2015 Şubat Anneleri

İnternette alışkanlık yaptı bizde özellikle kadınlar kulübü olmuyor demi ...

İnşallah uyuruz ya, ben de düşünüyorum o uyku meselesini.Allah yardımcımız olsun.Kamerayı aldık bu arada, motorola mbp36. Denedik gerçekten çok güzel, ben özellikle melodi çalmasına bayıldım.Görüntü kalitesi tabi ki hd değil ama işimizi görecek.Sen naptın kamera olayını?Araştırmaya devam mı?

Kimse yardımcı olmuyor ki kendiliğinden zaten, ben artık kendim yardım istiyorum valla.Canım kıyamam kimbilir nasıl yorulmuşsundur.

Taksiyle niye gitmiyorsunuz deli olucam yaaa herkes otobüste yorulmaman gerekmiyor mu senin? Neden böyle bir işe kalkıştın Allah korusun inşallah

Canım belki herşey yolundadır evde istirahatine devam der belki Dr. Hastanede de kalsan seni oyalayacak bişiler olsa oyun falan.
Bu sefer bilgisayar goturuorum nette falan oyalanacam kitap aldim yanima yatis verdi cuma olacakti ama persembe cagirdi yine hastane odasindayim

Canımm evin içinde test sürüşü yaptınız mı? Biz kurduktan sonra evin içinde boş puseti oradan oraya sürmüştük.

Söylediklerini anlıyorsa tamam da genelde bir kulaklarından giriyor öbür kulaklarından çıkıyor.

Benim eşim zaten gece geç yatar bende ben emziririm uyumazsa bakarsın diyorum,bakarım diyor ama herhalde ben gelince bi kızıyla konuşsun falan istiyorum...

Yok valla benmki de tek erkek ilk çocuk bir de kıymeti gectik insan yerine koyuldugumuzu görmedik ki

Oy insallah gecer pis agridir da o simdi

canim insallah iyi olacak hersey az daha sabirla saglikla vaktinde kavustursun rabbm
Amin ins napalim saglikli dogmasi icin katlanacam artik bi sefer tedarikliyim bide annem kalacak olmasi azcik kv yardimci olsa cok uzuluorum oda benimle birlikte yipranio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…