2015 Şubat Anneleri

Evet canim beni 32. Haftada aldi nts ye doktor iki kere girdim simdilik 10 gun sonra tekrar girecegim
benim de bugün kontrolüm bakalım beni de alcak mı.normalde daha önce girmem gerekiyodu diye biliyorum ben ama sanki gecikti gibi benim dr :S

Amannn. Kız ben ayakta zorla duruyorum pizza nasıl yapıcam. Hele şu anda ağrımadık yerim yok. Neyseki dün gaza geldim yemek yaptım ondan kalmıştı da yedim.

valla ne diyelim doğumdan sonra vakit bulduğun bir zaman olsun bari : ))

Canımmmmmmm Hoşgeldin. Seni kırmak üzmek istemedim ki ben özür dilerim tekrar

Günaydın herbikeslere kızanı hazırlayıp okula birakcam sonra da dra yallah belki biraz avm gezerim bugün benim günüm olsun bari

@InzaR hosgeldin kız catllattin.milleti

Devlet hastanesi değil di mi gittiğin yerler? Aynı hastanede olsa bilirler yoksa muayenehaneye gidiyorsan haberleri bile olmaz.

yok kuzum ikisi de özel hastane farklı hastane ama ikisi de sgk kapsamında ya ondan dert edindiydim

ben de dogumda duyulan acının benzeri kamyon carptiginda hissedilen acı ile ayni diye bisi okumuştum. .anne olmak kolay iş değil gerçekten

Günaydın cümletennn
Ben 28 ocağa kadar nasıl beklicem
Kemiklerim birbirinden ayrılıyor
Nasıl bi acıdır bu.
Bugün 34 haftamız bitti.
En son 31 de gitmiştik
36 da gidicez bidaha
Zaten gittikten bi süre sonra doğum olucak
Benim doktorum ne kadar vurdumduymaz ya
Milletinki benim haftamda, iki haftada bir çağırıyor. Ama ben hala ayda bir gidiyorum
Bu arada biz nst ye gerek olursa giricekmişiz. En son sancım var diye gittiğimde sokmuştu. Bi dahada olacağını zannetmiyorum

bende normal wc kullanıyorum klozeti hiç sevmiyorum nedense, tesadüfen iyi bişey yapıyomuşum demekki : )) ne güzel

Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?

eşin niye böyle rahat davranıyor , hem daha önceden de yaşadığın olumsuzluklar varken ??

vurdumduymaz değildir de canım bi risk görmemiştir belki. benim doktorumda şekerim yüksek çıktığında 2 hafta sonraya çağırdı. insülinle falan düzene girince yine 4 hafta sonra gel dedi. demekki risk yok diye rahatladım bende.
seni de 36dan sonra 2 haftada bir çağırır bence

Geçmiş olsun Rüyacım.. Eskilerin öksürük geçirme yöntemi saf yündür bizde.. Saf yün sararlar göğüs ve sırtlarına,kesilir öksürükleri.. Yeni moda siyah turpum oyup,altını delip içine bal koyup süzülen baldan içmek.. Bal-zencefil-limon-çörek otu karışımı var bir de.. Dayanamayacak durumdaysan randevunu erkene al bence.. Geçmiş olsun tekrar

günaydın kızlar, dün öğlenden beri midem acayip yanıyor marmara çırası gibi, iki kere de mide suyum geldi ıgg ne pis bişey

size rüyamı anlatayım,

küçük küçük kabinlerden oluşan büyük bi salondayım kabinler siyah perdelerle birbirinden ayrılmış ve içerisi karanlığa yakın loş ışık , orada ameliyat yapıyolar bende izliyorum sonra beni de bi kabine alıyolar sende ameliyat olacaksın diyolar , ama ben neyden ameliyat olucam bilmiyorum niye burdayım hem doktorum kim benim kendi doktorumu isterim diyorum , hemşire de bana bacağınızdaki damar tıkalı kan gitmiyor acil almamız lazım, acilde hangi doktor varsa o yapacak ameliyatı diyor sonra aklıma geliyo acaba geçenlerde bacağım ağrımıştı onun için mi beni ameliyata alacaklar diyorum kendi kendime, ve doktor geliyor , kimmiş doktor ?? kerem bursin

teşekkür ederim canım :)
ballı tarifleri deneyemiyorum malesef, şeker çıktı ya bende insülin kullanıyorum şimdi, kaş yaparken göz çıkarmayım diye uzak duruyorum baldan. öksürürken nefessiz kalıyorum o derece kötüyüm, olmadı yarına değiştireyim randevumu.

ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde

günaydın olsun sizlere :) saçımı kurutmadan yatarsam böyle baş ağrısıyla kalkarım işte neyse sağlık olsun şimdi pattis haşlıyorum kahvaltıda onu yicem canım çekti
yarın doktor randevum var,bakalım kaçıncı haftadan sonra her hafta çağıracak.ay az mı kaldı ne :) daha toplasan kaç kere gidicez ki doktora :)

Süper yaa. Ne biliçaltıymış maşallah.

Günaydın kızlar,

Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşum Sayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…