2015 Şubat Anneleri

32 den sonra calismak işkence gibi ama yaaaaa

iki hafta sonra bende aynı duygular içinde oliciiimm sanırım , çünkü çok sıkıldım , hayatımda hiç uzun süre evde durmadım hep çalıştım bi okula giderkenki yaz tatilleri liseden sonra o da olmadı : ((( iple .çekiyorum sen doğurmuş olursun ben 37 yi tamamladığımda : ))

kaç haftalık oldun ? hep aynı doktora mı gidiyosun farklı doktorlar mı , farklı teşhisi aynı doktor mu koyuyor ?

Aralık bitmesin
Bizim çok işimiz var.
Bir taraftan zaman geçsin istiyorum bir taraftan geçmesin.

günaydın sevgili anneler uzun bir ara verdim ama burdayım yazılanların bir kısmını okudum. son günler yaklaştıkça zorluklar başlamış. bende de aynı durum artık kendimi çok yorgun hissediyorum. 30+5 teyim çalışmak zorluyor gerçekten. bende artık uzmanlara hak vermeye basladım boşuna 32. haftada rapor vermiyorlar ama bende bebeğime ayırmak istiyorum iznimi.
çalışabilir raporu almadan 1 haftalık bir rapor almayı düşünüyorum. Kasılmalar, bacak-diz ağrıları oooo yok yok

Aralık bitmesin
Bizim çok işimiz var.
Bir taraftan zaman geçsin istiyorum bir taraftan geçmesin.

ya aynen , daha bir sürü eksik var, hangi ara tamamlanacak günü güne ata ata daha tamamlamadım kendime gecelik bile almadım , eşim de gider bir günde hallederiz diyor ama ben ağırlaştım o kadar nasıl dolaşacam ben olmasam eşim halledemez, geçen de annesine biz daha hiç kıyafet almadık çok mu alınacak diye soruyor , Yarebbim hergünde anlatıyorum alınacakları oysa karı koca rahatız

günaydın canım, uzmanlar haklı doğum sonrası izin kısa , bize düşüyor işte, yürüyemez hale gelene kadar çalışıyoz

Öyle deme ya daha c.tesi aldım çalışabilir izni. Evde oturup napcam canım sıkılır 2 ay diye kendimi motive ediyom
Doğru valla evde insan daha halsiz hissediyor.
Bir pazar çıkmıyorum dışarı.da resmen depresyona giriyorum.
Bir iki gündür de çok çalışkanım maşallahh. İşler kalır diye korktum ondan.
Böyle kendimi motive ediyorum işte.

Cnm ilgili gercekten beni insan olarak gorecek riskli gebeliklerle basa cikabilecek bir doktor istiyorum

Bizim aksuaksu diye ikizlerini bekleyen bir arkadaşımız var o da hacettepede riskli gebelik uzmanına gidiyor ve memnun ona sorsan hangi Dr. Illa hastane Dr u olsun diyorsan pek yardım edemiycem ama mesela ankara gop ta riskli gebelik uzmanı Prof Dr Lütfü önderoğlunu önerebilirim.

Günaydın Anne adayları, sağlıklı bir gün dilerim. iki gündür bacak ağrılarım başladı, bacaklarımda yürüyecek dermanım yok...

Evet sen rahatsın. Benim eşim hiç merak Etmez ben sürekli alıp ona gösteriyorum gülümsüyor öyle.
Belki belli edemiyordur duygularını.
Seninki en azından annesine soruyormuş.
Bana ara ara böyle geliyor duygu patlamaları birilerine sarıyorum.
Kv-koca-sonra bizim aileye gelecek sıra.

bence belli etmiyodur , ilk bebek illaki o heyecan vardır içinde
daha yaşamadım duygu patlaması o da rahatlıktan
şimdilerde doğumla ilgili düşünceler sardı beni nedense
düşünüp zorlaştırmayayım diyorum kendimi kendimde dinlemiyorum sonra : ))

Bebisinin hastane cikisi ne renk. Ben bebisim icin gri beyazli almustim. O gri beyax ben mavi :) uyumlu olalim diye ona simdi mavi de aldim. Bence bir mavi bir ekru renk al.

hastane çıkışımızın biri krem renk. biri mavi renk. her renkten var. ben de geceliğimi mavi, pijamamı krem almaya karar verdim. sabahlığımın da çoğu krem. öle ortaya karışık yapayım dedim bari. hepsi mavi fazla olur sanki.

İlk kez duydum böle bisey benimde plasentam aşagi yerlesimli bu kanamalara yol açabilir normal digum yapmayi engeller ama bebegin yasayip yasamayacagini allah bilir bunla ilgisi olcagini ilk kez senden duydum..bu arada yine çocugun saglikli olup olmadigini az cok anlamak icin birsuru testler yapilio en önemlisi amniosentez zaten sende o riski gördüyse yaptırtmiştir diye düşünüyorum. .benim doktorumda riskli gebelik uzmani ama iilkkez bu kadar cahilce şeyler duydum kusura bakma.tarama testlerin iyiyse ayfintili ultrason falanda iyiyse gerisinin ne olacagini allah bilir herkez yani her hamilelik başlibasına risklidir zaten bence hemen o dojtoru degistirmwlisin bunlari sana o söylediyse..b

Gunaydin herkese ben pek giremiyorum arada sizi takip ediyorum.burada bakiyorim maşallah bebisler tosuncuk. Benim kizim 30+4 te 1515gr cikti sizce ufak bir bebekmi olur?
Merhaba cnm , bnm 32de 1.730 olduğu söylendi normal dedi doktor bence sıkılma

haklısın canım. aynen öle oluyor. gelen bebeği seviyor anne çalışıyor. o yüzden tabi gelcekler ama öle uzun uzadıya kalın demicem.

Allah şifa versin, hastanede olmak zor dediğin gbi, inş gönlünden gecen gbi evine de geçebilirsn ama gececek , yüzdün kuyruğuna geldin fedakar anne

Canım sen iyiki doğumu düşünüyorsun, yoksa birinin gelip sizi evden alıp hadi doğum vakti geldi diye alıp götürmesi gerekecek.
Keşke siz gibii bir kafam olsa. Benim koca sizden işte.
Hergün şu yatağın şeklini değiştirelim diyorum.
Değiştiririz aşkım diyo. 9 ay oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…