Eşin haklı, demek ki bunlar gerekirse taciz ede ede yaptırılacak.Biz de ev sahibiyiz , kiracının bir talebi olduğunda bir daha söylemesine gerek kalmaz.Çünkü o da bir insan ve parasıyla oturuyor.Hele de sen hamilesin , onların bunu vicdanen düşünmesi lazım.Gerekirse sen ev sahibi hanımla konus kadın kadına, söyle yani ben çok zor durumda kalıyorum, tuvaleti kullanamıyorum.Musluklar akıtıyor sesten uyuyamıyorum benim dinlenebilmem lazım stres olmamam lazım diye.Ne münasebet ya rahatlığa bak insanlardaki.
kiralrı zamanında veriliyor..
10 gün önceden dedik musluklar su damlatıyor değişmesi lazım tamam baktırırız dedi
bekleki gelecekler baktıracaklar
en son dedim biz değiştirelim kiradan keselim tamam bi musluk başı değil mi yaptırın dediler
eşim konuşmuş direk kafadan değişmesi lazım işçilik 50 lira diye tamam akşamada kirayı veririm demiş
vay efendim siz niye sucuya söylediniz onlar cok para isterler kafasını siz değiştirin 50 lira cok vırt zırt..
oğlunu arattırıyorki kirayı 50 eksik yatıracakmışsın mesele musluk başımı
mesele o değil evin eksiğiyle ilgilenmiyorsunuz diye sert konuşmuş
zaten eşim söylenip duruyordu cıkacam bu evden ne bu böyle diye
şimdi iyice alevlendi nasıl sakinleşecek bilemiyorum
taşınma işi olsa annem gelirde zor ya eşya cok stres oldum evde bulmak sıkıntı
inş akşama siniri geçer
Amin canm inşallah biri2000 diğeri2300 dedi doktr daha yeni gtiim doktra pazartesi günü böyleydi ama yanılma payı500 gr a kadar olur dedi
Söyle tabi temmuzz , Allah gönlünüze göre versin , bir de bunun stresiyle uğraşmayın.İnşallah çaresi bulunur sorunların, onlar da ayak diremesin daha fazla ayıp günah.Kendi evinize de en kısa zamanda geçersiniz dilerim.haklısın canım
bizimde evimiz var ama başka şehirde onun satılmasını bekliyoruz ki burdan ev alalım
kiracı var bişey olsa hemen ilgileiyoruz uzaktada olsa
kirayı sorun etmedik hiç ki o da öyle geciktirmedi içinde oturan insan olsun ucuza otursun dedik fiyatından aşagısına verdik
kadın cok fena ev oğlunun hemen fizandaki oğlunu aramış bunlar muslugu yaptırıp kiradan keseceklermiş diye sanki evi sırtladık götürüyoruz bir telaş ki sorma 50 lira için
birazdan gelecek söyleyeceğim açık açık
canım çok kolay orebilirsin ben bu orneği biliyorum bunun her seyini büyük kızıma yaptım yelek mont hırka pantolon tunus işi bu cok basit hayatımdaki en basit ornek ki ben normai sişle olan ornekleri beceremem daha gecen komşum bunun battaniyesini yaptı o boncukla işledi içlerini o top gibi boncuk gibi duran seylerde sincir bunu buyuk şiş tığ ile orüyorsun
Durma bence canım, ne olur ne olmaz.Birşey sorucam ben şimdi ofis odasındayım evin. Eşim burda sigara içiyor sanki ortalıktaki eşyalara da sinmiş gibi. Acaba burda durmasam mı ki?
Birşey sorucam ben şimdi ofis odasındayım evin. Eşim burda sigara içiyor sanki ortalıktaki eşyalara da sinmiş gibi. Acaba burda durmasam mı ki?
evin demirbaşları klozet yaılacak 1 yıldır annem alaturka kullanamıyor doğumda gelecek kaç defa dedim yaptırın diye yok
musluklar değişecek 10 gündür bekliyoruz kiradan düşelim biz yaptıralım dedik yok 50 lira cok bekleyin bi tanıdık gelecek o baksın bekliyoruz
sigorta sürekli atıyor beyaz eşyalar zarar görecek dedik tamam baktıralım dedi şimdide gelmiş dün attımı atmadıysa yaptırmayalım sonraya kalsın dıyor dedim beyaz eşyalarım bozulursa kim alacak yenisini dedim
atmazsa atmayacağı anlamına gelmez yaptırın dedim haftasonu bakarız diyor
böyle itelemeyle bişey yaptırıyoruz eşim tez canlı bişey söylüyorsa hemen olacak
kira ellerine geçiyorsa bakacaklar ev onların
canım koku sinmiştir. duman durmuyor hoş hala ne olacak.Birşey sorucam ben şimdi ofis odasındayım evin. Eşim burda sigara içiyor sanki ortalıktaki eşyalara da sinmiş gibi. Acaba burda durmasam mı ki?
bende uzun istiyorum niye kısa yapmışlar onları anlamıyorum. sabahlıklarda kısa.kızlar bu lohusa gecelikleri hep diz hizasında ama bana nedense kısa gibi geliyor biraz daha uzun olması gerekmiyormu
kimisi yesede almıyor işte . benım vücut tepki veriyor hamileliğe.
Canım sen eşya falan toplama evden eve nakliyatlar birşeye dokundurtmuyor. Eşin istemiyorsa zorla da kalmayın orada. Mutsuz olmaktansa taşının bir ev bulursanız. Sen o gün bir avm ye falan gidersin ya da sinemaya. Akşam yeni evine gidersin herşeyi yerli yerine koyuyorlar kıyafetlerini falan bırak dolapta öylece getiriyorlar.
benim eşimde oturma odasında içiyor içerken ne kadar camı açsada eşyalara siniyor gibi geliyor banada
bende evi çok havalandırıyorum babamda astım var ama geldiğinde anlamıyor kokuyu
ben haftaya koltukları halıları yıkamaya vereceğim ondan sonra içemeyecek
bende uzun istiyorum niye kısa yapmışlar onları anlamıyorum. sabahlıklarda kısa.
musluklar için conta değiştirmek yeterli olabilir. ama klozet için bir tesisatçı şart. sigorta için de daha yüksek amperli yeni bir sigorta düğmesi takılabilir. görüldüğü gibi evin her işiyle uğraşan biri olarak bunları biliyorum ve kendim de yaparım. bir de avize takmayı bilsem tam olacak da onu yapamıyorum işte. ben yine de huzursuz olmaktansa yeni biryere geçin derim.
ben baştan adam gıbı bır doktor bulsaydım bunlar basıma gelmezdı.benim başta demir hapını bıraktırdı ya dr o yüzden kilo almadım diye düşünüyorum. iki yıldır düzenli içiyordum çünkü.
Umarım içmez :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?