- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
dinlen canim biraz daha beklesin küçük hanim da inşallah
valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu
hhahah çok komikmis senin sebepde : ))))Ben kimse aramıyor diye hiç dertlenmem daha saçma şeylere ağlıyorum şu sıralar.
Mesela dün eşimle şakalaşıyoduk çok üstüne gittim kendimi atarım bak balkondan dedi beni ağlama tuttu. Adam şok oldu
babası da annesinden öyle davranmasını mı istemiş ki hani öyle görmüş yetişmiş olsun ? biraz kişilikle alakalı bence
bekleyelim kiz, yalniz birakmayin beniben de 40 haftayı doldurucam gibi geliyor. beklerz beraber
valla 34 ü göreyim şükredeceğim artık
Evet kişilikle alakalı. Babası biraz sert biri belki onun da etkisi olabilir. Bir iki onun da sözlerine alınmışlığım oldu. Kv iyi biri iç Anadolu kadını. Erkek tarafının ailesiyle tamamen bağlarını koparmış hiç ilgilenmiyor onlarla. Ben de sevgi dolu bir aileden çıktığım için üzülüyorum sert tavırlara işte.
bekleyelim kiz, yalniz birakmayin beni
senle gazi olan bebislere çare bulmaya çalisiriz : ))
kaç yıllık evlisin ? herşey oturur rayına ya sabretmek lazım zaman halleder herşeyi
sen iyi bi dinlen kalkma bakalım belki geçer sancın , çocuğun aklına sen düşürmüşsün bak
Dr un niye öyle söylüyor seni tedirgin ediyor acaba. Açılman falan da yok Allah'a şükür. Sen çok yoruluyorsun bence 32 hafta raporundan sonra çok daha rahat ediceksin bebiş de sağlıkla zamanında doğucak inşallah.
he sende bendensin ama 40 i beklermi diyorsunmaral biz sona kalacaz bu sata göre zaten , oyalanır dururuz artık : )) ben 37. haftada izne ayrıldığımda çoğu doğurmuş olacak : ))
Altı yıl canım. Yani sürekli güçlü olduğum gülümsediğim ağrım sızım olmadığı sürece sorun yok. Iyi gün kocası almışım işte.
Hayır olsun canım. Kerem bursin kim bilmiyorum ki benEspiriyi anlayamadım yaw.[/Q:)
TV İZLEMezsen bılmezsın tabii. çok önemlı bır şahsıyetı tanımıyorsun.
he sende bendensin ama 40 i beklermi diyorsun
ben marti bile gozden çikardim valla,zaten subat 28 çekiyor ne kaliyorki mart ayina ,tabi 40. haftada dogsa super olucak, okullar kapali o zaman, mart a geri okullar açiliyor o zaman benim isler arap saçina doner :s
ben aklimdan su marti çikarsam iyi olucak ama olmuyor, hep aklimda sanki marta dogacak diye
kadın doğumcuya pazartesi 32. hafta raporu için gidecektim zaten, onu öne aldım canım.iki gün doktor için izin istemeyim dedim. müdürümüz izinde, vekaleten bakanda çok iyi niyetli bir arkadaşımız onu zor durumda bırakmak istemedim. yarın hem bebeğimi görürüm bana moral olur hemde kbbye giderim.Bekleme git canım. Verdiği ilaçları da kadın doğum Dr unu telefonla arayıp sorarsın öyle içersin. Geçmiş olsun yaw
çok panik doktorlarda iyi olmuyo, her gittiğinde olumsuz bi ihtimalden bahsetse moral yerlerde olurBelkide ......
Ama benim doktorum gerçekten vurdumduymaz :) adam hep laylaylom. 36 da giderim eminimki artık beklicez. Kendini takip et falan der. Zaten 36 da gel demedi bana , yıl başından önce yada sonra gel dedi. Bende haftam bittiğinde gitmeyi seviyorum. 37 çok geç olur diye 31 Aralık'ta gidicem :) amaan çok pimpirikliyim ben evde doğuracak Halim yok ya elbet o duruma gelince farkedilir hersey:))
ya ben hiç böyle değildim, çok soğuk kanlıyımdır hastalık konusunda da e bilim kafama takıldı işte :)arkadaşım astım öksürükleriyle geçirdi hamileliğini ama bir şey olmadı :)
iş görmezlik kağıdı al doktorundan yarın için,dönmene gerek kalmaz..
çok şükür erken doğum riskim yok canım.yani erken dogum riskin ya da rahim agzinda acilma falan yoksa oksurugun zararı yok canim tek basina diger konuda doktorundan is gormezlik raporu alırsan o gun için gerek yok canım ise gitmene..gerçi idaren görmezden geliyorsa ona da gerek yok ama normalde rapor almazsan ise donmen lazım
teşekkür ederim. yarına aldım randevuyu hem kbb hem kadın doğum. pazartesi gidecektim kadın doğuma 3 gün önce görmüş olucam fıstığımı :)Cok gecmis olsun beklme ilerlmeden git dra canim ben de sinyal veriyom yine kız hasta olunca pesine yamulmasam sasrcam zaten
Biz sevkli sayilioz ogretmenim ayakta tedavi beyannamesi dolduruyorum tum gun ders olan gunde sıkıntı olur da yarım gunde prblem olmuyo bugun geri donmuycem mesela ben
Ben de ders anlatrken oyle oluyorum bogazimi sıkıyolar sanki nefesim yetmiyo
saol canim benm kafam rahatladi saatimi bekliyorum simdi
Kizlar gunaydin herkes mide yanmasindan sikayetci bana mandalin ve portakal cok iyi geliyor hemen geciriyor bence deneyin derim soda daha cok kavuruyor sanki
sersem gıbıyım valla. ınsan uyumadımı acıkıyorda.su kaynatip sogutsaydin. Oglan uyanmisti ama uyuduk sonra. aksam dizi izledim uyku yetmedi. Cok uykuciyim ben oglum bebekken o uyudukca ben de uyurdum simdi iki taneyle yapamam da. En dayanamadigim sey uykusuzluk.
Gecti mi geceki halin iyi misin simdi
hamilelikle ilgili heralde bende hasta falan degılım ama hep burnumu cekıyorum gören nezle mısın dıyor.Benim de burnum tıkalı olduğundan öyle ses çıkıyor deniz suyuyla açmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?