2015 Şubat Anneleri

aa siz o tarihte mi çagırdınız ben unutmuşum sata göre geldim de
istese bakar kime gitmişsiz diye sanırım ama uğraşacaklarını sanmam

Evet senin taktik daha güvenilir gibi peki bunlar 32 calisabilir yazdiginda sgkya düşen bir şey yok henüz diymi neticede ben kurumuma ibraz etmemiş oluyorm. Misal gecen haftasonundan onumuz haftasonu ttarihine hazrlayip verdi asil doktorum bana calsablir raporynu tekrar gelme bosa diye. Zamani gelince kurumuna verrsin dedi ben sordum hatta siz erkenden ileri tarihe yazinca sisteme dusmesin diye yoo bu rapor sistene girmiyo ki dedi calisamaz raporu sisteme dusuyor dedi. Buna dayanarak elimde iki ayri drdan rapor olsa da hangsni verrsem o gecerli olcaktr herhalde o da benm ibraz tarihimi baglar diymi

yok once okul mbbise giriyor sinra sgk vs. Diye biliyorum. Yani ugrassa ogrnir de basit is degil. Takilma sen. Ben iki dr.a gittigimi soyluyorum da siz yogundunuz diyorum birine. Birine evime yakindi dayanamadim.gittm diyorum. Bisey olmaz

yok once okul mbbise giriyor sinra sgk vs. Diye biliyorum. Yani ugrassa ogrnir de basit is degil. Takilma sen. Ben iki dr.a gittigimi soyluyorum da siz yogundunuz diyorum birine. Birine evime yakindi dayanamadim.gittm diyorum. Bisey olmaz

tamam o zaman yazsin bu da rapor bisey olmaz ben yine esas doktorumun verdgini okula ibraz ederim hem bu kadını da isgillendirmems olurum durduk yere benim hafiyeligime de düşmez böylece:) hey yarabbm izin bitince rapor alma umuduyla kirk tilki dolandir kafanda düştüğumuz hale bak

Ben geldimmmmmm
Doğurdum desem hepiniz yarın nasılda şaşırır panik olursunuz dimi

.
.

.
.
.

Ama şükür doğurmadım kızlar
O gün litch öle yazınca cidden yazdığımda öle kötü etkileyecek bişi olmadığı için cidden birden alındım sanki o etkileniyorum demiş sende inadına mı yazdın der gibi algıladım belkide hassas bir anımdı bir alındım hani ama gelmeyişim ondan değil. Dün akşam bugün gelecekleri söyleyen misafir oldu. Eşimin okul müdürünün karısı bni merak ediormuş tanışmk istemiş gelecez dediler başka bir öğretmen eşiyle bişi yapma o halinle sakın dediler Allahları var ablalar ama ben kurabiş yapayım dedim tatlı tuzlu iki çeşit hem bnm kocişte seviyor böyle çay yanı işleri diye. Ama onları yaptım snrada evi süpürdük eşimle benim belim koptu zaten midemde çok yanıyor cayır cayır kızlar ne yesem kar etmiyor herşey yakıyor yediklerim bile resmen kor ateş yutuyormuş gibi yaka yaka iniyor mide suyum ağzıma geliyor öğürtürüyor beni Derken gece gece kocişin film izleme hevesi gelmişti 3 e kadar film izledik yattık. Ben 10 da uyandım lavabo fln yıkadım toz aldım vs. ablalar geldi 1-1.5 saat oturdular sohbet tanışma derken onlar gittiler. Sonra bnde sohbetim vardı oraya gittim geldim tembellik yaptım yemek yapamadım die eşim saolsun dışarı yemeğe götürdü. Geldik eve kalça kemiğim kuyruk sokumum ve belim ağrıyordu uzanmıştım uyumuşum snra uyandım mide öğürtüsüyle çok kötüyüm soda içtim 2 tane ama banamısın demedi midem rennie bile artık fayda etmiyor şimdi gidip 2 tane birden rennie çiğnicem gündüzde sohbete giderken 1 tane çiğnedim ama kesmemişti.

Velhasıl kelam yine çok yazdım ama küsmedim yani kimseye o an alındığım için çıktım snrada işte olaylar gelişince gelemedim. Benim kemikler ağrımaya başladılar ara ara kollarımda flnda oluyor ağrı, kollarım erken yoruluyor sanırım oğlum iliklerime kadar kalsiyumu sömürmeye başladı zaten artık hareketleri can yakıcıda oluyor güçleniyor sıpazadem benim

Bu kadar çene yaptım özleminiz gitmiştir sanırım özleyin beni güzel annişler yarına grşrz hayırlı geceler herkese.

amin canım saol :) dün gece yatak yorgan yumrukladım ağrıdan bugün iyiyim daha :)

geçmiş olsun canım diş kötüdür ya ihmal etme görün mutlaka : ) ; )
bnmde midem kötü her öğrenen çocuk saçlanıyor ondan diyorlar bnm 16. haftadan beri var yanma ne kılmış bitmedi midem geçmedi bu çocuk teyzelere bakarsam maymum gibi doğması lazım bu kadar yanmaya

Kızlarrr uyudunuz dimi Benim uykum gelmedi. Komşum geldi bebeğiyle bugün, göğsüme yasladım 1-1,5 saat uyudu uyanmadan. Buldun tabi doğal yastık uyursun dedim:) yarında banyo yaptırcaz inşaAllah. Sonra kardeşim geldi eşiyle. Çay içtik falan. Ben hastanede dağıtmak için sadece çikolata yapıcam. Eminönünde alcam yeri buldum eşim bi ara gitcek alcak. Üstüne HOŞGELDİN İKRA ESMA yazdırcam eşime:) bide mor konsept belirledim. Mor çiçekli kapı süsü, morlu grili parlak balın aldım, çikolataya kaplıycam kağıdıda morlu yaptırcam inşaAllah:) mevlüdünde ayrıntıya girmeyi düşünüyorum. Herkese kağıt poşet hazırlıycam. İçinde 1 Yasin-i Şerif, fotoğraflı magnet, belki şeker hamurlu kurabiye, bikaç bişey daha koyup gelenlere dağıtmak istiyorum kısmetse.
Bu arada bana da bu aralar sancı girmeye başladı. Oturduğum yerden bi satte kalkamıyorum sol kalça ağrım yüzünden. Bide hapşırınca altıma kaçırıyorum:) eşim de doğurmayasın diyo:) göğüs uçlarımda minnacık süt geldi bugün. Onu söyleyince benimki bi panikledi:) dedim cuma kontrol var ama bunlar normal şeyler.

Nerede kaldın milleti meraklandırdın?
Dedim ben küsmez diye
Tanımışım seni demek.
Miden için benim hapı dene

S Sond niye uyaniksin kardes. Yat uyu bebek icerdeyken : ))
Tabi ben de uyuyayim.
Telefonun isigina tepki veriyor bu bebe karanlikta

S Sond niye uyaniksin kardes. Yat uyu bebek icerdeyken : ))
Tabi ben de uyuyayim.
Telefonun isigina tepki veriyor bu bebe karanlikta
Uyuyamadım.burnum tıkanlı birde ev çok sıcak değil ama yanıyorum. Islandım bugün hasta mı olucam nedir?
Sende uyanıksın. Senin çocuk Var gerçi belki o uyanmıştır.
Evde su yok. Var olan bütün sıvıları tükettim. Yarım kutu süt,2 kutu m.suyu ve soda ama geçmedi susuzluğum. Normalde meyve suyu içmem mecburiyetten içtim.
Dolapta Zemzem suyu vardı arkadaş bebek için getirmişti mecburen bir bardak ondan içtim. Kesmedi.
Resmen annesinden yemek bekleyen kuşlar gibi ağzım açık tavana bakıyorum.

Devlet hastanesi değil di mi gittiğin yerler? Aynı hastanede olsa bilirler yoksa muayenehaneye gidiyorsan haberleri bile olmaz.

Aynen öyle. Başka taraftan rapor aldım da demek zorunda kalmazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…