2015 Şubat Anneleri

Maşallah kadına helal olsun :) Allah muhabbetinizi bozmasın

Antalyalı eşim. Bende trabzonlu. Ama bence yöreyle ilgisi yok. İş; insanın kendisinde bitiyor.

Insanlik ayri bir sey canim kesinlikle! Benim kv haricinde iki eltim uc gorumcem var, daha oncede yazmistim degil beni arayip sormak yolda gorseler tanimazlar!

Bugun kimsecikler uyanmamis evimde son günüm yrn yine hastaneye yatacagim. Sanirim doguma kadarda yatirir. Daha cook var hic gitmek istemiorum hastane beni cok yoruyor arada böyle izin alir kacarim ins evime evinde olacaklara imreniorum suan aman dikkat edin en azindan evinizdesiniz... yaa gitmek istemiorummmmmm

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah. Hastaneye de gitsen evde de olsan sonuçta bu bebiş ve senin sağlığın için. Böyle düşünürsen belki güç verir.

günaydın hepinize uyku tutmadı bir kere kaçınca geri gelmesi biraz uzun sürüyor :)

allah yardımcın olsun melike kolay değildir hastanede yatmak bilirim kaçmaya yer ararsın ama herşey bebeğin için unutma. hastane şu durumda acil bir durum için daha iyi emin ol,evde olduğun zaman birşey olursa kendini suçlarsın o yüzden sık dişini şunun şurasında ne kadar kaldı.

Canım yaa seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcın olsun inşallah. Hastaneye de gitsen evde de olsan sonuçta bu bebiş ve senin sağlığın için. Böyle düşünürsen belki güç verir.
Ya ama hastanede cidden günler gecmio simdiden stresi basti uykum kacti neyse bebegim sağlıklı olsunda sabretmesinide bilcem

hadi geçmiş olsun canım annenin evinde misin ? misler gibi bakar artık sana annecigin :)

57 guncuk :) gerci bi daha dogum gelirse alacaklar bebisimi heran 2.bebek haberini verebilirim size :) allahtan hastanem cok temiz ilgili yemekleri falan sahane yoksa hepten cekilmezdi. Anneme uzuluorum yazik hergun oda benle kalio harap oluo kadin

Son düzenleme:
Ya ama hastanede cidden günler gecmio simdiden stresi basti uykum kacti neyse bebegim sağlıklı olsunda sabretmesinide bilcem

Canım belki herşey yolundadır evde istirahatine devam der belki Dr. Hastanede de kalsan seni oyalayacak bişiler olsa oyun falan.

Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri görinşallahndimi Çok kötü hissediyorum.

Yok valla benmki de tek erkek ilk çocuk bir de kıymeti gectik insan yerine koyuldugumuzu görmedik ki

Oy insallah gecer pis agridir da o simdi

canim insallah iyi olacak hersey az daha sabirla saglikla vaktinde kavustursun rabbm

Günaydın kızlar dün aksamdan beri başımda bi ağırlık var sanki..tansiyonum mu yukseldi acaba diye düşündüm ama 9 a 7 o da yorgunluktan heralde diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…