2015 Şubat Anneleri

Geldi geldi :) bir güzeller ki anlatamam . Bu kadar beklemiyordum . Sanırım 15 tane falan söylemiştim. İçinden iki tanesini çok beğenmedim ama diğerleri şahane.
Bak bunların fotoğrafını çekmiştim:)

Bunlarıda buldum

Eklentiler

• image.webp
    28,3 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 76
hastaneye gelenler için şeker,çikolata, hatta ben yaptım,pembiş hazır tüllerden alıp i.ine 2 çikolata koydum,papatyalı çiçeklerle bağladım,bide lohusa şerbeti yapıcaz...

Bana da sordu arkadaşlarım hastaneye gelenler için ne yapıcaksın diye. Deney tüpü içine draje koyucam dedim onu eve gelenlere yapardın dediler. Sanırım bebek arabası şekeri istiyorlar. Onu da nereden bulacaksam.

Ters olsa da dönmesini sağlar mı ki?

Aaa ben hatırlamıyorum o arkadaşı. İnş kötü bişey olmamıştır bebişine?

Zefiranı bizde labda kullanırdık el, tezgah temizliğinde falan ama günlük hayatta kullanmak bağışıklık sisteminin zayıf kalmasına neden olmaz mı?

Beni de arayan soran yok bu nasıl iştir anlamadım. Annemi ne zaman arasam ya biryerde oturmada oluyor ya birinin yardımına gitmiş oluyor. Telefonlarımızı birbirimize versek mi buraya giremezsek bari siz ararsınız ne oldu diye

Zaten hastanede kullanılıyor çoğunlukla canım benim. Bir de işte özel dezenfeksiyon isteyen durumlarda Dr veriyormuş.

Canım maşallah bebişine :) Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin döner inşallah 36 haftaya kadar dönüyormuş bebekler genelde benim doktorum 36. Haftada gel bakalım dönmüş mü dedi :) inşallah senin bebiş de annesini üzmez de döner :)

Vah anam bacım ben hepimizden garibim kimsem yok maalesef ilk çocukta bende öyleydim ağlardım sızlardım yalnızdım ne zaman doğum yaptım yıllar geçti, Rabbim güç kuvvet verdi ağlamak şurda dursun kimseye acımaz oldum. Duygusuz oldum... Daha şey oldum ne derler ya hani bi teyze vardı dominant işte ondan

Anneler ağlamaz, annelerin başı sıkışmaz zamanı gelince sert zamanı gelince merhamet ederler. Yine saçmaladım

Benim doktor ilaç sevmiyo galiba. Versedeniçsem bende D vitamini. Eksik mi onuda bilmiyorum ama
yok bunun sevmekle alakasi yok ki
hiçç ilaç sevmeeyn bi dr um var benim ( once konusu geçmisti pediatre kednisi ) o oneriyorsa eger gerekli demekdir
bu arada ben hala içmedim iyimi, çantamda duruyor
gidip içeyim
bana D vit yazan jinekolog tabi pediatre deil : )

Yarın öteki drdan randevu aldim hani su erkenden rapor vermek isteyen vardi ya sezeryan delisi:) dogum sonrasi icin rapor gerektgnde destek kuvvet lazım olcak Allah var o kadin bu tip konuarda daha ılımlı. Onu oneren arkadssm da birakma onu unuttrma kendni dedi yarın da dersim az hem de beni ruhsal olarak en cok yoran sınıfta dersim bi taşla iki kus hesabi sevk alayim kadina kendmi bi hatrlataym dedim yalniz rapor icin niye gelmedin diyecek o kısmı nasl atlataym onu dusunuyorum sehir disindaydim o sırada öyle hallettim falan mi desem ki

ben bi ara SIKI kratayciydim kiz , karatay karbonhdrat kilo yapar diyor
karbonhidrat deyincede ne oldugu malum,un seker pirinç patates vs
Ya kuzum bırakın şu diyet işlerini oturup 1 kilo ceviz yesen de kilo yapar 1 tabak pilav yesen de herşeyim fazlası zarar, az ye temiz ye peygamber efendimiz bile günde iki öğün yermiş aç oturmaz tokta kalkmazmış.

Geldi geldi :) bir güzeller ki anlatamam . Bu kadar beklemiyordum . Sanırım 15 tane falan söylemiştim. İçinden iki tanesini çok beğenmedim ama diğerleri şahane.
Bak bunların fotoğrafını çekmiştim:)

süperler hele şu leopar desenli çok güzel,güle güle giysin bebişin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…