2015 Şubat Anneleri

[QUOTE="CKbeautyandsheer, post: 38403159, member: 149545"Ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten[/QUOTE]

o top top baklava desenli kısımlar nasıl yapılıyor acaba?

sürekli bişiler örme isteği var niyeyse. bakalım istedim iplikleri. yanında da dergi istedim modeller ve yapılışı anlatılıyor belki bir iki patik örerim :)

Ya ben de bi heves battaniye başladım. 1 aydır yarısına gelemedim. Tembel miyim acaba

İnşallah hızlaca örer, sağlıkla bebişine giydirirsin

Zor değil kizlar sisle ters duz örmekten bile kolay.. Bi bilene sorsaniz gösterir hemen kavrarsiniz

Evet o hikayeyi ben de hiç unutamadım, okurken ağlamıştım.Çok dikkat etmemiz gerek, ama biz böyle kötü olayları aklımıza sık sık getirip üzmeyelim kendimizi.Önce Allaha sonra bizlere emanet minnoşlarımız.

Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten

o top top baklava desenli kısımlar nasıl yapılıyor acaba?[/QUOTE]
Ben hic ormedim ablam orerken izledim çok cabuk uruyor ornek.. O toplu kisimlar da çok kolay.. Bi bilen gösterseetrafinizda cçok daha iyi olur.. Pek anlatamam boyle şeyleri ama örneği kaydetim anlama gösterip sorucam bi

Ya ben de bi heves battaniye başladım. 1 aydır yarısına gelemedim. Tembel miyim acaba

İnşallah hızlaca örer, sağlıkla bebişine giydirirsin

ben de bebiş için örmeye başlamadan paslanmış mıyım diye bakmak için bir atkı örmeye başladım hala örüyorum o bitecek de bebişe örücem güya

[QUOTE="CKbeautyandsheer, post: 38403159, member: 149545"Ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten[/QUOTE]

bu tunus işi dedikleri model mi ? eğer oysa onu biliyorum ben çok kolay onu yapması , acaba ince iplikle yapınca böyle mi olurki

Ben hic ormedim ablam orerken izledim çok cabuk uruyor ornek.. O toplu kisimlar da çok kolay.. Bi bilen gösterseetrafinizda cçok daha iyi olur.. Pek anlatamam boyle şeyleri ama örneği kaydetim anlama gösterip sorucam bi[/QUOTE]

tamam canım ben de internette bebek battaniyesi diye buldum deseni ama nasıl yapıldıgını göstereni bulamadım.

Ben hic ormedim ablam orerken izledim çok cabuk uruyor ornek.. O toplu kisimlar da çok kolay.. Bi bilen gösterseetrafinizda cçok daha iyi olur.. Pek anlatamam boyle şeyleri ama örneği kaydetim anlama gösterip sorucam bi[/QUOTE]

ben o top gibi kısımları boncuğa benzettim

aynen çok düşününce de paranoyak olur insan dikkatli olmak şart allah korusun yavrularimizi

Canim bu sisle oruluyor ama sisin ucun tig gibi kivrik.. cokta kolay yapimi dolgu yapar gibi yapiliyor cok guzelmis gercekten

bu tunus işi dedikleri model mi ? eğer oysa onu biliyorum ben çok kolay onu yapması , acaba ince iplikle yapınca böyle mi olurki[/QUOTE]

nakodan tığ ucu gibi şiş istedim bakalım gelirse ben de deneyeyim kolay diyosun yani :)

ben de bakmıştım ama o da Allahın yarattığı bir canlı. hem ruyalar iyiye yorumlanmalıymış ilk ben kötü yorumunu okudum habire bilinç altıma yerleşti sinir oldum. okumamak lazım
Bi de etkilenecegimi bile bile okuyorum sonra kızıyorum kendime..en iyisi okumamak dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…