Selam kuşlar
Bizim bu net isi iyice canimi sıkmaya basladi pazarteaidrn beridir sözleşmeyi yenilemelerini bekliyoruz üst komsumuzun
Dun Esim arayip durumu sormuş demiş net bize lazim biran evvel actirin adam ben size haber veririrm 2 güne kadar kararimi demiş lafa bak. Niye bütün cinsler bizi bulur ki ?!!!
İnşallah uyuruz ya, ben de düşünüyorum o uyku meselesini.Allah yardımcımız olsun.Kamerayı aldık bu arada, motorola mbp36. Denedik gerçekten çok güzel, ben özellikle melodi çalmasına bayıldım.Görüntü kalitesi tabi ki hd değil ama işimizi görecek.Sen naptın kamera olayını?Araştırmaya devam mı?Ben çok bebek isteyen biri değildim ondan dolayı gebe kalmadan önce çok sordum emin misin bu sorumluluğu almaya ben uğraşmam diyeşimdi de uyu bol bol 2 saatle uykunu almayı öğren yok öyle başka odada yatmak hatta sütüm fazla olursa Sagar veririm ben uyurum. Ben iyi olmadan ne sütüm olur ne bebek iyi olur diyorum sık sık ne ediyim kendi kaşındı
Oyy Allah iyiliğinı versin iyi olayım diye kötü olma sakın
Kızlar bebiş kolonyası düşünenler ve yapacak vakti olmayanlar gitti gidiyorda süslü püslü kolonyalı satıyorlar bence uygun da fiyatı
O testlerin hepsini hamile olduğumu öğrenir öğrenmez, doktor ilk muayane de istemişti ben de yaptırmıştım.Arkafaslar mrb doktorlar sizr toksoplazma herpes virus vb testleri yapti.i
Kimse yardımcı olmuyor ki kendiliğinden zaten, ben artık kendim yardım istiyorum valla.Canım kıyamam kimbilir nasıl yorulmuşsundur.Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.
Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.
Canim ozaman mide yapisina gore degisiyo olabiliraz önce yedim mandalina ama fayda etmedi ya, dolapta soda var buz gibi içince geçecek sanki kavruluyor dün öğleden beri
Bu sefer bilgisayar goturuorum nette falan oyalanacam kitap aldim yanima yatis verdi cuma olacakti ama persembe cagirdi yine hastane odasindayimCanım belki herşey yolundadır evde istirahatine devam der belki Dr. Hastanede de kalsan seni oyalayacak bişiler olsa oyun falan.
Canımm evin içinde test sürüşü yaptınız mı?bu arada akşam bebek arabasını kurdu eşim
kırmızısı güzel
ama fotoğraflarda siyah kırmızı duruyordu gelenin siyah olması gereken yerleri kahverengi çıktı
kimdi biri daha almıştı kırmızıdan o da aynımı acaba
Ben çok bebek isteyen biri değildim ondan dolayı gebe kalmadan önce çok sordum emin misin bu sorumluluğu almaya ben uğraşmam diyeşimdi de uyu bol bol 2 saatle uykunu almayı öğren yok öyle başka odada yatmak hatta sütüm fazla olursa Sagar veririm ben uyurum. Ben iyi olmadan ne sütüm olur ne bebek iyi olur diyorum sık sık ne ediyim kendi kaşındı
Ben çok bebek isteyen biri değildim ondan dolayı gebe kalmadan önce çok sordum emin misin bu sorumluluğu almaya ben uğraşmam diyeşimdi de uyu bol bol 2 saatle uykunu almayı öğren yok öyle başka odada yatmak hatta sütüm fazla olursa Sagar veririm ben uyurum. Ben iyi olmadan ne sütüm olur ne bebek iyi olur diyorum sık sık ne ediyim kendi kaşındı
Amin ins napalim saglikli dogmasi icin katlanacam artik bi sefer tedarikliyim bide annem kalacak olmasi azcik kv yardimci olsa cok uzuluorum oda benimle birlikte yipranioYok valla benmki de tek erkek ilk çocuk bir de kıymeti gectik insan yerine koyuldugumuzu görmedik ki
Oy insallah gecer pis agridir da o simdi
canim insallah iyi olacak hersey az daha sabirla saglikla vaktinde kavustursun rabbm
Ben 26haftalikken istedlierama bazilari pozitifcikio sanirim igm ler pozitif olunca problem yok diolar dogrumu
Bu sefer bilgisayar goturuorum nette falan oyalanacam kitap aldim yanima yatis verdi cuma olacakti ama persembe cagirdi yine hastane odasindayim
Bu sefer bilgisayar goturuorum nette falan oyalanacam kitap aldim yanima yatis verdi cuma olacakti ama persembe cagirdi yine hastane odasindayim
Igg pardon bende igg pozitif igm negatif bazilarininDeğişebilir. IgM hastalığı yeni kaptırsan pozitif oluyor Igg eskiden bağışıklığın varsa oluyor.
Benim eşim zaten gece geç yatar bende ben emziririm uyumazsa bakarsın diyorum,bakarım diyor ama herhalde ben gelince bi kızıyla konuşsun falan istiyorum...
HHAHA kiz onu biliyorum da açin biraz : ))))kız sen tam fransız olmuşsun
doğum yapıyorsun ya lohusa olmuş oluyorsun 40 gün boyunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?