2015 Şubat Anneleri

sen iyi bi dinlen kalkma bakalım belki geçer sancın , çocuğun aklına sen düşürmüşsün bak

hhahah çok komikmis senin sebepde : ))))

babası da annesinden öyle davranmasını mı istemiş ki hani öyle görmüş yetişmiş olsun ? biraz kişilikle alakalı bence

Evet kişilikle alakalı. Babası biraz sert biri belki onun da etkisi olabilir. Bir iki onun da sözlerine alınmışlığım oldu. Kv iyi biri iç Anadolu kadını. Erkek tarafının ailesiyle tamamen bağlarını koparmış hiç ilgilenmiyor onlarla. Ben de sevgi dolu bir aileden çıktığım için üzülüyorum sert tavırlara işte.

kaç yıllık evlisin ? herşey oturur rayına ya sabretmek lazım zaman halleder herşeyi

bekleyelim kiz, yalniz birakmayin beni
senle gazi olan bebislere çare bulmaya çalisiriz : ))

maral biz sona kalacaz bu sata göre zaten , oyalanır dururuz artık : )) ben 37. haftada izne ayrıldığımda çoğu doğurmuş olacak : ))

sen iyi bi dinlen kalkma bakalım belki geçer sancın , çocuğun aklına sen düşürmüşsün bak

bişeyi 40 kere söylersen olurmuşya beni işyerinde doğurtacaklar heralde herkes aynı şeyi söylüyor

valla canım doktor bana hep söylüyordu ilk sancım olduğunda da ilk hamile kaldığımda da söylemişti bu durumu
rahmim çok aşağıda bebek çok hareketli maşallah raporumu haftaya alacağım inşallah o zaman dediğin gibi daha rahat ederiz

bu arada akşam eşim bana benim unuttuğum bişey hatırlattı
benim durup dururken olan kasılmalarım vardı
doktorlar çare bulamadı heyecan ve stresten uzak dur dedi sadece
ne zaman olacağı belli olmuyor ve herhangi bir belirti vermiyor
durup dururken hareket edemiyorum kasılmış oluyorum ve ben farketmiyorum
eşim belkide öyle bir kasılma yaşıyorsundur doğum kasılması değildir bunu doktora hiç söylemedin dedi
o zaman farkettim evet son 1 yıldır hiç olmamıştı ama benim bu kasılmalarım var
ve belki doğumumu etkileyecek bu durum
hatta akşamki kasılmam o da olabilir

Kizlar gunaydin herkes mide yanmasindan sikayetci bana mandalin ve portakal cok iyi geliyor hemen geciriyor bence deneyin derim soda daha cok kavuruyor sanki

bu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba

maral biz sona kalacaz bu sata göre zaten , oyalanır dururuz artık : )) ben 37. haftada izne ayrıldığımda çoğu doğurmuş olacak : ))
he sende bendensin ama 40 i beklermi diyorsun
ben marti bile gozden çikardim valla,zaten subat 28 çekiyor ne kaliyorki mart ayina ,tabi 40. haftada dogsa super olucak, okullar kapali o zaman, mart a geri okullar açiliyor o zaman benim isler arap saçina doner :s
ben aklimdan su marti çikarsam iyi olucak ama olmuyor, hep aklimda sanki marta dogacak diye

40 değilde normal zamanını beklese diye tabiki istiyorum o da şubat sonu zaten yine çoğu doğurmuş olur , dediğin gibi marta da kalmak var , ne hayırlısıysa o olsun ama marta kalırsa doğum sonrası izinden gider : ((

Bekleme git canım. Verdiği ilaçları da kadın doğum Dr unu telefonla arayıp sorarsın öyle içersin. Geçmiş olsun yaw
kadın doğumcuya pazartesi 32. hafta raporu için gidecektim zaten, onu öne aldım canım.iki gün doktor için izin istemeyim dedim. müdürümüz izinde, vekaleten bakanda çok iyi niyetli bir arkadaşımız onu zor durumda bırakmak istemedim. yarın hem bebeğimi görürüm bana moral olur hemde kbbye giderim.
teşekkür ederim.

çok panik doktorlarda iyi olmuyo, her gittiğinde olumsuz bi ihtimalden bahsetse moral yerlerde olur
off ne güzel sen iki hafta öndesin

arkadaşım astım öksürükleriyle geçirdi hamileliğini ama bir şey olmadı :)
iş görmezlik kağıdı al doktorundan yarın için,dönmene gerek kalmaz..
ya ben hiç böyle değildim, çok soğuk kanlıyımdır hastalık konusunda da e bilim kafama takıldı işte :)
yarın çalışabilir raporu alıcam iş göremezlikle birlikte olmaz galiba :) neyse ben vekil idareciyle çözerim o işi artık.
hasta olmasaydım senle görşebilirdik yaa, yarın diyarbakıra gelicem

çok şükür erken doğum riskim yok canım.
vekil müdürle konuştum canım, kadın doğum için mardinden diyarbakıra gidiyorum kbbye de görünecem tüm gün gelemeyebilirim dedim ok dedi :)

teşekkür ederim. yarına aldım randevuyu hem kbb hem kadın doğum. pazartesi gidecektim kadın doğuma 3 gün önce görmüş olucam fıstığımı :)
sende dikkat et kendine inş sana bulaştırmaz kızın

Kizlar gunaydin herkes mide yanmasindan sikayetci bana mandalin ve portakal cok iyi geliyor hemen geciriyor bence deneyin derim soda daha cok kavuruyor sanki

az önce yedim mandalina ama fayda etmedi ya, dolapta soda var buz gibi içince geçecek sanki kavruluyor dün öğleden beri

sersem gıbıyım valla. ınsan uyumadımı acıkıyorda.
kaynamış soğumuş su vardı ama o da musluk suyu kokuyor fenaa kesmez benı.
uykusuzluk cok zor . mutsuz oluyorsun uykusuz olunca.
belkı senın bu bebek de uyur. hep beraber uyursunuz.
bır ıkı saat uyusaydım ıyı olurdum ama hıc uyumadım gıbı bır sey.

Benim de burnum tıkalı olduğundan öyle ses çıkıyor deniz suyuyla açmaya çalışıyorum.
hamilelikle ilgili heralde bende hasta falan degılım ama hep burnumu cekıyorum gören nezle mısın dıyor.
birde o deniz suyu işlerine gırmıyım şurda ne kaldı zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…