2015 Şubat Anneleri

hımmm aynı durum bende de var. oturarak çalıştığım için benimde bileklerim şişiyor ancak dinlenince geçiyor. doktorum sabah akşam tansiyonumu ölçmemi istedi 10-7 çıkıyor genelde. idrarda protein ve enfeksiyon var banada bol bol su iç dedi. haftaya tekrar idrar tahlili var. ama rahat olup ALLAH a sığınalım. tansiyon yükselmediği sürece sorun yok sanırım... bir de dua edelim birbirimize. zamanında ve sağlıcakla kavuşalım İNŞAAALLAH bebeklerimize

evet Allah a şükür bende de tansiyon sorunu yok sanırım o biraz daha hafif seyretmesine neden oluyo.inşallah hepimiz bebişlerimizi sağ salim alırız kucaklarımıza

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..

:( geçmiş olsun canım.

bnm 15-25 haftaalr arasında sağlık ocağında yaptılar ama testi elle yaptılar turnusol kağıdıyla yaptılar biraz protein kaçağı var demişti hemşire ama gebelikte bu kadr olması normaldır dedi bna dikkat et fln protein kaçağı tehlikeli dememişti bnm tansiyonum iyi ödemim flnda yok hiç bir yerim şişmedi bnm şimdi siz öle yazınca biraz tedirgin oldum yarın gidip idrar testimi yaptırsam acaba :KK64:
eğer öyle bişeyin varsa tekrar yaptır bence çok tehlikeli bi durummuş.benim dr 3 hafta sonra çağırdı tedaviye başladık şimdi ama ben 1 hafta sonra falan arada idrar testi yaptırıcam ne olur ne olmaz diye.

bizde kendimiz büyütcez bebeklerimizi artık canım bak babamda çıkamıyor hastaneden çıksa bile bakıma muhtaç olucak bizimkilerde gelemicek elbet bakarız bizde herkes anasının karnında öğrenmedi ya alah yardım eder
Bebek bakmaktan korkmuyorum ben kimse olmasada bakarım. Sen endişelenme bence.
Ben sadece iznim falan yok diye endişeliyim. Yoksa kardeşim ben 12 yaşında iken doğdu biz.baktık ona. Ablamın da çocuklarından deneyimliyim.
Sende bilirsin aslında Sizin de cocuklar varmış.

aa evet canım aynıymış :)
ben sezeryan istediğim için doktor öyle bir tarih söyledi 27 ocak 3 şubat arası alabiliriz dedi senin doğum tarihine girer bence .Tabi sen sezeryanmı düşünüyorsun?
Evet canm son zamanlardaki belirtiler o yönde oldu , bana da 29-30 Ocak dedi az önce bi aksilik olmazsa inş

benimki fazla değil ama açık sarı gibi , koku olunca hemen mi kokuyor ben hergün değişiyorum çamaşırımı koku yok , kokuyo denmesi için günlük değişimde bile mi kokması lazım ? beni bi aydınlatın yaw : ))
Evet hemen kokuyor. Ben giyiniyorum 10 dk sonra dayanılmaz bir koku. Sürekli değiştiriyorum2 kutu hap içtim geçmiyor.
Eskiden de vardı benim

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..
Geçmiş olsun canım. Ah bu trafik canavarları. Herkese ehliyet vermeseler böyle keşke. Sakin ve dikkatli insanlara verseler. Bende hamile kaldım kalalı korkuyorum yollardan.

Öyle canim sıkkın ki..
Aman canım ya şükür bişi olmamış geçmiş olsun dikkat et kndine inşAllah RAbbim beterinden korusun. Sakinleşmeye çalış canım ya öfkeliyken insaın başına aksilik daha çok geliyor o_O

eğer öyle bişeyin varsa tekrar yaptır bence çok tehlikeli bi durummuş.benim dr 3 hafta sonra çağırdı tedaviye başladık şimdi ama ben 1 hafta sonra falan arada idrar testi yaptırıcam ne olur ne olmaz diye.

Nie peki o hemşire bana tekrar yapmadı idrar acaba ?
Birde ben fmf hastasıyım kızlar onda da idrarda protein kaçağı olma ihtimali var bnm babamda oluyor idrarda protien kaçağı fmf den ötürü o yüzden bnde de olma lhitmali yüksek ama o gün söyledim hemşireye fmf den mi acaba die oda dedi yok gebelerde olur bu kadarcık protein çıkçışı bol su iç demişti. yazın 3-4 lt su içiyordum şimdi kış geldi 1-2 lt zor içiyorum bakalım yarın bir gidip yaptırayım ama sağlık ocağında elle yapıyor ya pekte güvenemiyorum o işleme devletemi gitsem acaba :KK64:

Bebek bakmaktan korkmuyorum ben kimse olmasada bakarım. Sen endişelenme bence.
Ben sadece iznim falan yok diye endişeliyim. Yoksa kardeşim ben 12 yaşında iken doğdu biz.baktık ona. Ablamın da çocuklarından deneyimliyim.
Sende bilirsin aslında Sizin de cocuklar varmış.
var canım zaten benim derdim kocama yemek yapılması ve annemin gelmeyeceğini anlayan kaynanamın başıma çöreklenmesi o yüzden sıkıntım aslında yoksa ç.ocuğuma elbet bakarım ondan hiç şüphem yok

Bu arada geçen kaza yapmıştık adam vurup kaçmıştı ya kayınpederim aldı kamera görüntülerini bulduk adamı. Meğerse genç bi çocukmuş şirketin arabasıymış korkmuş kaçmış. Patronuda anlayışlı adam çıkmış iki arabanında sigortası varmış tamirdeler şu an. O arabanın ön tamponda ezilmiş mahvolmuş. Eşim niye kaçtın demiş oda ez ilerde bekledim demiş ama yoktu biz aradık taradık orda. Eşim böyle söyleyince itiraf etmiş korktum abi araç benim değil diye demiş. Böylece tatlıya bağlandı konu Allaha şükür. Korkusu stresi yetti ama o gün.

Nie peki o hemşire bana tekrar yapmadı idrar acaba ?
Birde ben fmf hastasıyım kızlar onda da idrarda protein kaçağı olma ihtimali var bnm babamda oluyor idrarda protien kaçağı fmf den ötürü o yüzden bnde de olma lhitmali yüksek ama o gün söyledim hemşireye fmf den mi acaba die oda dedi yok gebelerde olur bu kadarcık protein çıkçışı bol su iç demişti. yazın 3-4 lt su içiyordum şimdi kış geldi 1-2 lt zor içiyorum bakalım yarın bir gidip yaptırayım ama sağlık ocağında elle yapıyor ya pekte güvenemiyorum o işleme devletemi gitsem acaba :KK64:
senin belki dediğin hastalıktan dolayı normal olabilir canım.bence devlete git hastalığından bahset zaten onlar o durumda üst sınırı bilirler ona göre davranırsın sen de

Dönüş için bir ışık tutmadan bahsettiler. Onun haricinde yapılacak ne tür hareketler var acaba. Allahım hayırlısını versin inşallah sağlıkla kavuşuruz Bebişlere.

Canim bununla ilgili bilgileri takip ettigim gruptan derleyip yazicam buraya da insallah aklimda o;)

Dikkat ettim de herkes erken doğum düşünüyor. Takvimde belirtilen zamanı niye düşünmüyorsunuz. Hani bu haftalarda bebiş önde gitse bile satın zamanını dolduruyordu? Ne değişti anlamadım ki?

Benimki 40ı gecmesin ama vaktini de doldursun insallah icerde hergun altın degerinde;)

Benimki de nerdeyse 4. aydan beri hep kafa üstü. En azından her kontrolde öyle duruyor. Acaba bu bebiş hiç mi dönmüyor. Ya da bu vakitten sonra ters falan döner mi?

Bunca zaman istikrari bozmamis bundan sonra da bozmaz annesi:)

ben de bişi merak ettim şimdi hani son hafta bile bebek dönebilir doğum pozisyonu alabilir ya tersi de olabilir mi yani doğum pozisyonundaki bebek de son haftada ters dönebilir mi

Bazen bu da olabliyormus sancı doneminde falan nadir bir durum ama uzun sure bas asagi duran genelde kanala giriyor dogum yoluna yerlesik bekliyor. Muhim olan o pozsyonu alması sanirim o zaman tekrar ters donmesi dusuk ihtimal

Evet beeenn. .ama dr sordu akintida artma var mı diye evet dedim beyaz ve kokusuz ama di mi dedi evet dedim sorun yok o zaman dedi

benim de boyle artık

Bu arada geçen kaza yapmıştık adam vurup kaçmıştı ya kayınpederim aldı kamera görüntülerini bulduk adamı. Meğerse genç bi çocukmuş şirketin arabasıymış korkmuş kaçmış. Patronuda anlayışlı adam çıkmış iki arabanında sigortası varmış tamirdeler şu an. O arabanın ön tamponda ezilmiş mahvolmuş. Eşim niye kaçtın demiş oda ez ilerde bekledim demiş ama yoktu biz aradık taradık orda. Eşim böyle söyleyince itiraf etmiş korktum abi araç benim değil diye demiş. Böylece tatlıya bağlandı konu Allaha şükür. Korkusu stresi yetti ama o gün.

Gordun mu bak hak yerde kalmiyor mevlamin izniyle gozun aydin canim;)

Bir de sabahtan beri yatıyorum. Sabah sekizbuçukta ve dokuz buçukta iki tane sancı girdi aralarında tam bir saat olunca korkumdan yattım yatış o yatış :KK66:
ohh valla ben iki büklüm masa başında :mad: artık izne çıkmak istiyorum

Öyle canim sıkkın ki..

ay cok cok gecmis olsun canim Allah korumuş

Back
X