- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı fikirdeyim, daha aşırı büyücek mi acaba ya? Yürümek zorlaştı bayaGunaydin,
Gece ben de uyandim saate, foruma hic bakmzdin geri uyuyabileyim diye ama ne kadar dondum bilmiyomsimdi basim cok agriyo
karnımda iyice kocaman oldu. Kalan 1,5 ayda ne kadar daha büyür, ben nasıl taşırım diye depresyona girdim
![]()
Küçük yerlerde yine "biraz" incelik var fakat toplum baskısının kalktığı büyük şehirler gerçekten içler acısıGunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.
Gunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.
Burdayım canımKızlar iyi geceler aramizda öğretmen olanlar vardı değil mu tercihim sınıf öğretmenibirkaç soru sormam lazim mumkunse.
Bu arada @ krizantemcik buralarda mi ona da birkaç soru sormak istiyorum.
Bu arada bebisim dönmüş olabilir.yani dönmüş gibi birşey hissetmedim ama sağ kaburgamin altında sürekli biseylerini çıkarıyor bu kadar kuvvetli kol olamaz sanki. Bir de kasilmalarim da var bayağı tas gibi oluor karnim.
Doktor enfeksiyon için fitil verdi ama fitil acayip kaşıntı yaptı kizlarsimdi güzelce yikandim daha iyiyim dun koymuştum fitili diğerini de 3 gün sonra koycam doktorum gecmezse gel alttan muayene edicez ama kanamanın olabilir dedi alttan muayeneleri de hic sevmiyorum tabii mecbur kalırsam yaptiricaz
![]()
Aynı fikirdeyim, daha aşırı büyücek mi acaba ya? Yürümek zorlaştı baya
Bu saat dörtlerde bir ben mi burdayım? Daha yatılmıyor,dönülmüyor.
Uykusuz bırakıyorum kendimi uyuyabileyim diye ama mümkün değil.
Dönmek eziyet dönmeden de duramıyorum.
Uykuuuuuu uykuu
Hasret kaldım.
Tamam dayanıklıyız ama bu kadar değil. Şimdi zaman var uyku yok,sonra da uyku olacak zaman olmayacak.
Gunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.
Bebişlerimiz büyüsün de göbişimiz Şaha kalkmasın :) / Yerçekimsiz ortamda muz yiyip Çilek TADI vermesi sorunsalı =p1,5 hafta önce 2100 falandı benim bebe, şimdi bu 3,5 gibi doğsa, daha 3te 1i kadar daha büyür heraldebüyüsün büyüsün tabi de Allah güç kuvvet versin inşallah...
kiz bende 33 . haftada açilma vardi kisalik falan soyle dursun : )))
kisalik bitiyor sonraada açiliyor iste :))))))
ama 40. haftada dogurdum
İnş cnm bak olabiliyormuş demek ki :) 40 bi de 38 fln da değilmaşallah darısı başıma, inşallah 40 ı tamamlarım :)
Sana çok özendim. Mutfak işini geçtim o kısmı sıkıcı ama kar ve uyku huzur verdi3 gündür 5 ten sonra uyuyamıyorum alışkanlık olacak sanki
mutfakta tadilat var adamlar gelecek
karnım acayip acıkmış onlar gelmeden kahvaltı yapayım kafam kazan gibi uykusuzluktan
öğlen bi banyo yapar bi güzel kalan uykumu telafi ederim
dışarısı soğuk kar yağıyor kışta oldugumuzu anladım
Ahahahaha biz hamileyiz isteriz öle şeyler kiBebişlerimiz büyüsün de göbişimiz Şaha kalkmasın :) / Yerçekimsiz ortamda muz yiyip Çilek TADI vermesi sorunsalı =p
Aynı durumdayız deseneBenim icin öpermisin kızini noluyyyy....
Benim yaramazin durusu da ayni. Doktorum daha erken donebilir ama makat durusu old. Icin donmeyebilir dedi. Bende ilki normal oldugundan sezeryani hic istemiyorum. Persembd randevum var bakalim donmusmu.
ben oyle kastım kı kendımı gece 2 kez uyandım ıkısındede bebegımın ters durdugunu gordum ruyamda...Benim yazdigima cvp yazmamissin ama soyle diyim iki hafta sag gogsumun altinda kafasini elledim durdum sonra dondu birden. SEninki de doner takma. Stres yapma hic kendine
ses yapip o sese donmesini beklemek de bir yontemmis
Ahh ah ben onu görünce biz nasıl insanlar olduk diyorum.Gunaydin kizlar. Dogum egitimine gidiyorum otobusteyim. Ayaktayim bindigimden beri ve bir Allahin kulu yer vermediya! Bi kadin kalkti indi de izin verinde ben oturayim dedim. Yahu ne duyarsiz ne kör bir millet olmusuz biz. İnsan yasayinca anliyormus.