2015 Şubat Anneleri

kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu :(

bebek beziyle ilgili bi bilgi paylaşayım kızlar bi arkadaşım söyledi, bazı kozmetikçilerde falan satılıyomuş, defolu diye geçiyomuş ama defosuda misal üzerindeki ayı resmi düz değilde ters duruyormuş gibiymiş, her markanın olabiliyomuş , nerde satıldığını bulmak lazım sadece , fiyat olarakta 40 tanesi falan 10 lira gibi bişeymiş

kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu :KK43:

protein kaçağı tehlikeli canım çok dikkat et kendine tuzlu hiç bir şey yeme. ödem için genelde hep yürüyüş öneriyorlar,yürü iner şişliğin ve de bol su iç.

protein kaçağı tehlikeli canım çok dikkat et kendine tuzlu hiç bir şey yeme. ödem için genelde hep yürüyüş öneriyorlar,yürü iner şişliğin ve de bol su iç.
canım tuzlu sevmiyorum zaten yürüyüşü de her gün yapıyorum 30-45 dk arası.dr söyledim çok fazla ödem var yürüyüş yapıyorum başka ne yapayım dedim sen devam et yürüdükçe ödem artar dedi.normalde tam tersi olmuyo mu benim de kafam karıştı ne yapcağımı şaşırdım

canım tuzlu sevmiyorum zaten yürüyüşü de her gün yapıyorum 30-45 dk arası.dr söyledim çok fazla ödem var yürüyüş yapıyorum başka ne yapayım dedim sen devam et yürüdükçe ödem artar dedi.normalde tam tersi olmuyo mu benim de kafam karıştı ne yapcağımı şaşırdım

artıyor ama bunu bol su içtiğinde dengeliyor mesela benimde çok ayakta kalırsam ayaklarım filan şişiyor bol su içince idrarla o ödem gidiyor. her ödemi olana bol yürüyüş deniyor ya o yüzden dedim. sen yürü yine de ihmal etme ayrıca tansiyonunu hergün ölç

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?
Doktorlarımız erken tarih veriyorlar canım. Ben sezeryan süşünmediğim halde ocak sonu şubat başı gelir dedi. Normalde beklenen doğum tarihim 15 şubat

ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi

Onu pek sanmıyorum. Bebek kendini doğuma hazırlıyormuş ya o şekilde kalır gibi geliyor.

Benimki de nerdeyse 4. aydan beri hep kafa üstü. En azından her kontrolde öyle duruyor. Acaba bu bebiş hiç mi dönmüyor. Ya da bu vakitten sonra ters falan döner mi?
Benimkide 5.aydan beri kafa üstü hep. Yada bize öyle denk geliyo bilemedim şimdi. Dönmez heralde ama artık. Erkenden pozisyon aldı bizimkiler

kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu :KK43:
hımmm aynı durum bende de var. oturarak çalıştığım için benimde bileklerim şişiyor ancak dinlenince geçiyor. doktorum sabah akşam tansiyonumu ölçmemi istedi 10-7 çıkıyor genelde. idrarda protein ve enfeksiyon var banada bol bol su iç dedi. haftaya tekrar idrar tahlili var. ama rahat olup ALLAH a sığınalım. tansiyon yükselmediği sürece sorun yok sanırım... bir de dua edelim birbirimize. zamanında ve sağlıcakla kavuşalım İNŞAAALLAH bebeklerimize

Kızlar bebek bezi alanlar ne aldiniz merak ettim ben molfix yenidogan aldım dun hastane çantasına koymak icin actim ilk ufacik :)
Ben almadım hastaneye gelirken görümcem alıp gelcek yada ordan biyerden alırlar artık. Molfix yada canbebe düşünüyorum ama sanırım molfix olacak

artıyor ama bunu bol su içtiğinde dengeliyor mesela benimde çok ayakta kalırsam ayaklarım filan şişiyor bol su içince idrarla o ödem gidiyor. her ödemi olana bol yürüyüş deniyor ya o yüzden dedim. sen yürü yine de ihmal etme ayrıca tansiyonunu hergün ölç
artık dediğin gibi yapıcam.yürüyüşe devam bol su inşallah bi sorun çıkmaz ilerleyen zamanda

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..

Nerede kaldın milleti meraklandırdın?
Dedim ben küsmez diye
Tanımışım seni demek.
Miden için benim hapı dene
Yok küsmedim normalde hassas narin çabuk kırılganımdır ama büyük kırıklık olmadıysa uzatmam küsmem öle : )
Canım dr.a sormadan değişmek istemedim rennieden yeni kutu aldırmam lazım eşime bitti çünki bir kutu : )

Uyuyamadım.burnum tıkanlı birde ev çok sıcak değil ama yanıyorum. Islandım bugün hasta mı olucam nedir?
Sende uyanıksın. Senin çocuk Var gerçi belki o uyanmıştır.
Evde su yok. Var olan bütün sıvıları tükettim. Yarım kutu süt,2 kutu m.suyu ve soda ama geçmedi susuzluğum. Normalde meyve suyu içmem mecburiyetten içtim.
Dolapta Zemzem suyu vardı arkadaş bebek için getirmişti mecburen bir bardak ondan içtim. Kesmedi.
Resmen annesinden yemek bekleyen kuşlar gibi ağzım açık tavana bakıyorum.
Canım bu kadar susuyor olman normal değil şekerini ölçsene eve alet alıp çünkü şeker yükselince insanın ağzı yapış yapış olurmuş çok susarmış diye söylüyordu şeker hast. olan bir akrabamız.
Canımmmmmmm :KK19:Hoşgeldin. Seni kırmak üzmek istemedim ki ben özür dilerim tekrar :KK74:
Bilerek yapmadığını biliyorum canım özre gerek yok sen iyi niyetle yazdın ama işte ne bilim o anda alındm bnde hassaslaştım demek ki : )

Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
Sen bnm içinde yesende bnm b12 i yükselse biraz canım yaa bnde et yiyemiyorum b 12 yelere indi doğuma kadar sıfırlancak die korkuom :KK48:

Kizlar gunaydin herkes mide yanmasindan sikayetci bana mandalin ve portakal cok iyi geliyor hemen geciriyor bence deneyin derim soda daha cok kavuruyor sanki :KK3:
Canım bnmde iyice yakıyor eşim c vitamini olsun die almıştı 1 mandalina zor yiyorum yanıyor ma işte vitamin die yiyorum portakalı hiç yiyemedim çok ykıyor midemi ama saol önerin ve ilgin için canım :KK68:

koku yok benimde ama daha yoğun geliyor.
Bnmde yoğun kıvamlı beyaz geliyor bazende çok çok hafif sarımsı gibi geliyor ama koku yok bnde de normaldır sanırım.

bnm 15-25 haftaalr arasında sağlık ocağında yaptılar ama testi elle yaptılar turnusol kağıdıyla yaptılar biraz protein kaçağı var demişti hemşire ama gebelikte bu kadr olması normaldır dedi bna dikkat et fln protein kaçağı tehlikeli dememişti bnm tansiyonum iyi ödemim flnda yok hiç bir yerim şişmedi bnm şimdi siz öle yazınca biraz tedirgin oldum yarın gidip idrar testimi yaptırsam acaba :KK64:

Back
X