2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar dün aksamdan beri başımda bi ağırlık var sanki..tansiyonum mu yukseldi acaba diye düşündüm ama 9 a 7 o da yorgunluktan heralde diye düşünüyorum

Gunaydin canim düşünce de sersemlik yapiyor ya geçmiş olsun benm de her zamanki gibi ck uykum var basim catliyor uykusuzluktan

sağol canım yok artık ağlamıyorum. o an gördüm fena oldum şimdi iyiyim. ne yapalım bu kadarmış ömrü

canım ya çok üzücü , benimde muhabbet kuşum vardı eşim hediye etmişti daha bebekti aldığında 3 yıl kadar baktım sonra ben izindeyken bıraktığım ablada hastalanmış ölmüş çok üzülmüştüm son zamanlarını göremedim diye, ben olsam belki iyileşirdi diye, yeniden hatırladım , ama sende üzme kendini

Canim gunaydin... hastande yatmak zor tabi dedigin gibi izin slirsin arada moralini yuksek tut...

yağmursuz , karsız , güneşli ve ayazlı bir sabahtan herkese günaydınnnnn

Sanki hiç 2 ocak gelmicek gibi hissedıyorum ya vakit geçmiyor sanki..uyku bende hep var zaten 6:30 da uyanan insanın uykusu olmaz mi olur tabi

Az kaldı canım şurada 46 gün nedir ki. hadi bunun 15 gününü çıkar 1 ay kaldı sayılır :) aralığı yarıladık bile daha dün aralık var önümüzde diyorduk ama bak zaman geçiveriyor.
uyku problemi bazen ben çok rahat uyuyorum ama bazen hiç uyuyamıyorum örnek bugün olduğu gibi. ama gece çok dönüyorum ve tuvalete kalkıyorum o yüzden çokta kaliteli uyuduğum söylenemez.

2 ocakta izne çıkicam ya gelmek bilmedi o gün :) 2 ocaktan sonrası hızlı gecicek o kesin :) ufak ufak dogum haberleri de gelmeye başlar ocak ayı içinde Ayy çok heyecanlı :)

2 ocakta izne çıkicam ya gelmek bilmedi o gün :) 2 ocaktan sonrası hızlı gecicek o kesin :) ufak ufak dogum haberleri de gelmeye başlar ocak ayı içinde Ayy çok heyecanlı :)

32. Hafta raporunun ilk gününde bile sanki bir rahatlık çöktü canım. Psikolojik olarak bir anda etkiledi gibi. Hoş çalışmayı istiyodum sonraya ekleyebilmek için ama sürekli gergin olucaktım şimdi dönem bitene kadar biraz işim var ama en azından rapor dayanağım var diye rahat hissettim sanırım. Bir de ben olaylardan çok etkilenen biriyim bir süre stresten uzak kalmak iyi olucak gibi. Sen de fiziksel olarak yoruluyorsun anladığım kadarıyla. Psikolojik olarak rahatsan mutluysan devam et canım. Sabahları ben de en geç 7de kalkıyorum bu pazar günü bile böyle. Erken kalkmak her zaman daha iyidir. Özellikle barsakların çalışması açısından çok iyi oluyor

Günaydın kızlarrrrrr bol tepikler hepimize :) ya bana artık çok zor geliyor okula gelmek valla Litchi canım psikolojik mi bilmiyorum ama değil galiba ya demek 32. Haftada rapor vermeleri tesadüf deil yani . Gerçekten bi süre sonra dinlenmek gerekiyr ben mesrla artık bel ve sırt ağrıları çekiyorum

Ağrılar oluyor tabii de psikolojik olarak rahatsız bir ortamda olunca insanı daha çok etkiliyor. Insanların laflarına sözlerine katlanmak zorunda olmak o gerginlik içinde bulunmak zor oluyor. Hele ki bizim hislerimiz bebişi de etkiliyor. Belki çok güzel bir çalışma ortamımız olsa o ağrılara birkaç hafta daha katlanılabilir. İnşallah hepimizin iç huzuru rahat olur da mutlu mesut bebişlerimiz olur.

Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri

Özel muayenehaneye gitmek istersen Dr adı verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…