Bi de kızlar ben esimden hasta bezi istemiştim o bana lohusa kulodu getirmiş içinde pedi de var..Bu daha iyi dedi ama kullananlar daha iyi bilir hasta bezi mi yoksa bu lohusa kulodu mu daha kullanışlı
Bu da tek kullanımlık bişi..hasta bezi veriyorlarsa hastanede bu da yedek gibi olur o zamanBen kullanmadım ama kendi kullandığım iç çamaşırı tarzı dışında giymeyi sevmiyorum o yüzden hasta bezi alırım sanırım. Almayadabilirim çünkü hastanede zaten hasra bezi veriyorlar. Evde lazım olur mu bilmiyorum gece pedi uygun olursa gece pedi koyarım evde de.
elektidkciden almis esim kendi yapti. Basit birsey. Elektrikci de yapar tabi.Yaa o düğme olayı süpermiş, elektrikçiye mi soracağız acaba yapsın diye?
Bi de ocak annelerinden bazıları nevresim de koymus cantalarina koymak lazım mibende kullanmadım daha ped mi götrsem hasta bezimi karar veremedim
Bi de ocak annelerinden bazıları nevresim de koymus cantalarina koymak lazım mi
iyi bisiymis bu ya bazen zil sesine ben bile irkiliyorum. .bebis olmasa da fena fikir değil :)elektidkciden almis esim kendi yapti. Basit birsey. Elektrikci de yapar tabi.
Cidden iyi oldu cocuk uyuyunca kapatiyorum biri gelecekse aciyorum
Bu arada lütfü önderoğlunun çok iyi oldugunu duymustumAh cnm benim hacettepeye gittigimde titreme aliyor beni doktora gittigimde persisan oluorum baskadoktorda bulamiorum ozelden msj atmn mumkunmu hangi sehirde hangi doktora gidiosun
ben de koymam heralde ya onu koy bunu koy koca bi valiz olacakbir kaç listede bende okudum nevresim ama gerek yok bence ne olursa olsun hastane ortamı 2 gün için o kadar ayrıntıya gerek
Asiri agamadikca panik olmuyorsun. YuZyildir bebek bakmissin gibi bakiyorsun. Ama gazi tutunca ne yapacagini bilemezsen fena. Sure okuyup evde gezdiiyorduk. Ama sussun diye gergin olursan agliyor. Aglamasi normal kucagimda guvende diye duunursen biraz aglayip susuyor. Ruh halin direk geciyor yaniBende Başkasınınkini duyunca çok kötü oluyorum,geriliyorum.
@iremguzum gelse söyler kendimizinki ağlayınca nasıl oluyormuşuz. Ayrıca S serefraz85 vemattika da bilirler.
Ay ne korkunç insanlar var ya yazık günah değil mi o kadına bebeğine nasıl böyle vicdanSiz olunur aklim almıyorBu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmazbogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina
ben de koymam heralde ya onu koy bunu koy koca bi valiz olacak
Harikasın yaa ben bunu eşime söylüyorum hemenelektidkciden almis esim kendi yapti. Basit birsey. Elektrikci de yapar tabi.
Cidden iyi oldu cocuk uyuyunca kapatiyorum biri gelecekse aciyorum
Teşekkür ederim inşallah güzel haberlerini alırız:)Bendede var canım enfeksiyon fitil kıllanıyorum bende 5 gündür cuma kontrolüm var geçmiş olması için dua ediyorum bende eğer geçtiyse kullandığım fitili sanada öneririm doktor onayıyla kullanırsın canım
Hepsi öyle değildir. Benim arkadaşımda yeni doğum yaptıyaaa birde ne banyo yapabilcen doğru düzgün ne de kendine bakabilcenbirbirimize alışana kadar hep yapışık ikiz gibi gezebiliriz okuyorum da doğum yapanların yazılarını sabahlara kadar kucaktan inmiyorlarmış. bazıları memede uyuyormuş falan eşlere çok iş düşüyor bu durumda işte umarım babalık içgüdüleri tavan yapar
Hapla geçti ama. Bugün içmedim sıkıntı yaşamadım.demek bebecik şekil değiştirdi.esoba mide yanmasını nasıl geçirmiştin,anam ne yesem kar etmiyor,boğazımda bişey var düğüm düğüm
Bu yeni idarecimize cok sinir oldum bugün. Arkadas dogum sonrasi izninden döndü o yokken olan arkadasin programı aynen vermisler üc haftadır degistrtmek icin yırtònıyor kadın. Tum günü full ders olan bigünü varmış süt iznini kullandrmada sorun cikartmis adam. Dersin varken kullanamazsin bos ders araligin oldugu gunler kullan diyomus.programimi ona gore yapin kucucuk bebegim butun gun ac mi kalcak diyomus kadincagiz adam (!) baska alternatifler dene demis ya saka gibi bu kadar vicdansizlik olmazbogasim geldi resmen yasal hakkı ona göre program yapmak zorundasin sonra degscek ogretmenler var diye bekletip magdur ediyo yetmiyo idare edecegine dalga gecer gibi tavir. Rapor hakki da btnisti dogum oncesnden nasil sıkıntılı üzgün ta nerden esi getrdi cocugu emsin diye bu soğukta pis mikrop yuvasina
Hepsi öyle değildir. Benim arkadaşımda yeni doğum yaptı
Hep uyuyor diyor. Gece kendisi uyandırıp emziriyormuş.iki üç gün sabaha kadar başında beklemiş sonra uyumuş.
Babası hastalandı diye annesi gitmiş yalnız kalmış. Evde bebek arabasına koyuyorum yanımda uyuyor bende yemek yapıyorum diyor.
Özel işlerini de eşi gelince yapıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?