42 planlı sezeryan için brz geç değilmi :))))
Komik oldu tabii de ben geç olsun güç olmasın taraftarıyım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
42 planlı sezeryan için brz geç değilmi :))))
Uzun mesele de genel olarak düşüncesizlik.
Aaa geldi mi hadi hayirli olsun :) başla bakalım görelim annenin lizozü kdr başarılı olacak mi :)))) o lizoze aserdim resmen :)) gozumü kapatıyorum gözümün önüne lizöz geliyor :))Benim de yünler geldi pembeden çok sarı almışım![]()
Evet ben çok inatçıyım. Klasik koç.burcu ama kinde tutamıyorumdaha barismadiniz mi siz ? ikiniz de inatcisiniz heralde
Valla ben asla küs duramam ama sanırım hata yapıyorum
Ben her seferinde hemen barışınca aynnı şeyler.sürekli.tekrarlanıp.duruyor.
Çok yoruldum daha bünyem hır gür kaldırmıyor. Geçen biri dediya dağa çıkıp doğurcam diye. Cidden benimde dağa çıkasım var.
günler azaldikca bi panik aldı beni de..hele dün o sancı gibi şey olunca..bgn de karnımda tuhaf bişiler oluyor sanki ya.. surtunur gibi mi hareket ediyor yoksa kasılma dedikleri böyle bişi mi değişik bişi oluyorKomik oldu tabii de ben geç olsun güç olmasın taraftarıyımşaka biryana ben de çok korkuyorum aslında. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah Bebişlere.
Öyle hemen fıs diye inmiyormuş ama yumuşuyormuş. Sen kilo almamışsın çok kot falan olmazda beli rahat şeylerden götürebilirsin.Olur da normal dogum olursa göbek hemen iniyor mu? yani brz da normal kiyafetlerimden goturmem gerekir mi ki ank a?
Bende hiç panik yok. Kendimi şartlamışım kdv geçsin ssk geçsin sonra diye. Vucut da uyacak.kafama sanırım.günler azaldikca bi panik aldı beni de..hele dün o sancı gibi şey olunca..bgn de karnımda tuhaf bişiler oluyor sanki ya.. surtunur gibi mi hareket ediyor yoksa kasılma dedikleri böyle bişi mi değişik bişi oluyor
Olur da normal dogum olursa göbek hemen iniyor mu? yani brz da normal kiyafetlerimden goturmem gerekir mi ki ank a?
Sen sanki emek için lamba yapmıştın gibi hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum ???Evet ben çok inatçıyım. Klasik koç.burcu ama kinde tutamıyorum
Canım sıkıldı yalnız. Bebeğime gece lambası yapıyorum.
Aaa geldi mi hadi hayirli olsun :) başla bakalım görelim annenin lizozü kdr başarılı olacak mi :)))) o lizoze aserdim resmen :)) gozumü kapatıyorum gözümün önüne lizöz geliyor :))
Yapacaktım malzemelerini bulamadımSen sanki emek için lamba yapmıştın gibi hatırlıyorum yanlış mı hatırlıyorum ???
dardir bnm kazaklar genelde sezeryandan sonra mümkün değil giyilmez de normal doğumdan sonra çabuk iniyor mu ki karın diye merak ettimZaten kış ki. Kazaklar falan tam gelir diye düşünüyorum ama alt için yine de sıkmayacak şeyler tercih edilirse daha iyi olabilir.
karin dusuyormus gibi bi his oluyormus ya doğumdan sonra aylardır bi doluluk var birden bosaliyor tuhaf bi his olsa gerek..ben de tekmeleri ozlicem gibi geliyor :) çok alıştım elim karnında hareketlerini takip etmeye :)Öyle hemen fıs diye inmiyormuş ama yumuşuyormuş. Sen kilo almamışsın çok kot falan olmazda beli rahat şeylerden götürebilirsin.
En çok da şu karnımın inmesse bile böyle rahatlamasına sevincem.
Inşallah şartlayinca oluyordur ben de 28 ocağa sartlandim :))Bende hiç panik yok. Kendimi şartlamışım kdv geçsin ssk geçsin sonra diye. Vucut da uyacak.kafama sanırım.
Evet ben çok inatçıyım. Klasik koç.burcu ama kinde tutamıyorum
Canım sıkıldı yalnız. Bebeğime gece lambası yapıyorum.
Evet arkadaşım sezeryana girerken tekmeşiyormuş. Uyandım diyor eşim karnıma gitti boşluk hissettim.karin dusuyormus gibi bi his oluyormus ya doğumdan sonra aylardır bi doluluk var birden bosaliyor tuhaf bi his olsa gerek..ben de tekmeleri ozlicem gibi geliyor :) çok alıştım elim karnında hareketlerini takip etmeye :)
Yalnız bu saatlerde de üçümüz oluyoruz sanki burada.