32 den sonra calismak işkence gibi ama yaaaaa
Hava durumu sunacak kadar durum belirtmişsinyağmursuz , karsız , güneşli ve ayazlı bir sabahtan herkese günaydınnnnn
Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri
Aralık bitmesinAz kaldı canım şurada 46 gün nedir ki. hadi bunun 15 gününü çıkar 1 ay kaldı sayılır :) aralığı yarıladık bile daha dün aralık var önümüzde diyorduk ama bak zaman geçiveriyor.
uyku problemi bazen ben çok rahat uyuyorum ama bazen hiç uyuyamıyorum örnek bugün olduğu gibi. ama gece çok dönüyorum ve tuvalete kalkıyorum o yüzden çokta kaliteli uyuduğum söylenemez.
Hava durumu sunacak kadar durum belirtmişsin
Aralık bitmesin
Bizim çok işimiz var.
Bir taraftan zaman geçsin istiyorum bir taraftan geçmesin.
günaydın sevgili anneler uzun bir ara verdim ama burdayım yazılanların bir kısmını okudum. son günler yaklaştıkça zorluklar başlamış. bende de aynı durum artık kendimi çok yorgun hissediyorum. 30+5 teyim çalışmak zorluyor gerçekten. bende artık uzmanlara hak vermeye basladım boşuna 32. haftada rapor vermiyorlar ama bende bebeğime ayırmak istiyorum iznimi.
çalışabilir raporu almadan 1 haftalık bir rapor almayı düşünüyorum. Kasılmalar, bacak-diz ağrıları oooo yok yok
Doğru valla evde insan daha halsiz hissediyor.Öyle deme ya daha c.tesi aldım çalışabilir izni. Evde oturup napcam canım sıkılır 2 ay diye kendimi motive ediyom
Cnm ilgili gercekten beni insan olarak gorecek riskli gebeliklerle basa cikabilecek bir doktor istiyorum
Evet sen rahatsın. Benim eşim hiç merak Etmez ben sürekli alıp ona gösteriyorum gülümsüyor öyle.ya aynen , daha bir sürü eksik var, hangi ara tamamlanacak günü güne ata ata daha tamamlamadım kendime gecelik bile almadım , eşim de gider bir günde hallederiz diyor ama ben ağırlaştım o kadar nasıl dolaşacam ben olmasam eşim halledemez, geçen de annesine biz daha hiç kıyafet almadık çok mu alınacak diye soruyor , Yarebbim hergünde anlatıyorum alınacakları oysa karı koca rahatız
Evet sen rahatsın. Benim eşim hiç merak Etmez ben sürekli alıp ona gösteriyorum gülümsüyor öyle.
Belki belli edemiyordur duygularını.
Seninki en azından annesine soruyormuş.
Bana ara ara böyle geliyor duygu patlamaları birilerine sarıyorum.
Kv-koca-sonra bizim aileye gelecek sıra.
Bebisinin hastane cikisi ne renk. Ben bebisim icin gri beyazli almustim. O gri beyax ben mavi :) uyumlu olalim diye ona simdi mavi de aldim. Bence bir mavi bir ekru renk al.
İlk kez duydum böle bisey benimde plasentam aşagi yerlesimli bu kanamalara yol açabilir normal digum yapmayi engeller ama bebegin yasayip yasamayacagini allah bilir bunla ilgisi olcagini ilk kez senden duydum..bu arada yine çocugun saglikli olup olmadigini az cok anlamak icin birsuru testler yapilio en önemlisi amniosentez zaten sende o riski gördüyse yaptırtmiştir diye düşünüyorum. .benim doktorumda riskli gebelik uzmani ama iilkkez bu kadar cahilce şeyler duydum kusura bakma.tarama testlerin iyiyse ayfintili ultrason falanda iyiyse gerisinin ne olacagini allah bilir herkez yani her hamilelik başlibasına risklidir zaten bence hemen o dojtoru degistirmwlisin bunlari sana o söylediyse..bArkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri
günaydın canım, uzmanlar haklı doğum sonrası izin kısa , bize düşüyor işte, yürüyemez hale gelene kadar çalışıyoz
Merhaba cnm , bnm 32de 1.730 olduğu söylendi normal dedi doktor bence sıkılmaGunaydin herkese ben pek giremiyorum arada sizi takip ediyorum.burada bakiyorim maşallah bebisler tosuncuk. Benim kizim 30+4 te 1515gr cikti sizce ufak bir bebekmi olur?
Ya ben bir de şeyi anlamıyorum bak bebişleriniz biraz büyüsün göreceksiniz mesela pikniklere yada yılbaşlarında bayramlarda filan toplaşılıyor millet çocuğu kucağından alır sen iş yapasın diye onu da hiç anlamam bana yardım etmek istiyorsan bebek benim kucağımda dursun da sen işleri yapıver bi zahmet hiç karşılaşmadım böyle biriyle sen benim bebeğime annelik yapamazsın ama bi çay servisini mesela diyim pekala yaparsın bari onu yap
Benim annem sağolsun bakar çocuklarıma ama sonrasında öyle bir laf ediyor ki bazen insanın ağrına gidiyor şurda birbirimize yakın oturuyoruz diye kv ve kp bile 3. bebeğe karıştılar sana 2 tane tam geliyor sen o şekilde onaylıyorsun diye 2 çocuk mu yapacağım yani?Yada bazıları diyor mesela "1taneyle yetinme yap bi tane daha" yani bunlar akıl verilerek olacak işler değil sen 1 tane istersin öteki belki 4-5 tane yapacak o tamamen karı-koca arasındaki bir konu bence ve diğerlerinin dahil olması kesinlikle mi kesinlikle hoşuma gitmiyor.Zaten diğerlerinin yapacağı tek şey doğan bebeğe maaşallah diyip sevmek olacak onu da yapmaya üşeniyorlarsa hiiiiiiiiç gelmesinler zerre kadar da umurumda olmaz ben kova burcuyum akraba talukat pek takmam kafama ama oldu mu da tam olsun isterim herkes üzerine düşeni yapacak zaten bu tür olaylarda insanları daha rahat tanıyorsunuz.Arkadaşlarınızı da komşularınızı da akrabalarınızı da.Ben çoğu zaman kendimi çok yalnız hissettim insanlar "yapabileceğimiz birşey var mı?" demeye korkar olmuşlar tabii herkes herkese söyleyecek değil ama söylemiyorsa da benim çevremde olmasınlar benim görüşüm böyle.
İmkanın varsa bence de iş için yardımcı tutup senin bebekle ilgilenmen daha iyi.Eşin de yardımcı olur sana büyük ihtimalle.Birkaç hafta içinde zaten insan alışıyor bebişinin huylarına,bir de uzun zaman uyuyor olacak o arada işlerini de yapabilirsin yapamadığın da kalsın sanki ne olacak yaniBizim evin halini bi görseniz
Bugun kimsecikler uyanmamisevimde son günüm yrn yine hastaneye yatacagim. Sanirim doguma kadarda yatirir. Daha cook var hic gitmek istemiorum hastane beni cok yoruyor arada böyle izin alir kacarim ins evime evinde olacaklara imreniorum suan aman dikkat edin en azindan evinizdesiniz... yaa gitmek istemiorummmmmm
Canım sen iyiki doğumu düşünüyorsun, yoksa birinin gelip sizi evden alıp hadi doğum vakti geldi diye alıp götürmesi gerekecek.bence belli etmiyodur , ilk bebek illaki o heyecan vardır içinde
daha yaşamadım duygu patlaması o da rahatlıktan
şimdilerde doğumla ilgili düşünceler sardı beni nedense
düşünüp zorlaştırmayayım diyorum kendimi kendimde dinlemiyorum sonra : ))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?