2015 Şubat Anneleri

çözülür inşallah olmadı kendiniz alırsınız sizde,biz en sonunda öyle yaptık da rahat ettik,

Canım seninki daha zor, kendine bakman lazım.. Lohusalık bişeye benzemez üşüttüm mü arkası gelir. Inan bana ilk doğumum da kışın oldu hatta şurda ne kaldı 22 Aralık'ta geldi paşam. Bir hafta yattım hastanede sıcaktı ama elim yüzüm şişti eve geldim ısınamıyorum gögüsler şişti süt gelmiyor içi dolu... Çok zordu 1.5 sene Sırt ağrısı çektim aman Allah kimseye vermesin hilede kimsen yoksa.

Kimse yardımcı olmuyor ki kendiliğinden zaten, ben artık kendim yardım istiyorum valla.Canım kıyamam kimbilir nasıl yorulmuşsundur.

Ah sorma ya , insan başına gelmeden anlamaz ama bu durumda ortada. Arabaya inip binerken ne kadar zorlandığımı gördüler. Biride yardım ediyim demedi. Ama ders oldu bu bana. Birdahakine bende söylicem

Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri
Masallah cnmm :) bisey sorcam bi onceki kontrolunde kilosu ve boyu kacti ve ne zaman gitmistin..bnde cummartesi kontrole gitcemde tahmini kac kilo almistir merak ediyorum ondan sordum

BURDA servis imkani da yokki
bak essekden dusenin essekden dusen anliyor yine ( soz meclisden disari ) 1 den fazla çocukla yatani valla alnindan opeerim ..canlari saolsun insalllah,Allah guç kuvvet versin ustesinden geliriz elbet, benim oglum nisanin sonunda dogdu,kizim 1.5 yasindaydi evde çok SIKILIRDI?N BUTUN TEK BASINA babamiz hep isteydi .. ben oglani kangruya koyup çikiyordum, kizim aprtmandan baskaisinin kapisi açilsa kosardi bizim kapi sanip gelde çikarma, kiyabiliyorsan kiy , kardesi var diye eve hapis mi yastatackdim

Allah yardımmeder zor durumda kalana
inş bebişede sanada bişey olmaz

Ben geldiim of bi hastaneye gir cik yaptım burun göz akmaya başladı otomatikman dikkat ettim de son uc dort grip olusumda hep bir sağlık kurumunda isim olduktan sonraya rastliyor tesadüf degil galiba ya

gittim doktora hic rapor isini karstrmadim istanbulda dogum yapacagimi biliyordu zaten gitmeden sizi bi goreyim haber vereyim hem de yol öncesi fikriniz alayim dedm. Yani izne ayrılma isini istanbula birakmisim seklinde açıkladm durumumu bisey demedi allahtan:) cok kisi var gelip gelip son anda sirra kadem basan haber vermeniz cok ince dedi memnuniyetini belirtti helallestik güzel bi ayrilis oldu farkında olmadan iyi biseye vesile oldu yani bu kadin insanlikli biri dogum sonrasi icin de yardimci oluruz tarzi konustuk biraz soz vermese de kapıyı aralik birakti ona da sevindim.
Minnak kuzucum büyümüş gecen haftasonundan beri 1950 gr dedi boyu da 43 44 cm gibiymis. Ilki iri mi doğdu dedi yoo dedm bunun gelisimi iyi gidiyor dedi cok mu ki kilosu ya ben sezeryan sonrasi normal dogum istiyorum ya onda iri bebek sıkıntı oluyor cok takildigim bir mevzu değil bu kılo isi ondan anlamıyorum ama hızlı mı gidisat yani 4 kg falan bulmaz inşallah saglikli olsun da gerci muhim olan o. Bu arada benim cimcime sanirim donus calismalarina baslamis gecen gun kafasi sol gogsumun altindaydi bugun sag kasigima dogruydu ona da pek bi sevindirik oldum insallah dogum pozisyonunu alir ve oylece zamanını beklerm ilkinde hic donmedigi icin sezeryan olmustum o yuzden donme ihtimali beni pek sevindrdi rabbim yolunu buldursun kuzucuguma

Taksiyle niye gitmiyorsunuz deli olucam yaaa herkes otobüste yorulmaman gerekmiyor mu senin? Neden böyle bir işe kalkıştın Allah korusun inşallah

Aslında hep taksi kullanmaya çalışırım. Ama nakit yok üzerimde çekmem içinde ters bir yere yürümem gerekiyor diye otobüs kullandım. Keşke para çekseydim bu kadar kötü olmazdı hiç bişey.
Geldim anneme ama nasıl ağrım var. İnşsllah geçer

Slm kizlar bisey soracaktim ben pitirigimin dolabini silip yerlestirmeyi dusunuyorum bugun siz hep sirkeli suyla sildiniz sanirim nedenini ogrenebilirmiyim suya niye sirke kattiniz simdiden tesekkurler

İnşallah geçer canım dinlen bari Allah yardımcın olsun.

Daha Iyi olmana sevindim canim

Onlar bebis dogunca adapte oluyorlar somut gerceklerden hoslandiklari icin ilgisini dogumdan sobra gorursunz canim

Oy kıyamam ya eziyet cekmissin resmen dinlen artik yorulmaya gelmiyor guya ben de magaza gezerm diyordum hastanenin karsisi avm hic gozum kesmedi dondum geldim evime

Canım inş. Hepimiz güzel haberler alırız okudukça seviniyorum inanın bebisim iyiymis maşallah 2339 gr 42 cm boyu olmuş bugün tam 33 haftalık olduk teyzeleri

masallah kuzuna annesi aramizda iki gun var benmkne iri mi olcak dedi bugun dr ama seninki masallaj ikiyi gecmis o zaman endise etmye gerej yok normal benmki de herhalde

Işte herkesin ayrı bi sorunu var mevlam darda bırakmasın, gece eşim doğumda yanımda olmazsa öyle gözüküyor ben kimseyi istemem dedim. Mecbur biri olacak diyor, tamam doğum hanede telefonu açar yanıma koyarım sen yine yanımda olursun dedim :))) içim buruk ama, aklı başında biri yokki yanımda bulunsun. (

Canım Allah yardımcın olur inşallah. Bak sadece kırk gün lazım. Sonra bebişle çıkarsınız dışarı. O kırk gün için bir yardımcı tut bosver çalışsın işte evi temizler yemek yapar alışveriş yapar zamanını doldurur.

ben dolabı yatağı falan karbonatlı suyla sildim . daha önce kendi dolabımızıı sirkeyle silmiştim hep alttan alttan koku geliyordu. bunda riske atmadım . bir de bir markanın bitkisel ürünüyle sildim . 1 hafta boyunca her gün silip havalandırdım. şimdi hiç kokmuyor. dolabın içine de kapitoneler diktim. yerleştirdim. :) şimdi dolabı açınca mis gibi bebek kokuyor...

o 40 gun bakanin varsa oyle canim
ben daha lohusalik falan gormedim iki çocukda 10 çocukda dogursam goremem bu gidisle
etrafimdaki kadinlarda oyle maalesef hastaneden gelip eve çocuga giriisyolar baska seçenekleri yok ..

Büyük olasılıkla eve gelince ben de her işi yapıcam da dışarıya çıkma konusunda hassasım işte. Allah yardım eder inşallah.

Canim keske taksiye binsrydin elindede bavul varmis... neyse artik annende bol bol dinlenirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…