2015 Şubat Anneleri

haklısın canım
bizimde evimiz var ama başka şehirde onun satılmasını bekliyoruz ki burdan ev alalım
kiracı var bişey olsa hemen ilgileiyoruz uzaktada olsa
kirayı sorun etmedik hiç ki o da öyle geciktirmedi içinde oturan insan olsun ucuza otursun dedik fiyatından aşagısına verdik
kadın cok fena ev oğlunun hemen fizandaki oğlunu aramış bunlar muslugu yaptırıp kiradan keseceklermiş diye sanki evi sırtladık götürüyoruz bir telaş ki sorma 50 lira için
birazdan gelecek söyleyeceğim açık açık

Canım sen eşya falan toplama evden eve nakliyatlar birşeye dokundurtmuyor. Eşin istemiyorsa zorla da kalmayın orada. Mutsuz olmaktansa taşının bir ev bulursanız. Sen o gün bir avm ye falan gidersin ya da sinemaya. Akşam yeni evine gidersin herşeyi yerli yerine koyuyorlar kıyafetlerini falan bırak dolapta öylece getiriyorlar.

Amin canm inşallah biri2000 diğeri2300 dedi doktr daha yeni gtiim doktra pazartesi günü böyleydi ama yanılma payı500 gr a kadar olur dedi

Maşallah bebişlere Allah yardımcın olsun canım inşallah sağlıkla kavuşursun kavuşuruz bebişlere.

Söyle tabi temmuzz , Allah gönlünüze göre versin , bir de bunun stresiyle uğraşmayın.İnşallah çaresi bulunur sorunların, onlar da ayak diremesin daha fazla ayıp günah.Kendi evinize de en kısa zamanda geçersiniz dilerim.

Birşey sorucam ben şimdi ofis odasındayım evin. Eşim burda sigara içiyor sanki ortalıktaki eşyalara da sinmiş gibi. Acaba burda durmasam mı ki?

kızlar bu lohusa gecelikleri hep diz hizasında ama bana nedense kısa gibi geliyor biraz daha uzun olması gerekmiyormu

peki bu sincir dediğin sonradan mı ekleniyor üstüne , netten başka modellere de baktım da , tunus işinin üzerinde hep bu sincir den var merak ettim

Birşey sorucam ben şimdi ofis odasındayım evin. Eşim burda sigara içiyor sanki ortalıktaki eşyalara da sinmiş gibi. Acaba burda durmasam mı ki?

benim eşimde oturma odasında içiyor içerken ne kadar camı açsada eşyalara siniyor gibi geliyor banada
bende evi çok havalandırıyorum babamda astım var ama geldiğinde anlamıyor kokuyu
ben haftaya koltukları halıları yıkamaya vereceğim ondan sonra içemeyecek

musluklar için conta değiştirmek yeterli olabilir. ama klozet için bir tesisatçı şart. sigorta için de daha yüksek amperli yeni bir sigorta düğmesi takılabilir. görüldüğü gibi evin her işiyle uğraşan biri olarak bunları biliyorum ve kendim de yaparım. bir de avize takmayı bilsem tam olacak da onu yapamıyorum işte. ben yine de huzursuz olmaktansa yeni biryere geçin derim.

sağol canım ..
hani kış vakti çıkardıkları sıkıntı rüyamda ağlıyordum sabah hayır olsun dedim ki kapı çaldı
eşim o arada ev sahibiyle telefonda atışmış falan
kavgasız gürültüsüz hallolsun inş
eşimde sakinleşmiş olsun bir an önce

Umarım içmez :)

bende uzun istiyorum niye kısa yapmışlar onları anlamıyorum. sabahlıklarda kısa.

ben gg da buldum bi tane link atayım

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/baha-2438-lohusa-gecelik-sabahlik-takim-firsat-132032486

geceliği görünmüyor ama en azından sabahlığı uzun
ben ev için değil hastane için istiyorum uzun olmasını sonuçta yatarken oramızı buramızı toplayamayacağız bari sabahlığı uzun olsun dedim ama o da kısa hepsinde

contayı değiştirdik yine akıtıyor direk kafadan değişmesi gerekiyormuş eşim ben uğraşmam usta geitriirm dedi
o da sorun oldu işte
sigortada dediğin gibi değişmesi gerekiyormuş sabah gelmiş dün atmadıysa değiştirmeyelim gerek yok diyor te allahım..
elektrikçi dedi zaten biraz pahalı yüksek amperlisini takmak para gidecek diye telaşlanmış kadın sabha bana öyle diyor
seninde maaşallahın var canım her işten anlıyorsun

Delirtiyor bu eczanedeki calisanlar enfeksiyon varmis doktor antibiyotik yazdi zaten kullanirken korkarak kullaniyorum eczaci doktorun yazdigini degil baska bir ilac vermis aynisi diyor doktorun verdigi b kategorisinde eczacinin verdigi kesinlikle kullanamaz yaziyo hamileler icin soyledim birde diyor git nereye sikayet edersen et diyor uyuz oldum elinde var niye vermiyorsa benzer urun veriyor iki gun eczaneye tasindim giciklar kavga ediyom onlarin yuzundwn bebisimde kavgaci olacak bu enfeksiyon doguma kadar gider senle dedi doktor

benim başta demir hapını bıraktırdı ya dr o yüzden kilo almadım diye düşünüyorum. iki yıldır düzenli içiyordum çünkü.
ben baştan adam gıbı bır doktor bulsaydım bunlar basıma gelmezdı.
ben başından berı kan ılacı ıcıyorum, dünya progestan ıctım o başlı başına kılo sebebı.
hamile kalmadan öncede şu kucuk şişelerde olan kan ılaclarından 32 tane içmiştim.
zayıfmışım gıbı bır de gıttım balık hapı içtim.
dikkat de etmedim ama çok iştahlı da degılım herkes kadar yıyorum.

Umarım içmez :)

yok kendisi diyor zaten
ben 36 da verelim koldukları demiştim ama habire sancım tutunca geçen akşam kendisi dedi izne çıkınca çağıralım gelsinler ben içmem içerde dedi.
beni düşündüğündenmi tabiki hayır... kızımı düşünüyorum ben diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…