Süper yaa. Ne biliçaltıymış maşallah.
teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde
bende normal wc kullanıyorum klozeti hiç sevmiyorum nedense, tesadüfen iyi bişey yapıyomuşum demekki : )) ne güzel
Günaydın kızlar,
Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşumSayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki
Bence dursun yukarsa ineceği vakit iner. Benimde yukarlarda takılıyor. Kıyıya çıkmadı henüz.Günaydın kızlar,
Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşumSayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki
afiyet olsun, kimisi hamilelikte bi şeye taktı mı takıyo. benim kuzen de üzüme takmıştı, gece kalkıp üzüm yiyip yatıyodu. bişeyler eksik olsa çoktan tamamlanmış olurdu zaten kaç ay oldu sen et yiyosunYa ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
ee hadi güzel haberlerini bekliyoruz. bende randevumu öne çektim,yarın görecem kuzumu
Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
Bence dursun yukarsa ineceği vakit iner. Benimde yukarlarda takılıyor. Kıyıya çıkmadı henüz.
Bana herkes acıyor nefes nefesesin diye. Konuşurkeen bile fosur fosur ediyorum.ayyy güldürdün beni. Senin kız doğunca da sütü reddediyomuş et yiyomuş
Şaka bi yana önceden çok yemiyo muydun et? Belki vucudunun çok protein ihtiyacı vardır.
Nefes alamıyorum amaNeyse dediğin gibi hayırlı zamanda insin.
Günaydın herbikeslere kızanı hazırlayıp okula birakcam sonra da dra yallah belki biraz avm gezerim bugün benim günüm olsun bari
@InzaR hosgeldin kız catllattin.milleti
yok kuzum ikisi de özel hastane farklı hastane ama ikisi de sgk kapsamında ya ondan dert edindiydim
Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?
vurdumduymaz değildir de canım bi risk görmemiştir belki. benim doktorumda şekerim yüksek çıktığında 2 hafta sonraya çağırdı. insülinle falan düzene girince yine 4 hafta sonra gel dedi. demekki risk yok diye rahatladım bende.
seni de 36dan sonra 2 haftada bir çağırır bence
eşin niye böyle rahat davranıyor , hem daha önceden de yaşadığın olumsuzluklar varken ??
arkadaşım astım öksürükleriyle geçirdi hamileliğini ama bir şey olmadı :)teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.
bişey daha soracam;
ben devlet memuruyum. doktora gittiğim gün tüm gün izinli mi oluyorum yoksa hastanede işim bittiğinde işe dönmek zorunda mıyım? bilgin var mı acaba?
günaydın kızlar, dün öğlenden beri midem acayip yanıyor marmara çırası gibi, iki kere de mide suyum geldi ıgg ne pis bişey
size rüyamı anlatayım,
küçük küçük kabinlerden oluşan büyük bi salondayım kabinler siyah perdelerle birbirinden ayrılmış ve içerisi karanlığa yakın loş ışık , orada ameliyat yapıyolar bende izliyorum sonra beni de bi kabine alıyolar sende ameliyat olacaksın diyolar , ama ben neyden ameliyat olucam bilmiyorum niye burdayım hem doktorum kim benim kendi doktorumu isterim diyorum , hemşire de bana bacağınızdaki damar tıkalı kan gitmiyor acil almamız lazım, acilde hangi doktor varsa o yapacak ameliyatı diyor sonra aklıma geliyo acaba geçenlerde bacağım ağrımıştı onun için mi beni ameliyata alacaklar diyorum kendi kendime, ve doktor geliyor , kimmiş doktor ?? kerem bursin
Günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?