Geldi geldi :) bir güzeller ki anlatamam . Bu kadar beklemiyordum . Sanırım 15 tane falan söylemiştim. İçinden iki tanesini çok beğenmedim ama diğerleri şahane.
Bak bunların fotoğrafını çekmiştim:)
hastaneye gelenler için şeker,çikolata, hatta ben yaptım,pembiş hazır tüllerden alıp i.ine 2 çikolata koydum,papatyalı çiçeklerle bağladım,bide lohusa şerbeti yapıcaz...
Normalde alaturka kullananlar doğumda çok daha rahat edicek . Benim gittiğim derslerde bütün ebeler ısrarla eğer varsa kullanın dedi. Bebek daha rahat doğum yoluna giriyormuş.
Gittiğim Pilates dersinde sürekli çömelme hareketi yapıyoruz :)
geldi mi pizzan? biz yedik yemeğimizi nihayet geldm kendime :))
Ters olsa da dönmesini sağlar mı ki?
Aaa ben hatırlamıyorum o arkadaşı. İnş kötü bişey olmamıştır bebişine?Toksoplazma riski yüzünden canım. Çiğ etten geçiyor. İçin rahat etmezse birkaç gün sonra toksoplazma testi yaptır kanında. IgM olanını yaptır. Ilk başlarda yaptırdın mı? Igg olanı pozitifse toksoplazma etkilemeyebilir yine de test yaptırmak lazım. Hani bir arkadaş vardı toksoplazma dahil bazı testler yaptırmıştı da Dr u risk görüp amniyosentez istemişti. Sonrasını hatırlarsınız. O yüzden çok dikkatli olmak gerekiyor. Çip ete bile dokunmamalı. Sebzeler iyice yıkanmalı.
Zefiranı bizde labda kullanırdık el, tezgah temizliğinde falan ama günlük hayatta kullanmak bağışıklık sisteminin zayıf kalmasına neden olmaz mı?Evdeki herşeyi dezenfekte edebilirsiniz bununla. Teyzem çok kullanırdı ona da kadın doğum Dr u önermiş özellikle sılusyonunu hazırlayıp çantasında taşırdı gittiği yerlerde tuvalete falan girerse onu kullanırdı. Bebiş eşyalarını da onunla dezenfekte edebiliriz ama sığır mikrop da iyi değil yani abartmamak lazım. Annen hemşireyse kesin biliyordur zefiranı.
Hayırlı geceler :)
Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.
Eşim arkadaşı ile buluşacakmış gelmedi henüz.
İçlendim kimsem yok başıma bir şey gelse diye. Kimse beni merak etmiyor.
Eşim zaten merak etmiyor hiç, bu evde yalnız,ağrısı sızısı olur mu başına bir şey gelir mi diye.
Aaa ben hatırlamıyorum o arkadaşı. İnş kötü bişey olmamıştır bebişine?
Zefiranı bizde labda kullanırdık el, tezgah temizliğinde falan ama günlük hayatta kullanmak bağışıklık sisteminin zayıf kalmasına neden olmaz mı?
Canım maşallah bebişine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin döner inşallah 36 haftaya kadar dönüyormuş bebekler genelde benim doktorum 36. Haftada gel bakalım dönmüş mü dedi :) inşallah senin bebiş de annesini üzmez de döner :)Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
ben bi ara SIKI kratayciydim kiz , karatay karbonhdrat kilo yapar diyoryoo şeker kilo yapar diyor : ))) gerçi karatay ekmek yemeyin diyor da neyse orasını karıştırmadım ben : ))
yok bunun sevmekle alakasi yok kiBenim doktor ilaç sevmiyo galiba. Versedeniçsem bende D vitamini. Eksik mi onuda bilmiyorum ama
150 aldım canım diğer beğendiğimde bu gibi ama daha zarif bundan
Ya kuzum bırakın şu diyet işleriniben bi ara SIKI kratayciydim kiz , karatay karbonhdrat kilo yapar diyor
karbonhidrat deyincede ne oldugu malum,un seker pirinç patates vs
Geldi geldi :) bir güzeller ki anlatamam . Bu kadar beklemiyordum . Sanırım 15 tane falan söylemiştim. İçinden iki tanesini çok beğenmedim ama diğerleri şahane.
Bak bunların fotoğrafını çekmiştim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?