2015 Şubat Anneleri

Gunaydin,

Gece ben de uyandim saate, foruma hic bakmzdin geri uyuyabileyim diye ama ne kadar dondum bilmiyom :( simdi basim cok agriyo :( karnımda iyice kocaman oldu. Kalan 1,5 ayda ne kadar daha büyür, ben nasıl taşırım diye depresyona girdim :(

günaydın bayanlar. ben de uyuyamıyorum. 4 ten sonra guzel daldım zaten 7 de alarm calıo :KK62:
bu hafta sonmus gıbı dusunuyorum valla. haftaya cuma ızın alcam bıraz kısa tatıl yapcam anneme gıtcem kocayı da evde bırakcam. 5 ocakta da rapor almayı dusunuyorum. bıraz kafa ıznı yapmam lazım cok yoruldum.

günaydın hanımlar
uyudum ama gece uyandım bi ara döndüm döndüm durdum tam dalmışım zırrrrrrrrr alarm çaldı
bugün hıphızlı geçer inşallah

Gunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.

Gunaydin,

Gece ben de uyandim saate, foruma hic bakmzdin geri uyuyabileyim diye ama ne kadar dondum bilmiyom :KK43: simdi basim cok agriyo :KK43: karnımda iyice kocaman oldu. Kalan 1,5 ayda ne kadar daha büyür, ben nasıl taşırım diye depresyona girdim :KK43:
Aynı fikirdeyim, daha aşırı büyücek mi acaba ya? Yürümek zorlaştı baya

Gunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.
Küçük yerlerde yine "biraz" incelik var fakat toplum baskısının kalktığı büyük şehirler gerçekten içler acısı

genclere de hak vermemek elde deil. ben de unıdeyken ıstanbulda 3 otobusle gıderdım okula. ve ıster ıstemez her gun ya yaslı bırıne ya da hamıle bırıne denk gelıyorsun ve artık bır sure sonra o yolu ayakta gıtmek can sıkmaya baslıyor ve duyarsızlaşıyoruz malesef.

şuan küçük bi yerde yaşıyorum. burda zaten mesafeler kısa halıyle gencler hemen yer verıyor. ama ıstanbulda yolculuk bazen 2 saat suruyor. ben koltugumu yaslı bır teyze ıle donusumlu kullandıgım donemlerı bılıyorum. trafık o kdr sıkısık kı 15 dakka ben oturuodum 15 dakka teyze oturuyordu.

Kızlar iyi geceler aramizda öğretmen olanlar vardı değil mu tercihim sınıf öğretmeni :KK48: birkaç soru sormam lazim mumkunse.
Bu arada @ krizantemcik buralarda mi ona da birkaç soru sormak istiyorum.

Bu arada bebisim dönmüş olabilir.yani dönmüş gibi birşey hissetmedim ama sağ kaburgamin altında sürekli biseylerini çıkarıyor bu kadar kuvvetli kol olamaz sanki. Bir de kasilmalarim da var bayağı tas gibi oluor karnim.

Doktor enfeksiyon için fitil verdi ama fitil acayip kaşıntı yaptı kizlar o_O simdi güzelce yikandim daha iyiyim dun koymuştum fitili diğerini de 3 gün sonra koycam doktorum gecmezse gel alttan muayene edicez ama kanamanın olabilir dedi alttan muayeneleri de hic sevmiyorum tabii mecbur kalırsam yaptiricaz :oops:
Burdayım canım

Bu saat dörtlerde bir ben mi burdayım? Daha yatılmıyor,dönülmüyor.
Uykusuz bırakıyorum kendimi uyuyabileyim diye ama mümkün değil.
Dönmek eziyet dönmeden de duramıyorum.
Uykuuuuuu uykuu
Hasret kaldım.
Tamam dayanıklıyız ama bu kadar değil. Şimdi zaman var uyku yok,sonra da uyku olacak zaman olmayacak.

Emzirme koltuğu alıcak mısın canım? Onun üzerinde uyunsa bile bebişe zarar gelmiyormuş. Uff şimdi ona taktım da.

Öyle gerçekten Kötüye gidiyoruz :( ben yer vermelerini sıra vermelerini bıraktım yolda kavga falan edip üstümüze gelmelerinden korkuyorum artık. O kadar sinir Küpü şeklinde dolaşıyor ki insanlar. Bir de Yanlarında kesici alet falan taşıyanlar var Allah korusun :(

1,5 hafta önce 2100 falandı benim bebe, şimdi bu 3,5 gibi doğsa, daha 3te 1i kadar daha büyür heralde :KK47: büyüsün büyüsün tabi de Allah güç kuvvet versin inşallah...
Bebişlerimiz büyüsün de göbişimiz Şaha kalkmasın :) / Yerçekimsiz ortamda muz yiyip Çilek TADI vermesi sorunsalı =p

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) muhabbetin dibine vurmuşsunuz gene. Benim boğaz haşa ağrıyor kat kat şalla sardım boğazı kaç gündür böyle geziyorum bugün iznimin ilk günü ama evde de temizlik var evdeyken temizlik olmasını sevmiyorum aslında neyse heekese sağlıklı mutlu bir hafta olsun inşAllah bu haftayı sağlıkla tamamlarız

Yeniyıl, süslemeler , kış beni çok mutlu ediyor <3 bgn Sevinç doluyum arkadaş . Sabah kabusla uyandım ama çok komikti sonradan kendime gelince güldüm. Doğum yapıyorum kimse benle ilgilenmiyor ortalıkta tek Başıma, Bebeğin üstünde hırpani giysiler, gariban gariban yatıyo o da, bi karanlık ortalık fln, uyandım dötüme kdr terlemişim :))) hazırlıklarım hep duvar diplerinde böle poşetlerde kimse asmamış. Ay neyse ya :)

3 gündür 5 ten sonra uyuyamıyorum alışkanlık olacak sanki
mutfakta tadilat var adamlar gelecek
karnım acayip acıkmış onlar gelmeden kahvaltı yapayım kafam kazan gibi uykusuzluktan
öğlen bi banyo yapar bi güzel kalan uykumu telafi ederim
dışarısı soğuk kar yağıyor kışta oldugumuzu anladım
Sana çok özendim. Mutfak işini geçtim o kısmı sıkıcı ama kar ve uyku huzur verdi

Benim icin öpermisin kızini noluyyyy....

Benim yaramazin durusu da ayni. Doktorum daha erken donebilir ama makat durusu old. Icin donmeyebilir dedi. Bende ilki normal oldugundan sezeryani hic istemiyorum. Persembd randevum var bakalim donmusmu.
Aynı durumdayız desene :KK51:
Opmem mı bıraz once uykumdan benı operek uyandırdı..annem nünü (günaydın)dedı..öpücüklere bogdum onu :D
Benim yazdigima cvp yazmamissin ama soyle diyim iki hafta sag gogsumun altinda kafasini elledim durdum sonra dondu birden. SEninki de doner takma. Stres yapma hic kendine

ses yapip o sese donmesini beklemek de bir yontemmis
ben oyle kastım kı kendımı gece 2 kez uyandım ıkısındede bebegımın ters durdugunu gordum ruyamda...:KK70:neyse...Dun bıraz araştırdım pozisyonlarla alakalı falan..esım gelmeden 2 3 hareket yaptım..cıdden pipili karnımda rahatsız oldu ..esımde gelınce 2 3 hareket daha yaptırdı..ve dünden berı pipili sag böğrümde durmuyor ..karnımın tam ortasında toplanmış vazıyette.. hareketler sırasında cok dalgalandırdı gobegımı..demekkı ıse yarıyor..babası benımbelım yuksekteyken konuşmaya basladı falan..bırde gece yatınca ışıkları sondurdum ve ışık tuttum assagı doğru..bunada barız tepkı verdı..

hergun 10 dk kadar denıyecem bakalım ..ne yapalım ben elımden gelenı yapayım Allah kerımdır ;)

Ahh ah ben onu görünce biz nasıl insanlar olduk diyorum.
Kendi adıma bu konularda hayatım boyunca duyarlı oldum.
Nihayeti oturmak.
Bayanlar erkeklerden on kat daha duyarlı. Sevgili anneler Erkek çocuklarınızı ona göre yetiştirin.

Back
X