yok valla birakamam ki ben bu diyet isini elimde deilYa kuzum bırakın şu diyet işlerinioturup 1 kilo ceviz yesen de kilo yapar 1 tabak pilav yesen de herşeyim fazlası zarar, az ye temiz ye peygamber efendimiz bile günde iki öğün yermiş aç oturmaz tokta kalkmazmış.
Bana da sordu arkadaşlarım hastaneye gelenler için ne yapıcaksın diye. Deney tüpü içine draje koyucam dedim onu eve gelenlere yapardın dediler. Sanırım bebek arabası şekeri istiyorlar. Onu da nereden bulacaksam.
Bu akşamda kıyafetleri attım makinayaAllahım sağlıkla kullanmayı nasip etsin bu arada battaniyesi renklisi beyazı derken 6 defa makina çalıştırdım. Evin halini görmeniz lazım heryer pazar gibi oldu balkona asmadım
bendede yok kiz kimse tatlimVah anam bacım ben hepimizden garibim kimsem yok maalesefilk çocukta bende öyleydim ağlardım sızlardım yalnızdım ne zaman doğum yaptım yıllar geçti, Rabbim güç kuvvet verdi ağlamak şurda dursun kimseye acımaz oldum. Duygusuz oldum... Daha şey oldum ne derler ya hani bi teyze vardı dominant işte ondan
Anneler ağlamaz, annelerin başı sıkışmaz zamanı gelince sert zamanı gelince merhamet ederler.Yine saçmaladım
Bende hastane için düşünüyorum cnm evde Tayt falan giderim diye düşünüyorumben mağazada incelediğimde satıcı kılıfların çıkarıldığını söylemişti
internette naldımya belki depodan hiç çıkarılmamıştır zaten köpükleri bantları falan hala yapışık havasızlıktan kokuyordur
bana pozisyonunu söylemedi bu hafta ama normal istediğimi bildiği için normale göre yönlendiriyor yapacaklarım konusunda
arkadaşım 9 ay boyunca kola içmişti ben kolayı normalde sevmediğimden içemiyorum ama nescafe çay kahve bunları abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi doktorum
günde 1 er fincan içerdim eskiden,
şimdi o da kalmadı bende
sadece türk kahvesi ve çok açık çay içiyorum denk geldiğinde
bence yenisini alma canım
onları giy evde biri gelecek olursa üzerine ya sabahlığını alırsın yada evde giydiğin bir üstlük geçirirsin olur biter
ben lohusa geceliği pijaması almayı düşünmüyordum
zaten aldığım bir takım pijama normal S beden pijama
ama istediğim gibi model bulamadım mecburen alacağım şimdi
zaten eve geçince kendi kıyafetlerimi giyeceğim geceliği hastane için alıyorum
Ama öyle yaşanır mı kızyok valla birakamam ki ben bu diyet isini elimde deil
hiç yemiyorum diyemem ama tadina abkiyorum kendimi tutmasam simdiye 75 i bulmustum kesin
bunu bide geri vermesi var, dikkat etdgigim ahlde nasil sistim ben,bide madalyonun oteki yuzu var seker hastaligi korkusu
ben birakamam bu diyeti : )) ben biraksam diyet beni birakmaz
Genç anne :) maşallah20 yaşımdayım canım :) 1 ay önce 19 dum ama
kiz ayni seyden bahsediyoz aslindaAma öyle yaşanır mı kızben boğazımı tutarak buldum yolu denemeye çalıştığım diyetler 2. Gün fos diye indi form tutmanın yolunu az yemek yemekte buldum.
Ben çok ezildiğinden demekkibendede yok kiz kimse tatlim
biz ikimiz ayni kaderi paylasiyoz
kiz ben acirim ama yazikdir , elimden geleni yapmaya çalisirim kim bisey istese
Hah bak anlaştıkkiz ayni seyden bahsediyoz aslinda
bende az yiyorum, SIKI diyete dogumdan sonra basluycam, omur boyu deil,i bi kaç ayda hallederim istedigim gibi olurum : )
sonrada senin dedigin gibi az yerim hareket ederim yaz gelir zaten
ne sis yanar ne keba p : )))
ya maddi durumu anlıyorum ama maaşımız öyle 5bin falan değil ki. şurda dönemin kapanmasına ne kalmış 1 ay ücretsiz alsa bir maaş onları ne kadar kurtarır. ücretsiz almayan arkadaş 4 aylıkken başladı 5.ayda da emmeyi bıraktı cocuk. devlete aatanmaya boşuna uğraşmıyoruz en azından ek gıdaya başlayana kadar alınmalı. dediğim gibi bir maaşla kim kurtuluyor. kredi aksasa da olur. ben sonradan bulunca böyle düşünüyor olabilirim. herkesin kendi düşüncesi tabi kisanırım maddi olarak ücretsiz izin almaya şartları uygun degil ki döndü izni bitince. Idareci daha degsmez bizim o değişim süreci bitti bu sonuncu artik kadrolu gelen yeri saglam yani. Biz ne yapicaz bakalım sıra bize gelince bize de sorun cikarablcek tipler gerçi ben yasına kadar ücretsiz almak istiyorum eylulden subata kadar ama bizim de kredi vb odemesi var kızımın okul masrafı var onu da alıştığı yerden almak istemiyorum ama hak gecsin de istemiyorum ikisinde de yasina dek yanlarında olayim istiyorum bakalım rabbim yardım etsin cumlemize
Ahahahahahah ayy kuzum iyki hatırlattın bekle hemen geliyokıyafetleri attında makinaya bi keçeden yaptığın bebek şekerinin fotosunu atamadın :)
kiyamam yaaBen çok ezildiğinden demekkigülüyorum ama o eski halimden cidden eser yok acıma acınacak hale gelirsin demişler ya aynen öyle. Arkada destek kuvvet olmayınca kendi kendimi korumaya çalıştım.
Teşekkürler canımgüle güle kullan,buda çok şeker görünmüş :)
Canım mesaj attım sana mesajlarına bakkıyafetleri attında makinaya bi keçeden yaptığın bebek şekerinin fotosunu atamadın :)
ya maddi durumu anlıyorum ama maaşımız öyle 5bin falan değil ki. şurda dönemin kapanmasına ne kalmış 1 ay ücretsiz alsa bir maaş onları ne kadar kurtarır. ücretsiz almayan arkadaş 4 aylıkken başladı 5.ayda da emmeyi bıraktı cocuk. devlete aatanmaya boşuna uğraşmıyoruz en azından ek gıdaya başlayana kadar alınmalı. dediğim gibi bir maaşla kim kurtuluyor. kredi aksasa da olur. ben sonradan bulunca böyle düşünüyor olabilirim. herkesin kendi düşüncesi tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?