lohusa olayi tam olarak ne demek ki ?
ortak kullanmak zorunda misiniz canım ? birine bağımlı olmaktan nefret ederim ben..direk kendi evinize bağlatsaniz interneti olmuyor muSelam kuşlar
Bizim bu net isi iyice canimi sıkmaya basladi pazarteaidrn beridir sözleşmeyi yenilemelerini bekliyoruz üst komsumuzun
Dun Esim arayip durumu sormuş demiş net bize lazim biran evvel actirin adam ben size haber veririrm 2 güne kadar kararimi demiş lafa bak. Niye bütün cinsler bizi bulur ki ?!!!
Ben her gün duş alıyorum canım başımı yıkamıyorum ama. Vücudumu her gün yıkıyorum rahatlatıyo birazda olsabir duş aldım da rahatladım. hergün almaya çalışıyorum ama bu seferde saçlarım çok uzun olduğundan kurutmaya üşeniyorumdoğum sonrası eşimi ikna edebilirsem kestiricem.
yardimcim yok maalesef, çocuklarin okulunu degisik gonderiyorum ben konu komsunun çocuguyla ayni gitmiyolar onlar yardim ederdi ama ters dusuyor benim okul herkese ..
bebegi ya yanimda goturcem yada evde birakicam, 15 dk ya gider gelirim baska seçenegim yok ..
lohusa olayi tam olarak ne demek ki ?
Bizde ağlamıcaksın zayıf tarafını göstermiceksin hasta olmayacaksın ağrın sızın olmayacak. Yoksa o haldeyken bir ton laf işitiyorsun nazlanmayı birtarafa koydum tamamen yalnız bırakılıyorsun. Evdeki nazı sadece erkek yapar. Kadın her daim güçlü sevecen güleryüzlü olmalı. Maraş usulü yetişme mi acaba bu. Bilmiyorum ama yoruldum artık.
valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu
hangi marka canım benimkide kırmızı siyah
ama vardiyalı çalışırsan bakıcı falanda tutamazsın bi o saat bi bu saat bakacak birini nerden bulucan ki, vicdansızlar süt iznine de karışırlar kesin.
inşallah başka bi iş bulursunda doğum sonrası çekmezsin bunları
Dikkat et cimcime,raporlumusun şimdi?
Benimkide dün masaj yaptırdı kendisine. Sırtı beli ağrıyormuş. Bu adam benden çok hamile ya. Nerem ağrıyo desem ertesi gün onunki ağrıyoBenimkini görsen. Azıcık ağrım var dedim demediğini bırakmadı. Bir de onlara ağlayıp üzülüyoruz. Karakterleri mi öyle biz mi çok duygusalız anlamıyorum ki.
Ben çok bebek isteyen biri değildim ondan dolayı gebe kalmadan önce çok sordum emin misin bu sorumluluğu almaya ben uğraşmam diyeBende eşime kızıyorum,eve gelince soruyor bebiş nasıl,tekmeledimi falan diye ama hiç böyle bebişle falan konuşmuyor,hatta okuldan geliyor üzerini çıkartıp ev pozisyonu alıp hemen başlıyor yatışa,horlamaya,bebek oluncada ilgisiz mi olacak acaba diye düşünmeye başladım ...
süt izni doğumdan sonra ilk 6 ay 3 saat,ikinci 6 ay 1,5 saat. yedirme hakkını devam edersen daya yönetmeliği gözlerine işlerine gelmiyosa tazminatını verip çıkarsınlar. gerçi sen çıksan bile doğum mazeretini gösterip tazminatını alabilirsin. ne kadardır orda çalışıyorsun bilmiyorum ama hakkını bırakma onlara.chicco lıteway plus canım ama benimki kırmızı kahverengi geldi
daha şimdiden karıştılar işte zaten gece vardiyasına gelip süt iznimi son 1,5 saat için kullanacakmışım ben normalde 2 saat diye biliyordum yarım saatimide yemeye çalışıyorlar
2 aylık bebeği bırakıp nereye gideyim işi bırakırım bu gidişle
hamileliğin ilk aylarında yapmışlardı canım. neden sordun?Arkafaslar mrb doktorlar sizr toksoplazma herpes virus vb testleri yapti.i
Oyy Allah iyiliğinı versin iyi olayım diye kötü olma sakınAnneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?