemeyeceğim yine doğumda kısmet olacak ilki normal miydi? Döner ya 1 hafta kalada dönüyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…