2015 Şubat Anneleri

Kızlar bebek kolonya şişesi üzerine ne yazdirsam fikri olan var mi. Normal doğum planladığım için tarih olmayacak. Hoşgeldin li bişi olsun diyorum ama

kızlar kocalarımızın yandı bir tarafları anmaktan :) sohbetinize doyum olmuyor ama ben kaçar malum doktor randevumuz var anca hazırlanır çıkarım evden. hepinizi öptüm ,herkese mutlu musmutlu haftasonları dilerim.

az daha dayansın ya kışın ev bulmak da zor çünkü taşınmakta, kiracılık kötü gerçekten bizde en az 2.5 yıl kiracıyız kredi o zaman bitiyor , kendi evi bambaşka insanın arkadaşlarımı görünce hep öyle düşünüyorum

kiracılık zor gerçekten. bizde 3 evde oturduk kiracı olacak. şanslıydık ev sahiplerimiz hep iyiydi ama biz de iyi kiracıydık.
en ufak bir lafta taşındık ama insan sinir oluyor gerçekten. hem parasını veriyorsun oturuyorsun bir de laf işitiyorsun.
şu durumda sizin taşınmanız biraz zor. ne olursa olsun sen dokunmadan nasıl olacak taşınma işi ama birisi varsa gelip sana yardım edecek bende olsam taşınırdım. kaldın evi boş aklı başına gelsin.

[="Litchi, post: 38404661, member: 522935"]gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimc geniş toplamda sadece 4 kilo aldım bu arada [/QUOTE]

Oyy cam devirmis resmen espri yapcam diye

Allah bin kere razi olsun dusunmen bunu dile getrmen bile yeter duygulandim okurken o senin gönül Zenginligin iste. Gurbet zor benim de bunye budur yani normalde de saglam biri degilimdir de gebelikte komple gidiyor sistem ilkinde de boyleydim. Esim tarafimi evimi bilmez evlerinde boyle hasta yattigim gun de oldu kopek kadar deger verip bakmadilar bile onlari gectim hadi de insan kardestem anneden bekliyor.babamdan oturu anami da anliyorum da ablam sirf kendi duzeni bozulmasın Diye yanasmadi bile bikere anca dikkat et yorulma diyolar uzaktan kolay geliyor heehalde. Ya da buraya gel biz kendi duzenmzde destek olalim kafasindalar ha orda olsam olurlar da ee sartlar ortada su an ihtiyac var iste herkes kendine gore bakiyor.yine de rabbim.kimseyi kimseye muhtac etmesin diyorum

Gule gule kullansin cicileri prenses sinunda ucundan tuttun hadi:) ben de gidip calisamaz raporuna cevreym diye dusunmedm degil de pazrtesi carsamba cuma sinavlarim var odev teslim etcekler bir de.o yuzden bi hafa daha mecbur dayanmaliyim insallah toparlarim pazartesiye kadar. Kizim keşke Babaya cekseymis o bana ben ona sati duruyoruz hastaligi. Iki numara bari daha dirayetli olsa

o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.

o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız[/QUOTE]

En gicik oldugum sey o iste sorunlari yok saymak o sekilde uzamasin diye hali altina supurmek. Benimkinin de huyu oyleydi bu konuda duzeltne kadar cok kavga ettik hala da cok duzelmis degl de daha ortadayiz en azindan buna sukur

Ay deli misin otur evinde kis gunu karnin burnunda akil kari degil sıkın disinizi bi alti ay kadar daha kuzum

[

kiralrı zamanında veriliyor..
10 gün önceden dedik musluklar su damlatıyor değişmesi lazım tamam baktırırız dedi
bekleki gelecekler baktıracaklar
en son dedim biz değiştirelim kiradan keselim tamam bi musluk başı değil mi yaptırın dediler
eşim konuşmuş direk kafadan değişmesi lazım işçilik 50 lira diye tamam akşamada kirayı veririm demiş
vay efendim siz niye sucuya söylediniz onlar cok para isterler kafasını siz değiştirin 50 lira cok vırt zırt..
oğlunu arattırıyorki kirayı 50 eksik yatıracakmışsın mesele musluk başımı
mesele o değil evin eksiğiyle ilgilenmiyorsunuz diye sert konuşmuş
zaten eşim söylenip duruyordu cıkacam bu evden ne bu böyle diye
şimdi iyice alevlendi nasıl sakinleşecek bilemiyorum
taşınma işi olsa annem gelirde zor ya eşya cok stres oldum evde bulmak sıkıntı
inş akşama siniri geçer

[="Litchi, post: 38404661, member: 522935"]gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimc geniş toplamda sadece 4 kilo aldım bu arada

Oyy cam devirmis resmen espri yapcam diye

Allah bin kere razi olsun dusunmen bunu dile getrmen bile yeter duygulandim okurken o senin gönül Zenginligin iste. Gurbet zor benim de bunye budur yani normalde de saglam biri degilimdir de gebelikte komple gidiyor sistem ilkinde de boyleydim. Esim tarafimi evimi bilmez evlerinde boyle hasta yattigim gun de oldu kopek kadar deger verip bakmadilar bile onlari gectim hadi de insan kardestem anneden bekliyor.babamdan oturu anami da anliyorum da ablam sirf kendi duzeni bozulmasın Diye yanasmadi bile bikere anca dikkat et yorulma diyolar uzaktan kolay geliyor heehalde. Ya da buraya gel biz kendi duzenmzde destek olalim kafasindalar ha orda olsam olurlar da ee sartlar ortada su an ihtiyac var iste herkes kendine gore bakiyor.yine de rabbim.kimseyi kimseye muhtac etmesin diyorum

Gule gule kullansin cicileri prenses sinunda ucundan tuttun hadi:) ben de gidip calisamaz raporuna cevreym diye dusunmedm degil de pazrtesi carsamba cuma sinavlarim var odev teslim etcekler bir de.o yuzden bi hafa daha mecbur dayanmaliyim insallah toparlarim pazartesiye kadar. Kizim keşke Babaya cekseymis o bana ben ona sati duruyoruz hastaligi. Iki numara bari daha dirayetli olsa

o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız[/QUOTE]

En gicik oldugum sey o iste sorunlari yok saymak o sekilde uzamasin diye hali altina supurmek. Benimkinin de huyu oyleydi bu konuda duzeltne kadar cok kavga ettik hala da cok duzelmis degl de daha ortadayiz en azindan buna sukur

Ay deli misin otur evinde kis gunu karnin burnunda akil kari degil sıkın disinizi bi alti ay kadar daha kuzum

[[/QUOTE]

zaten zor durduruyordum eşimi ona göre kış umrunda değil artık derim yani ben bu halde eşya toplayamam evde bulamayız inş sakinleşir
ilk defa bu kadar sinirli görüyorum normalde cok uysaldır
allahım hayırlısını versin

aidat ödemek istemiyorsa bir zahmet yaptırsınlar evin ihtiyaçlarını.Asıl onların korkması lazım sen bir beddua etsen belleri doğrulamaz diye.Sen niye düşünüyorsun onun bedduasını?Ne gibi ihtiyaçlar ki bunlar?

ay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
canım çok kolay orebilirsin ben bu orneği biliyorum bunun her seyini büyük kızıma yaptım yelek mont hırka pantolon tunus işi bu cok basit hayatımdaki en basit ornek ki ben normai sişle olan ornekleri beceremem daha gecen komşum bunun battaniyesini yaptı o boncukla işledi içlerini o top gibi boncuk gibi duran seylerde sincir bunu buyuk şiş tığ ile orüyorsun

evin demirbaşları klozet yaılacak 1 yıldır annem alaturka kullanamıyor doğumda gelecek kaç defa dedim yaptırın diye yok
musluklar değişecek 10 gündür bekliyoruz kiradan düşelim biz yaptıralım dedik yok 50 lira cok bekleyin bi tanıdık gelecek o baksın bekliyoruz
sigorta sürekli atıyor beyaz eşyalar zarar görecek dedik tamam baktıralım dedi şimdide gelmiş dün attımı atmadıysa yaptırmayalım sonraya kalsın dıyor dedim beyaz eşyalarım bozulursa kim alacak yenisini dedim
atmazsa atmayacağı anlamına gelmez yaptırın dedim haftasonu bakarız diyor
böyle itelemeyle bişey yaptırıyoruz eşim tez canlı bişey söylüyorsa hemen olacak
kira ellerine geçiyorsa bakacaklar ev onların

aynısı işte

ben de hala almıyorum dr habire çok iyi diyor ama almam gerekmiyor mu? doktora hocam da dedi az kilo almışsın bebiş kilo alırken sen zayıflıyor musun acaba dedi.

ben de hala almıyorum dr habire çok iyi diyor ama almam gerekmiyor mu? doktora hocam da dedi az kilo almışsın bebiş kilo alırken sen zayıflıyor musun acaba dedi.
kimisi yesede almıyor işte . benım vücut tepki veriyor hamileliğe.

Eşin haklı, demek ki bunlar gerekirse taciz ede ede yaptırılacak.Biz de ev sahibiyiz , kiracının bir talebi olduğunda bir daha söylemesine gerek kalmaz.Çünkü o da bir insan ve parasıyla oturuyor.Hele de sen hamilesin , onların bunu vicdanen düşünmesi lazım.Gerekirse sen ev sahibi hanımla konus kadın kadına, söyle yani ben çok zor durumda kalıyorum, tuvaleti kullanamıyorum.Musluklar akıtıyor sesten uyuyamıyorum benim dinlenebilmem lazım stres olmamam lazım diye.Ne münasebet ya rahatlığa bak insanlardaki.

Önemli olan bebişin kilo alması , dokTor çok iyi diyorsa başkalarının söylediğini takma,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…