2015 Şubat Anneleri

Ay maşallah canım, Rabbim hayırlı uzun ömürler versin. Sendemi kış günü doğum yaptın :)
Valla canım ben ortayı bulamadım:) Kızım ağustos 19 doğumlu, buda şubat işte:) biri yazın göbeği, biri kışın göbeği olcak:)

Kızı almam lazım fakat gözlerim cok fena akıyor bu sekilde arac kullnmk cok zor ya offf ışığa bakamiyom ki nefret ediyorum bu goz nezlesinden:mad:

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..

Allah korumus kizinda korkmustur. Gecmisolsun...

bizde kendimiz büyütcez bebeklerimizi artık canım bak babamda çıkamıyor hastaneden çıksa bile bakıma muhtaç olucak bizimkilerde gelemicek elbet bakarız bizde herkes anasının karnında öğrenmedi ya alah yardım eder
Siz güçlü kadınlarsınız hepsinin üstesinden gelirsiniz Allah ın izniyle

Geçmiş olsun canm, doktorunun söylediklerini yap sen, mıralini bozma iyi olucam de, her sey yoluna girecek diye düşün, Çaresiz dert vermesin Allah bak demek ki bi yöntemi var doktor anlattığına göre
kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu :KK43:

Slmlar arkadaslsr..
Insallah hepiniz iyisinizdir..bugun kontrolum vardi plesantam asagidaydi ve normal dgm yapamicaktim ama bugun yukariya ciktgini soyledi dr...yani normal dgm uapabilirsin dedi buarada ilk bebegim sezaryen 2010da olmustu..Ingilterede yasiyorum ve siddetle normal dogrumam icin baski yapiyor dr'larim bakalim artik hayirlisi..dualarda bulusmak umidiyle..hepimize koaly gelsin

kızlar bugün idrar testi yaptı dr.kum döküyomuşum bi de protein kaçağı çıktı.dr bol bol maydanoz yememi tavsiye etti bol su iç ve sıcak tut kendini dedi.ben de preeklampsi den korkuyorum.tansiyonum normal 10-6 ama vücudumda çok fazla ödem var.mesela bacağıma bastırıyorum çukur kalıyo.böyle bi durumla karşılaşan var mı başka ne yapmam gerekiyo bilginiz var mı moralim çok bozuldu :KK43:
tuzu azaltıp protein ağırlıklı Beslen canım gün içinde de tansiyonunu kontrol et

Slmlar arkadaslsr..
Insallah hepiniz iyisinizdir..bugun kontrolum vardi plesantam asagidaydi ve normal dgm yapamicaktim ama bugun yukariya ciktgini soyledi dr...yani normal dgm uapabilirsin dedi buarada ilk bebegim sezaryen 2010da olmustu..Ingilterede yasiyorum ve siddetle normal dogrumam icin baski yapiyor dr'larim bakalim artik hayirlisi..dualarda bulusmak umidiyle..hepimize koaly gelsin
Ne kdr gzl maşallah :) bizi de yatırıp kesme Peşinde burda doktorlar , medeniyetin gözünüzü seviim

Öyle canim sıkkın ki..
Sohbete eşim arabayla birakacakti telini okulda sarja takmis ve unutmus kendisine ulasamayinca bende koyuldum çocukla yola.. Geçkaldim diye resmen kkoşar adim gidiyorduk.. Tam karsidan karsiya gececktikki arabanın biri sinyal vermeden bize kirdi arabayi ayaklarimizin üstünden geçecekti nerdeyseki bi anda çektimcçocuğu geriye belki de carpacakti.. O soğukta sirtimdan terler aka aka bide hickira hickira agladim ya bisey olsaydi diye.. Esim de üstüne aradi bide ona bagirdim cagirdim senin yüzünden bunlar diye.. Bu aralar hepimizin basinda bir kaza MEvlam beterinden korusun..
Ah yaaa geçen gün de buraya yazmıştım, benim de başıma buna benzer bir olay geldi.Allah korumuş, öküz çok fazla etrafta.Ben dışarı çıkamıyorum eskisi gibi korkumdan.Geçmiş olsun canım.

Öyle canim sıkkın ki..
Ne oluyor bu ara bize herkesin araçlarla bi derdi var :( geçmiş olsun canım Allah korumuş

Yok canim ben normalde zayifim hatta kilo almak için ilaç bile kullandım kızımın hamileliginden önce,normalde iştahım da yoktur aslında hamileyken istahim açılıyor ne istersem yiyorum istemezsem yemiyorum gecen gün mesela 2 gün aksam yemeği yemedim modem kotu diye.öteki mesajda da yazmıştım benim bebeklerim boyle oluyorlar ama sonra da erken doguyorlar rahmim tasimiyormus canim,sağlıklı olsunlar da kilo önemli degil

aynen sağlıklı olsunlarda inşallah :) maşallah diyelim hepsine...

Aman canım ya şükür bişi olmamış geçmiş olsun dikkat et kndine inşAllah RAbbim beterinden korusun. Sakinleşmeye çalış canım ya öfkeliyken insaın başına aksilik daha çok geliyor o_O

Nie peki o hemşire bana tekrar yapmadı idrar acaba ?
Birde ben fmf hastasıyım kızlar onda da idrarda protein kaçağı olma ihtimali var bnm babamda oluyor idrarda protien kaçağı fmf den ötürü o yüzden bnde de olma lhitmali yüksek ama o gün söyledim hemşireye fmf den mi acaba die oda dedi yok gebelerde olur bu kadarcık protein çıkçışı bol su iç demişti. yazın 3-4 lt su içiyordum şimdi kış geldi 1-2 lt zor içiyorum bakalım yarın bir gidip yaptırayım ama sağlık ocağında elle yapıyor ya pekte güvenemiyorum o işleme devletemi gitsem acaba :KK64:
istersen hastanede baktır daha güvenilir olur canım çünkü sağlık ocaginda striple bakiyorlar

Back
X