kocasından memnun sadece @krizantemcik sanırım. maşallah diyelim.
Eşimin sülalesindeki herkes bi yelek örmüş napacaksam o kadar yeleği ben.ben dün akşam bebeğin kıyafetlerini yıkadım. orda 7-8 patik,çorap,hırka,yelek bir poşet örgü vardı valla ne yalan söyliyim onları yıkayasım bile gelmedi.
kuzenimin arkadaşı varmış işyerinde hamile. örgü öreni yokmuş, çok heveslenıyormus. yengem ona yelek ördü de götürdüler. kız bir aydır dua ediyormuş.
belki benım ören cok dıye umursamıyorum.
Hayir insanin bir ortasi olur demi evlendik evleneli bi buket çiçek almisligi yok.. Kururmuş verdiği para ziyan olurmus ..utanmasa palmiye alip gelecek. Ben saksi cicegibi ne yapayim tatile cikinca kuruyor günah. Her sene ayni fasil.. ama NATO mermer NATO kafa almiyor basmiyor n olacak.
yine anne diyecegım ama senin annen var sana çok yardımcı oluyor. eşine çok da ıhtıyac duymuyorsun belki ondan dolayı gücüne gıtmıyor bazı şeyler.
o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.[/QUOTE]aslında bende memnunum çok iyidir nazlar, bir dediğimi iki etmez , masaj falan yapar, ama bazen işte uyuz ediyor beni
3.5 iyi ama fotodaki örneğe göre büyük ipte biraz ince bu örnekte. Ama 3.5iyidir canım benimkide 3.53.5 numara istemişim kalın mı ki? İpe gereken şiş numarası yazıyordu da öyle istedim sanırım bir gelsin bakalaım inşallah uygun çıkar.
ben biraz odun muyum neyim? orkide falan sevmem. çiçek açan çiçekleri de çok sevmem.tabirlerine hayran kaldım
ben daha evi yerleştirirken bir tane gül vazosu koydum odamıza; bu hiç boş kalmayacak dedim
1 aylık evliydik başladı gülü almayaen sonunda ben sıkıldım kaldırdım vazoyu
benim de yıl dönümümüzde aldığı orkidem kurudu biz tatildeykenbaya bir uğraştım ama yaşama döndüremedim çöpe gitti
gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimce geniştoplamda sadece 4 kilo aldım bu arada
Ayıp etmiş, sözde espri yapmış ama hiç hoş değil.Zaten çok az kilo almışsın , sen bakma onun dediğine.evet yaa
gecen marketten et alıyoruz kasaba diyor ki yağsız yerinden ver eşim görüldüğü gibi hacimce geniştoplamda sadece 4 kilo aldım bu arada
Kızlar çıktık biz hastaneden kızçem tosunum 2200 olmuş 42 cm boyu doğumumuzu 2 hafta Öne çekiyor gelişimine göre bir Ocak anneside ben olabilirim normal doğum olacak yerleşmiş dedi herkes hayırlı haberlerle gelsin inşallah
o birazda sende rahatsın çok tepesine bınmıyorsun sanırım onunla ılgılı.
Benimkide siteden yolup getiriyo arada. Kızıyorum bende sevmiyorum çiçek böcek getirmesini kuruyo sonra.benim eşimde çok sever çiçek almayı ben derim boşa para verme kuruyor diye , saksı çiçeklerini daha çok seviyorum bende , bi kere büyük bi kavga etmiştik de saksıda orkide almıştı çok güzel hala duruyor hatta bu sene zavallı çiçek mevsimi şaşırdı 3 tane çiçeği var üzerinde kasım gibi açtı tekrar
Çok kolay ben neten öğrendim nasıl yapıldığını , bu kalın şişle olmaz ama sanki incelerinden isteseydin
Tşk ederim bakiyim ucuz almışsın gercektenKliksa dan aldık 499 tl ye, 9 taksite böldürdük. En ucuz oradaydı, weewell da belki orada daha ucuzdur diğer yerlere göre.Bir bak istersen.
tövbee bismillahhh. sizin kocalar dalga geçtiği zaman beni örnek gösterin.ay litchi kızma ama çok güldüm yaaaaabenim kocamdan farkı yok işte. bu şakaları bazen çok can yakıyor ama farkında değiller
bizde konuşup çözme taraftarıyız. oturup konuşup sözde çözüyoruz.o da var, çabuk yola gelirim : ))) aman gereksiz inatlaşmaya karşıyım ben , benim tek derdim bi sorun varsa o mutlaka çözülmeli konuşulmalı ertelenmemeli , biz 2 yılı geçti evliyiz başlarda bu konuda çok sıkıntı yaşıyorduk eşim uzatmayalım deyip kapatmak istiyordu konuyu bende konuşup çözmek , o bilinci ona yerleştirdiğimden beri rahatız
tövbee bismillahhh. sizin kocalar dalga geçtiği zaman beni örnek gösterin.
iyice üşütmüşler valla.
ben hiç alınmıyorum öyle şeylerden. bazen gülüyor eşim bu nasıl bir şeydır dıye ama umursamıyorum bende kendımle dalga gecıyorum. almadım degıl aldım ne yapayım. ama sizin nerdeyse hamıle oldugnuz bellı olmuyor. ondan şişman
kadın görmemıs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?