2015 Şubat Anneleri

yok valla birakamam ki ben bu diyet isini elimde deil
hiç yemiyorum diyemem ama tadina abkiyorum kendimi tutmasam simdiye 75 i bulmustum kesin
bunu bide geri vermesi var, dikkat etdgigim ahlde nasil sistim ben,bide madalyonun oteki yuzu var seker hastaligi korkusu
ben birakamam bu diyeti : )) ben biraksam diyet beni birakmaz

Bana da sordu arkadaşlarım hastaneye gelenler için ne yapıcaksın diye. Deney tüpü içine draje koyucam dedim onu eve gelenlere yapardın dediler. Sanırım bebek arabası şekeri istiyorlar. Onu da nereden bulacaksam.

:) Ben hastaneye ve eve geçmiş olsuna gelenlere o hazırladığım şekerlerden vericem,mevlidede bişeyler yaptırıcam ona bende karar veremedim ...

kıyafetleri attında makinaya bi keçeden yaptığın bebek şekerinin fotosunu atamadın :)

bendede yok kiz kimse tatlim
biz ikimiz ayni kaderi paylasiyoz
kiz ben acirim ama yazikdir , elimden geleni yapmaya çalisirim kim bisey istese

Bende hastane için düşünüyorum cnm evde Tayt falan giderim diye düşünüyorum

Ama öyle yaşanır mı kız ben boğazımı tutarak buldum yolu denemeye çalıştığım diyetler 2. Gün fos diye indi form tutmanın yolunu az yemek yemekte buldum.

Hamileliğimin 34. haftası içindeyim.
Bebeğimi kucağıma almama 42 gün kaldı.

Eğer bebeğiniz bugün doğarsa sadece rahminizden dış dünyaya etkin bir geçiş yapabilir durumda olmayacak aynı zamanda hastalıklara karşı direnç gösterebilecektir. Bugün hamileliğinizin 8. ayı bitiyor. Hamilelik sürecinizde son düzlüğe girdiniz. Bol miktarda su içmeniz, ödem ve şişliklere karşı size yararlı olacaktır.

Bebeğimin yaklaşık ağırlığı : 2200 gr. - Yaklaşık

Telefonda bir takvim daha var ondada 34. Hafta 9 ay Başlangıcı yazıyor ilginç

Su için diyor, günde 3 litre bitiyor bide gece Kalkıp içiyorum 3 bardak wc'den hiç çıkmıyorum içimden devamlı içesin geliyor aşeriyorum resmen kütür kütür buz yiyorum bide

Ama öyle yaşanır mı kız ben boğazımı tutarak buldum yolu denemeye çalıştığım diyetler 2. Gün fos diye indi form tutmanın yolunu az yemek yemekte buldum.
kiz ayni seyden bahsediyoz aslinda
bende az yiyorum, SIKI diyete dogumdan sonra basluycam, omur boyu deil,i bi kaç ayda hallederim istedigim gibi olurum : )
sonrada senin dedigin gibi az yerim hareket ederim yaz gelir zaten
ne sis yanar ne keba p : )))

bendede yok kiz kimse tatlim
biz ikimiz ayni kaderi paylasiyoz
kiz ben acirim ama yazikdir , elimden geleni yapmaya çalisirim kim bisey istese
Ben çok ezildiğinden demekki gülüyorum ama o eski halimden cidden eser yok acıma acınacak hale gelirsin demişler ya aynen öyle. Arkada destek kuvvet olmayınca kendi kendimi korumaya çalıştım.

Hah bak anlaştık ben Çözümü böyle buldum mesela diyet döneminde 1 dilim keki ortadan bölüp diyetteyim diyordum şimdi demiyorum çünkü istem dışı bi hareketle yemiyorum... Aza kanaat ediyorum

ya maddi durumu anlıyorum ama maaşımız öyle 5bin falan değil ki. şurda dönemin kapanmasına ne kalmış 1 ay ücretsiz alsa bir maaş onları ne kadar kurtarır. ücretsiz almayan arkadaş 4 aylıkken başladı 5.ayda da emmeyi bıraktı cocuk. devlete aatanmaya boşuna uğraşmıyoruz en azından ek gıdaya başlayana kadar alınmalı. dediğim gibi bir maaşla kim kurtuluyor. kredi aksasa da olur. ben sonradan bulunca böyle düşünüyor olabilirim. herkesin kendi düşüncesi tabi ki

Ben çok ezildiğinden demekki gülüyorum ama o eski halimden cidden eser yok acıma acınacak hale gelirsin demişler ya aynen öyle. Arkada destek kuvvet olmayınca kendi kendimi korumaya çalıştım.
kiyamam yaa
valla kimsem yok ama ezen çizende yok : )
sadece hayatin ta kendisi acimasiz helede kimsen yoksa ..

bir duş aldım da rahatladım. hergün almaya çalışıyorum ama bu seferde saçlarım çok uzun olduğundan kurutmaya üşeniyorum doğum sonrası eşimi ikna edebilirsem kestiricem.

canim bilemiyorum ki herkesin kendi hayatı sıkıntısı farklı farkli dedigin doğru da bazen üçün besin bile eksikliği elzem oluyor annesi bakıyor onun bebisine öyle olmasa hemen döneblr miydi bilemiyorum rabbim herkes icin kolaylık versin insallah zor işler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…