hayırlısıyla bebişlerimizi kucaklarımıza alalım inşallah sağlıklıca :)Evet canm son zamanlardaki belirtiler o yönde oldu , bana da 29-30 Ocak dedi az önce bi aksilik olmazsa inş
amin canım herşeyin hayırlısıAnladım canım Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
Ayy Allahım çok üzüldüm.Annesi ne durumadır kimbilir Allah sabır versin.Gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir durum.kızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye
benimde bu ara fazla ama hamilelikte oluyormuş öyle diyorlarakıntısı daha fazla ve yoğun gelmeye başlayan varmı veya bilen varmı neden böle oluyor ?
Ayy Allahım çok üzüldüm.Annesi ne durumadır kimbilir Allah sabır versin.Gerçekten çok dikkat edilmesi gereken bir durum.
herkes rüyasında bebegini besler ben de 2 tane fareye dut yaprağı yediriyordum :))))
ay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
kızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye
Allah yardımcın olsun canmİyyim canm annemlerde kalıyrm net problemi var fazla giremyrm iki aydır annemde yatyrm belki biliysnzdr üç gğn hastanede yatmştm erken doğum riskyle atlattım çok şükür nidilat diye bi ilaçla haşa içiyrm bebekler de gayet iyi ama ben artık onları taşımakta zorlanyrm gücüm kalmadı artık 33 haftam bitti 33+1 oldum sen nasılsın? Ay ne çok yazmışım
bu örgü değil sanki ya, bence bi kumaş çeşidinin tek tek kenarlarını örüp birleştirmişler boncukla süsleme yapıp en son tüm kenarı işlemişler
ben de tığ işine benzettim. ince örülmüş gibi duruyo.
pirelidevenin tunus işine benzettim ben de :)
etamin gibi delikli kumaşın işlenmiş hali de olabilir tabiki. anlamadığım için bu işlerden :)
Ay allah korusun ya ne kdr acıkızlar bu arada dün haberlerde okudum çok üzüldüm , bi anne bebeğini emzirirken uyumuş bebek ölmüş 1 aylıkmış daha , bi arkadaşım sakın yatakta emzirme koltuk al yada koltuklarından birini yatak odasına götür koy demişti , bu emzirirken uyuma olayı olmasın diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?