offf kızlar kiracılık kadar illet bişey yok
eşim tutturdu taşınalım kış zamanı karnım brnumda ben nasıl taşınacağım
ev sahibi hiç bir eksikle ilgilenmiyor biz yaptıralım kiradan keselim diyoruz onada siz ustasına pahalıya yaptırırsınız diye kabul etmiyorlar kendileri günlerce tanıdık arıyorlar ki fazla para gitmesin diye onada eşim sinirleniyor ne kadar paragözler diye sabah evsahibiyle atışmış kafam ağrıdı düşünmekten şimdide ev arayalım çıkalım diyor
ben kalalım diyorum en azından kış çıkssın....bu kadın beddua eder doğmamış çocuguma kış vakti çıktılar ben kiracıyı nerden bulacam aidat ödemek zorunda kaldım diye ...kafam kazan gibi
kiracılık zor gerçekten. bizde 3 evde oturduk kiracı olacak. şanslıydık ev sahiplerimiz hep iyiydi ama biz de iyi kiracıydık.offf kızlar kiracılık kadar illet bişey yok
ev sahibi hiç bir eksikle ilgilenmiyor biz yaptıralım kiradan keselim diyoruz onada siz ustasına pahalıya yaptırırsınız diye kabul etmiyorlar kendileri günlerce tanıdık arıyorlar ki fazla para gitmesin diye onada eşim sinirleniyor ne kadar paragözler diye sabah evsahibiyle atışmış kafam ağrıdı düşünmekten şimdide ev arayalım çıkalım diyor
ben kalalım diyorum en azından kış çıkssın....bu kadın beddua eder doğmamış çocuguma kış vakti çıktılar ben kiracıyı nerden bulacam aidat ödemek zorunda kaldım diye ...kafam kazan gibi
ya valla annen,ablan,k.validen,yengen vb yakınlarından biri olsaydım çoktaaaan sana bakmak için yanına gelmiştim.
bu nasıl zorlu,hastalıklı hamilelikti yemin ederim içim acıdı yaa.
biz bir gün bir yerımız ağrısa perişan oluyoruz. senin 20. hastalığın falan.
benim bir kez bayramda tansiyonum düşmüş hasta oldum sandım, akşama kadar yatmıştım da ağlaya ağlaya perişan olmuştum.
Evde temizlikci var diye gittik civile bi suru pempis aldim. Ama sadece onlari alasiya belim koptu. Cocuk kostu saga sola. Baklim simdi sira oglanin esyalarini dokmekte kalan eksikleri belirlemekte. Beyaz cok giydirmistim cunku onlar kiza da olur.
Serefraz bacim gecmis olsun. Ayril.izne snin bunye tukendi. Kizin da sana cekmis demek ki bunyeler zayif
o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.
offf kızlar kiracılık kadar illet bişey yok
kiracılık zor gerçekten. bizde 3 evde oturduk kiracı olacak. şanslıydık ev sahiplerimiz hep iyiydi ama biz de iyi kiracıydık.
en ufak bir lafta taşındık ama insan sinir oluyor gerçekten. hem parasını veriyorsun oturuyorsun bir de laf işitiyorsun.
şu durumda sizin taşınmanız biraz zor. ne olursa olsun sen dokunmadan nasıl olacak taşınma işi ama birisi varsa gelip sana yardım edecek bende olsam taşınırdım. kaldın evi boş aklı başına gelsin.
[="Litchi, post: 38404661, member: 522935"]gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimc geniştoplamda sadece 4 kilo aldım bu arada
geçicidir inşallah sagol canmCanim stres yaptiysan kendine cok ondan ciimistir bende kasiniyorum ama benimki gebelik kasintisi egzama drgil gecer tez zamanda insallah
Amin canm inşallah biri2000 diğeri2300 dedi doktr daha yeni gtiim doktra pazartesi günü böyleydi ama yanılma payı500 gr a kadar olur dediCanıııım senden haber almak çok iyi. Bebişler kaç kilo oldu taşıyamıyorum demişsin yaw. Zamanında sağlıkla gelsinler inşallah.
aidat ödemek istemiyorsa bir zahmet yaptırsınlar evin ihtiyaçlarını.Asıl onların korkması lazım sen bir beddua etsen belleri doğrulamaz diye.Sen niye düşünüyorsun onun bedduasını?Ne gibi ihtiyaçlar ki bunlar?offf kızlar kiracılık kadar illet bişey yok
iyi dinlenmeler canım.Size doyum olmuyor da biraz uyumam lazim ki kız gelesiye az toparlanayim hayirli cumalar tekrardan
canım çok kolay orebilirsin ben bu orneği biliyorum bunun her seyini büyük kızıma yaptım yelek mont hırka pantolon tunus işi bu cok basit hayatımdaki en basit ornek ki ben normai sişle olan ornekleri beceremem daha gecen komşum bunun battaniyesini yaptı o boncukla işledi içlerini o top gibi boncuk gibi duran seylerde sincir bunu buyuk şiş tığ ile orüyorsunay ben bu battaniyeye bayıldım. keşke örebilsem...
aidat ödemek istemiyorsa bir zahmet yaptırsınlar evin ihtiyaçlarını.Asıl onların korkması lazım sen bir beddua etsen belleri doğrulamaz diye.Sen niye düşünüyorsun onun bedduasını?Ne gibi ihtiyaçlar ki bunlar?
annemle bir ilgisi yok hamilelik konusunda eşimden bir ilgi beklemiyorum. düşük sonrası çok ağlayıp üzüldüm o öylece bırakıp işe gitti gitmeyebilirdi. bende o gün bu gündür açıkçası hamilelik konusunda muhattap olmuyorum yaşadıklarımı en iyi bilenlerden biri eşimdir ama nedense ilgisiz olması artık koymuyor öldürmeyen acı güçlendirirmiş sanırım öyle oldu birazcık.beni çok sever sevdiğini her defasında Belli eder ama gel gör ki adam nazlanmaya gelmiyor. biryerim ağrıyor desem ee normaldir bugünde başka biryerinin ağrıması diyor :) ağlamıyacağım onun önünde çok sinir oluyor. güçlü biri değilim ben çok çabuk her şeye ağlarım. yani burada kızlar yazıyor yok yardımcı oluyor yok mutfağı topluyor nerdeee bizimkinde önüne koy önünden kaldır bir yardım edeyim yok
tövbee bismillahhh. sizin kocalar dalga geçtiği zaman beni örnek gösterin.
iyice üşütmüşler valla.
ben hiç alınmıyorum öyle şeylerden. bazen gülüyor eşim bu nasıl bir şeydır dıye ama umursamıyorum bende kendımle dalga gecıyorum. almadım degıl aldım ne yapayım. ama sizin nerdeyse hamıle oldugnuz bellı olmuyor. ondan şişman kadın görmemıs.
BUNU Ne zaman yazmış görmedim.aynısı işte
kimisi yesede almıyor işte . benım vücut tepki veriyor hamileliğe.ben de hala almıyorum dr habire çok iyi diyor ama almam gerekmiyor mu? doktora hocam da dedi az kilo almışsın bebiş kilo alırken sen zayıflıyor musun acaba dedi.
Eşin haklı, demek ki bunlar gerekirse taciz ede ede yaptırılacak.Biz de ev sahibiyiz , kiracının bir talebi olduğunda bir daha söylemesine gerek kalmaz.Çünkü o da bir insan ve parasıyla oturuyor.Hele de sen hamilesin , onların bunu vicdanen düşünmesi lazım.Gerekirse sen ev sahibi hanımla konus kadın kadına, söyle yani ben çok zor durumda kalıyorum, tuvaleti kullanamıyorum.Musluklar akıtıyor sesten uyuyamıyorum benim dinlenebilmem lazım stres olmamam lazım diye.Ne münasebet ya rahatlığa bak insanlardaki.evin demirbaşları klozet yaılacak 1 yıldır annem alaturka kullanamıyor doğumda gelecek kaç defa dedim yaptırın diye yok
musluklar değişecek 10 gündür bekliyoruz kiradan düşelim biz yaptıralım dedik yok 50 lira cok bekleyin bi tanıdık gelecek o baksın bekliyoruz
sigorta sürekli atıyor beyaz eşyalar zarar görecek dedik tamam baktıralım dedi şimdide gelmiş dün attımı atmadıysa yaptırmayalım sonraya kalsın dıyor dedim beyaz eşyalarım bozulursa kim alacak yenisini dedim
atmazsa atmayacağı anlamına gelmez yaptırın dedim haftasonu bakarız diyor
böyle itelemeyle bişey yaptırıyoruz eşim tez canlı bişey söylüyorsa hemen olacak
kira ellerine geçiyorsa bakacaklar ev onların
Önemli olan bebişin kilo alması , dokTor çok iyi diyorsa başkalarının söylediğini takma,ben de hala almıyorum dr habire çok iyi diyor ama almam gerekmiyor mu? doktora hocam da dedi az kilo almışsın bebiş kilo alırken sen zayıflıyor musun acaba dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?