İnsaniyetle ilgili bişey bence :) bana bi geçmiş olsun demedi kadın (kv), oğlunu arıyor ona diyor geçmiş olsunSeninki daha süpermiş canım. O zaman yöreyle ilgili bir şey.
Maşallah kadına helal olsun :) Allah muhabbetinizi bozmasınYok canım 3 erkekler. Hatta 1 tane eltim var. Ama hep diyorum ben, Allah razıolsun kayınvalidemden. 4,5 yıl oldu daha bir kere tartışmamız olmamıştır maşaAllah. Hep gelinlerini tutar. Hatta gel bende kal değişiklik olur yada ben geleyim işini gücünü hafifleteyim artık son zamanların zorlanıyosundur dedi. Ben istemedim. İyiyim şimdi çok şükür dedim. Doğumdan sonra yaparsın dedim:)
Antalyalı eşim. Bende trabzonlu. Ama bence yöreyle ilgisi yok. İş; insanın kendisinde bitiyor.
Gunaydin:) 30+2 de 1580di benim bebisim normal demisti doktor seninkide normal dir benceGunaydin herkese ben pek giremiyorum arada sizi takip ediyorum.burada bakiyorim maşallah bebisler tosuncuk. Benim kizim 30+4 te 1515gr cikti sizce ufak bir bebekmi olur?
Gunaydin:) 30+2 de 1580di benim bebisim normal demisti doktor seninkide normal dir bence
Bugun kimsecikler uyanmamisevimde son günüm yrn yine hastaneye yatacagim. Sanirim doguma kadarda yatirir. Daha cook var hic gitmek istemiorum hastane beni cok yoruyor arada böyle izin alir kacarim ins evime evinde olacaklara imreniorum suan aman dikkat edin en azindan evinizdesiniz... yaa gitmek istemiorummmmmm
Oyl
öylemi diyosun.ne bileyim burada bakinca benimki pek bir minik gibi geldi bana :)
Bugun kimsecikler uyanmamisevimde son günüm yrn yine hastaneye yatacagim. Sanirim doguma kadarda yatirir. Daha cook var hic gitmek istemiorum hastane beni cok yoruyor arada böyle izin alir kacarim ins evime evinde olacaklara imreniorum suan aman dikkat edin en azindan evinizdesiniz... yaa gitmek istemiorummmmmm
Kesinlikle cnm bundan sonra hizla buyuyecek zaten merak etme sen :)Oyl
öylemi diyosun.ne bileyim burada bakinca benimki pek bir minik gibi geldi bana :)
Ya ama hastanede cidden günler gecmioCanım yaa seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah. Hastaneye de gitsen evde de olsan sonuçta bu bebiş ve senin sağlığın için. Böyle düşünürsen belki güç verir.
hadi geçmiş olsun canım annenin evinde misin ? misler gibi bakar artık sana annecigin :)Benm bebek de makat geliş pozisyonu almış ya, doktorda bi Sevinç , bahanesi temiz direk hazır oldu ya :) nefret ettim kadından ya, katta bi tane "vicdanlı" hemşire buldum yapıştım ona, diğer bi tane vardı serumu ellicekti bırak onu dedım Gözlerimi actım da .
Serumdan korkuyorum zor taktırdım, mecbur olunca fobi fln kalmıyor tbi şımarıklığa luzum yok ben de farkındayım ama sanki zevk aldı aralarından biri , cok serum aldım istemiyorum sonuncusunu dedim doktora Soralım belki çıkarır beni dedim , o zmn ben arıyorum Tedaviyi kabul etmiyor diyorum dedi, sen bana mı sinir oldun yoksa huyun mu böle dedim şaşırdı , damar yolu çıkarken de acıcak dedi gitti :) hahaha resmen zevk aldı . Sonra doktor beni taburcu etti kanama durdu fln fln katta bi Sevinç :) kurtuldular şimdiden benden :)
57 guncuk :) gerci bi daha dogum gelirse alacaklar bebisimiallah yardımcın olsun melike kolay değildir hastanede yatmak bilirim kaçmaya yer ararsın ama herşey bebeğin için unutma. hastane şu durumda acil bir durum için daha iyi emin ol,evde olduğun zaman birşey olursa kendini suçlarsın o yüzden sık dişini şunun şurasında ne kadar kaldı.
günaydın hepinize uyku tutmadı bir kere kaçınca geri gelmesi biraz uzun sürüyor :)
Ya ama hastanede cidden günler gecmiosimdiden stresi basti uykum kacti neyse bebegim sağlıklı olsunda sabretmesinide bilcem
Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri görinşallahndimi Çok kötü hissediyorum.
bir açayım dedim; bugün diş ağrısından muzdaribim kızlar
bir ara iyiydim sofrayı hazırladım; yemeği yedik başladı yine, eşime dedim sofra senin mutfağı da topla ben yatıyorum; mis yapmış mutfağı
uyusam sabah olsa da bir şey kalmasa keşke
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?