dolabımız geldi kuruldu öyle mobilya kokusu yok hatta hiç koku yok
yinede sirkeli suyla silip birkaç gün havalandırayım diyorum
Ne kdr az dışarı çıksalar o kdr iyi zaten annesi , mis gibi doğacak sen onu saracaksın koynunda :) üşütür müsün hiçHarbi üşüyecek takıntılı oldum
Ne yapsam o yönde düşünerek yapıyorum. Sanki kış hiç bitmeyecek
Canım hep soyledıklerımden farklı bırsey yemedim hergün sabah hasarlı omlet yardım bazen patateslı omlet yedım anım acayıp pattes haslaması ıstıyor arada haslayıp yedım beyaz peynır cok yedım ayvasız gunüm gecmedı yoğurt hergün en az 1 kase Yada Sütlü yogurtlu çorbalardan cok yedım bürde baklıyat hergun nohut mercımek kuru fasulye gıbı tabı kuruyemiş bıdemaaşallah yavruna
ne yedin ne içtin böyle iyi kilo almış
4 kilodan fazla olur birde normal doğurursan helal sana
Hiç bir çocuk günü gününe doğmaz ki :) 36'dan sonra erken olmuyor diye biliyorum, benim doktorda bana ilerde yani önde tarih veriyor ama zannetmiyorum daha erken olur :)Bısey sorucam sızın haftalarınız önde cıkınca niye doktor dogum tarihini öne cekiyor.onemli olan sat tarihi değilmi. eğer öyleyse ben 36,haftamda oluyorum. Ama bu seferde ocak başı gibi doğum olursa erken doğum olmuş ılmuyormu?
Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
Ilki normaldi 3300 gr doğmuştu 39+5 te bu daha 33. Haftada nerdeyse o kiloda Allah yardımcımız olsunMaşallahne kadar şanslınız ya ben hangi hafta kaç kilo aldı bilemeyeceğim yine doğumda kısmet olacak ilki normal miydi? Döner ya 1 hafta kalada dönüyormuş.
Dün akşam aktiftik bu akşam sakin bir akşam
Hayırşu olsun canm güle güle kullan
46.6 ile hamile kaldım şuan 57 yim çok şaşırdım şimdi tartıldım
10 kiloyu geçmiş oldum çok şükür
yok benim demek istediğim bebek haftasından önce cıkınca niye satın ileri alınıyor .zaten %5lik bir kısım tahmini doğum tarihinde doğarmış.ama ne bileyim ben simdi 34 .haftamdayım bebek iri haftası önde diyemi doğar yoksa satıma uygunmu doğarHiç bir çocuk günü gününe doğmaz ki :) 36'dan sonra erken olmuyor diye biliyorum, benim doktorda bana ilerde yani önde tarih veriyor ama zannetmiyorum daha erken olur :)
Canım hep soyledıklerımden farklı bırsey yemedim hergün sabah hasarlı omlet yardım bazen patateslı omlet yedım anım acayıp pattes haslaması ıstıyor arada haslayıp yedım beyaz peynır cok yedım ayvasız gunüm gecmedı yoğurt hergün en az 1 kase Yada Sütlü yogurtlu çorbalardan cok yedım bürde baklıyat hergun nohut mercımek kuru fasulye gıbı tabı kuruyemiş bıde
Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.
Başın saolsun canımiyiyim canım ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke görmeseydim hiç ama oldu bir kere,karnımdakini de düşünmek zorunda olduğumdan ağlama krizim geçti eşimde kızdı başka bir yerde olsa ticaret için alınan tavşanlar 5 yıl yaşar mı dedi sen ona en güzel şekilde baktın yapacak bir şey yok dedi. öyle ama acısı biraz sürecek malesefeşim evde olduğundan bilgisayardan giremiyorum telde zor oluyor.
Bısey sorucam sızın haftalarınız önde cıkınca niye doktor dogum tarihini öne cekiyor.onemli olan sat tarihi değilmi. eğer öyleyse ben 36,haftamda oluyorum. Ama bu seferde ocak başı gibi doğum olursa erken doğum olmuş ılmuyormu?
Canım hep soyledıklerımden farklı bırsey yemedim hergün sabah hasarlı omlet yardım bazen patateslı omlet yedım anım acayıp pattes haslaması ıstıyor arada haslayıp yedım beyaz peynır cok yedım ayvasız gunüm gecmedı yoğurt hergün en az 1 kase Yada Sütlü yogurtlu çorbalardan cok yedım bürde baklıyat hergun nohut mercımek kuru fasulye gıbı tabı kuruyemiş bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?