2015 Şubat Anneleri

Benimki biraz hantal nadir kasıklarımda oluyor.yeri hep sağ göğsümün altı hıçkırınca filan hep orda kafa :)

Sen bide fazla kilo almadin dimi hep bebisi beslemissin masallah nazar degmesin....
ben yol falanda yuruyemıyorum temızlık yaptıgım ve sohbette gittiğim zamanları saymazsak sıfır hareket yanı .. Ama hamdolsun suana kadar 5 kılo aldım 3 U bebek .. Annem enerji harcamayınca bence bebeğe dırekt yansıyor

Cok gecmiş olsun , ben de ne zamandır direksiyona geçmiyorum nolur nolmaz die

29 da benimki de dönemmişti hala da sanki dönmedi , hayırlısıyla dönelerdi,

patates yedim deseydin, sen hep patates yedin sanki kız acaba ondan mı oldu kilosu, gerçi bu ölçümlerde hep yanılma payı var takmamak lazım

Aynı şeyi düşündüm de bu hoca yaptıracak işler bulur dedi eşim. Kasık ağrısı olduğu zaman da saat yediye kadar okulda tutmuştu beni. O yüzden rapor al dedi. Hala iyi mi yaptım kötü mü diye düşünüyorum o konuda.

Benim eltimde hamile bebeği küçük diyorlar normalde Mart'ın biri iken doktorlar onbeşi yazmışlar, bende ne zaman gittiysem 1'er gün arayla 1 hafta ileri yazdılar. Ben sana söyleyim Şubat bebekleri hep erken doğacak bakın görün

Ilk oğlumda önde falan demediler ama demekki 2 hafta öndeymişki ben 15 gün kala doğurdum, hatta daha da erken gitsem erken doğurturlarmış

kabus gibi çökmüşsün üstlerine , ne dedikodu yapmışlardır : ))

Bilmiyorum işte senin o yazıyı okuduktan sonra ayrıntılı yazmışsın dedim diye inzar da onu azarlıyorum sandı sanırım.

gidiiiimmm yatiiimm , yarın iş var , niye erkenden uyuyorum işte hep bundan : ))) herkeşe iyi geceler , mutlu kalın , gidin yatın fazla yazmayın : ))

Iyi akşamlar canım bebişini görmüşsün gözün Aydın. Maşallah yaw. Daha hızlı kilo almaz herhalde.

dolabımız geldi kuruldu öyle mobilya kokusu yok hatta hiç koku yok
yinede sirkeli suyla silip birkaç gün havalandırayım diyorum
Güle güle kullanın. Benim 15 gün oldu hala komuyor. Bizim bebek yatmayacak ama yinede odaya hiç.girilmiyor. Cam açmadım.

İstesem yatarım ama rahat edemiyorum.sanıyorum.her iş kalacak
Kafa takıntılı. Tahta eksik diyorum.kimse inanmıyor.
Biz biraz işkolikiz.
Ben çok isterdim homeofis çalışabileceğim bi iş. Accık yeteneğim olsaydı grafiker olurdum. Ohh misss
Bence bugünlerin tadını çıkar , işler hallolur akşam fazladan 1 saat kalırsın olur biter
Bu arada hangimizin tahtaları sağlam ki, bikemedim

Başka iş kabul etme bari
Çok kötü sözler söylemek istiyorum o kadına da buraya yazmıym

Allah korumuş gerçekten, geçmişler olsun size de..Evet maalesef benim de var ehliyetim ama mümkün değil trafiğe çıkmak böyle insanlar varken.

Diğerlerinin mantar gibi çoğalması önlenmeli bence. Yoksa kötü örnek çok olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…