e normal zamani 9 ay 10 gun 40 hafta oluyor iste40 değilde normal zamanını beklese diye tabiki istiyorum o da şubat sonu zaten yine çoğu doğurmuş olur , dediğin gibi marta da kalmak var , ne hayırlısıysa o olsun ama marta kalırsa doğum sonrası izinden gider : ((
mandalina bana tam ters etki yapiyor saglam midem yanmaya absliyoraz önce yedim mandalina ama fayda etmedi ya, dolapta soda var buz gibi içince geçecek sanki kavruluyor dün öğleden beri
seni akşam çalıştırmaları yasak değil mi, ben yanlış mı biliyorum acaba emzirme döneminde miydi ki o?valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu
maralım öksürerek doğuran sen miydin acaba? ben çok fena öksürüyom doğurmam de mihhahah çok komikmis senin sebepde : ))))
evet bendimde 40. haftamdaydim kiz dogurduugmda :)seni akşam çalıştırmaları yasak değil mi, ben yanlış mı biliyorum acaba emzirme döneminde miydi ki o?
çok geçmiş olsun32. hafta iznini alsaydın kurtulurdun. evde dinlenerek geçer, vaktinde doğan inşallah.
maralım öksürerek doğuran sen miydin acaba? ben çok fena öksürüyom doğurmam de mi
seni akşam çalıştırmaları yasak değil mi, ben yanlış mı biliyorum acaba emzirme döneminde miydi ki o?
çok geçmiş olsun32. hafta iznini alsaydın kurtulurdun. evde dinlenerek geçer, vaktinde doğan inşallah.
maralım öksürerek doğuran sen miydin acaba? ben çok fena öksürüyom doğurmam de mi
hangi marka canım benimkide kırmızı siyahbu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba
kadın doğumcuya pazartesi 32. hafta raporu için gidecektim zaten, onu öne aldım canım.iki gün doktor için izin istemeyim dedim. müdürümüz izinde, vekaleten bakanda çok iyi niyetli bir arkadaşımız onu zor durumda bırakmak istemedim. yarın hem bebeğimi görürüm bana moral olur hemde kbbye giderim.
teşekkür ederim.
çok panik doktorlarda iyi olmuyo, her gittiğinde olumsuz bi ihtimalden bahsetse moral yerlerde olur
off ne güzel sen iki hafta öndesin
ya ben hiç böyle değildim, çok soğuk kanlıyımdır hastalık konusunda da e bilim kafama takıldı işte :)
yarın çalışabilir raporu alıcam iş göremezlikle birlikte olmaz galiba :) neyse ben vekil idareciyle çözerim o işi artık.
hasta olmasaydım senle görşebilirdik yaa, yarın diyarbakıra gelicem
çok şükür erken doğum riskim yok canım.
vekil müdürle konuştum canım, kadın doğum için mardinden diyarbakıra gidiyorum kbbye de görünecem tüm gün gelemeyebilirim dedim ok dedi :)
teşekkür ederim. yarına aldım randevuyu hem kbb hem kadın doğum. pazartesi gidecektim kadın doğuma 3 gün önce görmüş olucam fıstığımı :)
sende dikkat et kendine inş sana bulaştırmaz kızın
Benimkinin başı hep aşağıdaydı. O yüzden benim karnımda bebeğimde hep aşağıda :)
Ama başının aşağıda olması güçlü tekmelerin kaburganı acıtmıyacağı anlamına gelmesin :)))
Ayrıca tam olarak aşağı ınme sanırım bebeğin doğum yoluna girdikten sonraki evre için deniyor.
ayy şu hormonlarım normale dönseydi saçma saçma şeyleri düşünüp duruyom. öksürürken doğurduğumu hayal ettim de bir anevet bendimde 40. haftamdaydim kiz dogurduugmda :)
onun oncesine 2 ay kadar oksurdum naptiysam geçiremedim oksurugu : )))))
ama vardiyalı çalışırsan bakıcı falanda tutamazsın bi o saat bi bu saat bakacak birini nerden bulucan ki, vicdansızlar süt iznine de karışırlar kesin.evet yasak ama yasaklar çiğnenmek içindir deniyor malesef. doğumdan sonrası için bile şimdiden anlaşma yapıyolar benimle gece 10,30 da gidersin diye yani yine gece vardiyası var
1 hafta kaldı inşallah izne ayrılınca geçer
e normal zamani 9 ay 10 gun 40 hafta oluyor iste
her çocuk farkli diyolar ama ben ikisinide oyle dogruduugm için aklimdan atamiyorum , rahim açilsa bile beynim izin vermiycek dur bekle diyeee
hatta 20 subatda gelse 15 gun evden çikmam, 20 subatdan 4 marta kadar okullar tatil,ama ben 4 martda hastaneden çiksam gidip çouklari okuldan almam lazim
dun hava çokkkk sogukdu, bi kadin mantosunun içine bebek koyup getirmis yuzunu gormedim ama çok kuçuk oldugu belliydi boyundan falan,bakalim ben ne halt edicem
insalalh uyyan bebek olur, birakmak zorundayim evde : (((
hamilelikle ilgili heralde bende hasta falan degılım ama hep burnumu cekıyorum gören nezle mısın dıyor.
birde o deniz suyu işlerine gırmıyım şurda ne kaldı zaten.
benim de bugün kontrolüm bakalım beni de alcak mı.normalde daha önce girmem gerekiyodu diye biliyorum ben ama sanki gecikti gibi benim dr :S
yardimcim yok maalesef, çocuklarin okulunu degisik gonderiyorum ben konu komsunun çocuguyla ayni gitmiyolar onlar yardim ederdi ama ters dusuyor benim okul herkese ..Doğumdan dört gün sonra çocuklarını okula mı götürmeyi planlıyorsun. Bebiş de evde yalnız mı kalıcak? Ee lohusa olayı ne olacak? Bu nasıl iş yaw yardımcın yok mu bir tane Tunuslu falan bulsan.
nişasta olmaz canım hiç denemeyim. geçen canım çok çekti azıcık kek yedim 1 saat sonrada ölçtüm arada bir yiyebilir miyim acaba diye,hemen 160a çıkmış şekerimÖksürük için süt ve nişasta da pişirilip kaşık kaşık ve hafif sıcak yenir ama şekerini o da etkileyebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?